Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 100 970
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 60
В ДМ за тест-продукт не ми се отваря. Някой има ли същия проблем?

# 61
  • пловдив
На мен пък не ми е ден! Мъжо участва с една бележка в Коста кафе нищо не спечели, аз участвах с една бележка пак нищо. Регистрирах бележка на савекс и там нищо. Регистрирах и на персил за там незнам.
Най накрая ми одобриха и бележките от Киндер, дано успея да зарадвам детето с куфарчето.
Не намирам линка на играта на либрес, може ли съдействие? Там поне винаги печеля и ще се включа пак.
Откакто спечелих айпада на Коледа от фереро до сега нямам една спечелена награда Sad

# 62
Нищо не чакам освен стирката на Феери.. Почнаха да предлагат козметични коледни календари, така че да очакваме  вече и коледни игри....

# 63
  • Русе
Днес закупих 2 пакета Коста кафе от Лидъл, но изчаквам "удобен" момент за регистрация.  От миналата година имам разпенител за мляко, който съм ползвала 2 пъти, но да сме в играта😀   
Дойде ми и кафемашина от Сушард. В офиса на Лео в Русе имаше още една, ако някой си я чака, да отива направо там, че имали проблеми с липса на куриери и си бавят доставките.

# 64
Не намирам линка на играта на либрес, може ли съдействие? Там поне винаги печеля и ще се включа пак.
Откакто спечелих айпада на Коледа от фереро до сега нямам една спечелена награда Sad

Няма я още играта, не видях да пише от кога почва, но на посочения сайт липсва. Може утре да се събудят и да я пуснат.

# 65
На 4ти е в Хасково
И аз не намерих списък,но сега буса е в Сливен.Утре ще е в Сливен според мен.От 10:00 до 14:00 мисля,че работят.Не е направено както трябва,да бяха пуснали един списък!По пътя на логиката 3-ти Нова Загора, 4-ти Стара Загора и ако съм видяла правилно 5-ти Пловдив,6-ти пак ще е Пловдив и 7-ми Пловдив  (беше публикувано преди няколко дни) Не знам дали ще е така,просто си мисля …..
А пък може след Сливен да е два дена в Стара Загора и после в Пловдив…….Трябва да се следи явно.

Ама къде ще е е божа работа. Има ли някакви изненади за малките или си е просто щанд с шоколади. Някой ходил ли е

# 66
  • софия
Тъй като последният ми отговор е изтрит, късметлийски месец на всички!
Включих се Персил, ще се включа и във Фереро.

# 67
Късметлийски октомври на Всички Ви.
Благодаря за чудесната темичка.
Ще се включа с удоволствие във фереро роше и Персил. А може би и бочко и Коста кафе
И днес ненацелих кафемашината Simple Smile, а така ми се искаше да зарадвам мъжа ми ( аз пия долче густо, а той не го харесва), май по-добре да му бях купила машина вместо бонбони 😂, срам ме е да споделя колко кутий купих.
Включих се в последния момент в Била и Милде- бих се зарадвала на този уред, но не бих си го купила. Участвах с две бележки.
В Лидл съм с 13 участия, но не се надявам.
Чакам и други тегления

# 68
В ДМ за тест-продукт не ми се отваря. Някой има ли същия проблем?
Аз, но не намирам решение.

# 69

Скрит текст:
Кажете, моля, как печелите по няколко награди от една промоция ?!

Знам,че всеки сам си Преценя 😁 Магазин ли имате или чорба ги правите ?
Най-вероятно оборудвахте цялата рода вече.
Ами Честито! Представям си колко пари харчите , за да спечелите по N-брой награди - Заслужавате ги Simple Smile
Скрит текст:

И да не е спам - От никъде нищо не печеля, участвам в няколко игри с покупка , но уви.. и в Инста и фейсбук Н И Щ О , късметът ми си е взел дълга почивка. Мрън..мрън..

# 70
И аз дадох немалко пари за бонбони, но не ме огря Sad Играта на Фереро, макар и готина, ми е малко непрактична- първо ваучерът за сайта, който са посочили, е на стойност 400лв. Разгледах случайно якета, може да има по-евтини секции, но сумите на конкетната страница тръгваха от над 650 лв за яке, имаше и някакви за 3000. Ако наградата е ваучер за магазин, е по- логично магазинът да е такъв, че човек лесно да избере нещо за конкретната сума или да добави отгоре, но да е значителна отстъпка ваучерът. 400 лв не е лоша сума за магазини за техника; парфюми, козметика например. 
Не разбирам и защо дават ipad за голяма награда, а не Iphone, телефонът е по- желана и нужна награда според мен от висок клас таблет. Обяснението ми е, че таблетът се взема на по- голяма отстъпка от тях. Това е мое мнение разбира се, спрямо моя вкус и предпочитания, не е мерило.
На Сушард за сметка на това наградите са по- добре избрани, дори не толкова скъпи, но не мога да целна. Simple Smile

# 71
Аз никога не печеля от Фереро - до сега все участвах, мисля да пропусна.
 Може да взема един Персил.

Един страничен въпрос:
Скрит текст:
къде се сипва течният препарат за пране на Персил - в отделението за омекотител ли, или в другите отделения на чекмеджето на пералнята?

# 72

Един страничен въпрос:
Скрит текст:
къде се сипва течният препарат за пране на Персил - в отделението за омекотител ли, или в другите отделения на чекмеджето на пералнята?
Вътре при прането.
Не мога да се похваля с нищо за съжаление.

# 73
Подарявам купони за Лидл, имам от всички седмични

+ 3 бр. кисело мляко

# 74

Един страничен въпрос:
Скрит текст:
може би аз ще се включа в персил,  да пробвам сензитив течния. Иначе се слага в отделението за сух препарат в повечето случаи, омекотителя си е отделно.

Общи условия

Активация на акаунт