Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 101 005
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 75
Аз никога не печеля от Фереро - до сега все участвах, мисля да пропусна.
 Може да взема един Персил.

Един страничен въпрос:
Скрит текст:
къде се сипва течният препарат за пране на Персил - в отделението за омекотител ли, или в другите отделения на чекмеджето на пералнята?

Персила Аз си го ползвам, ще се пробвам, макар да не съм печелила.
Течният перилен препарат слагам в капачка с прането вътре в пералнята.

# 76
  • София
Нещо тъпи награди са измислили от Фереро този път, май ще пропусна. Скъпи дрехи, диамантени бижута 😂 луксозна работа.

# 77
Наградите на Фереро са хубави, но твърде малко, шансовете за спечелване са почти нулеви. Аз ще пропусна.

# 78
На 4ти е в Хасково
И аз не намерих списък,но сега буса е в Сливен.Утре ще е в Сливен според мен.От 10:00 до 14:00 мисля,че работят.Не е направено както трябва,да бяха пуснали един списък!По пътя на логиката 3-ти Нова Загора, 4-ти Стара Загора и ако съм видяла правилно 5-ти Пловдив,6-ти пак ще е Пловдив и 7-ми Пловдив  (беше публикувано преди няколко дни) Не знам дали ще е така,просто си мисля …..
А пък може след Сливен да е два дена в Стара Загора и после в Пловдив…….Трябва да се следи явно.

Ама къде ще е е божа работа. Има ли някакви изненади за малките или си е просто щанд с шоколади. Някой ходил ли е

В Стара Загора кога ли ще е

# 79
  • Стара Загора
Днес Милка бяха в Стара Загора. Бяха спрели пред м-н "Жабките".

# 80

Това сега го виждам, но и сумата ми е голяма, а наградите малко.
На фереро не печеля, няма и да играя.
Приятелка спечели от Куинс, а аз не, та купих пак. Утре ще взема и Теди, децата ще са щастливи, че без игри не купувам сок.
Искам игра на Маги, Пикантина, дори на Милка 😂😂😂
И аз се заредих с бонбони, но само до там, дано за 800 лева ме изтеглят 🍀

# 81
На това последното се изсмях. 20 лв минимална цена.
1 кафеавтомат.
20 бр. миксер, който сигурно струва колкото сумата за участие. 😂😂😂😂😂😂😂😂

Дано есенно пуснат и пингуи/ Нутела игра, радвам се, че се завърнаха Фереро с игри след онзи проблем с партидите. Simple Smile

# 82
Успех през новия месец. Интересни игри ще има Simple Smile Надявям се на куфар от Киндер , да зарадвам малчо. И в Теди може би ще се включа.

# 83
Днес майка ми ходила да види буса на Милка в Стара Загора, за да преценя дали да разходя детето до там. Каза, че нищо не ѝ дали. Нямало крава. Като цяло-разочарование.

# 84
За игрите на Фантастико има абонирани, така че няма смисъл да се участва. Поне половината плюс голямата награда са предварително раздадени. Поне така е в игрите им до сега.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 02:04 от Maksimix

# 85
  • Под Слънцето
Не се надявайте на раздаванка на милка шоколади.   Дават едно картонче с по 2 х  1 хапка шоколад опаковани отделно- да се опита старият и нов вкус на алпийското мляко. Това е.

# 86
Не се надявайте на раздаванка на милка шоколади.   Дават едно картонче с по 2 х  1 хапка шоколад опаковани отделно- да се опита старият и нов вкус на алпийското мляко. Това е.

Криза голЕма!
И дегустациите не са това, което бяха! 😁

# 87
Ей и в кока-кола греда да му се не види! Играх за раница -тц Sad

# 88
  • София, Дружба 2
С над 100 кода съм в КК до тук за раницата и за ваучер и голямо  ТЦ. Sad

# 89
Май доста сме будните 😂 И аз за Кока Кола минавам - послените кодове и си пазят раницата. Ако някой иска да се пробва - сега е момента 🍀

Общи условия

Активация на акаунт