Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 812
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 945
Нямам запаси от сладкиши .обикновено участвам с една —две бележки .имам прах и омекотител от Турция как да купя още……….?
Може би Тоалетна хартия ще взема ,но не съм решила Милде или зева .престиж ще купя веднъж ,а в Киндер не участвам .
Чакам на КК приложението да пуснат нещо интересно .общо взето намалявам участията ,но ви следя .

# 946
Моите шкафове обикновено са пълни с пакетирани храни и повечето не са свързани с игри, просто така си пазарувам.

Ако видя, че нещо е на привършване, отивам до Лидл или Метро и купувам още.

# 947
В Бургас взех от Болерото, днес ми се падна опитай отново..

Не мога да намеря сайта. Дали там ще пише кои са обектите?

# 948
Свалих си приложението на Макдоналдс да се пробвам за тегленето за 3те награди,че за другите няма как,тук нямаме тази верига.Обаче си седи на едни и същи точки в класирането и не мърда? При вас как е?
В класирането влиза рекорда/максимума, който сте постигнали на дадено ниво.

Да се отчета, че не печеля от Ети. Очаквайте в най-скоро време Диана да пусне ваучера в групата за размяна.

# 949
  • София
А това в Макдоналдс има ли начин да се види кои са в топ 500, понеже на мен ми се показват само до 20?

# 950
  • София, Дружба 2
Аз трупам много, но обикновено участвам в игри   с продукти, които си използваме и те си вървят. Сладки неща, перилни препарати, кафе..... Simple Smile
Вече съм с 4:0  за вафлите хипер.

# 951
  • София
И аз участвам в игри които продукти ползвам и ако ми харесат наградите. Савекс през ден си купувах малка кутия от 300 грама и ги изливах в голямата кутия където пера прането, пращам и на майка.
Чак да се затрупвам засега не. Ще участвам в Бондюел,Киндер-Пингуин, Марети.

# 952
  • София
Ако някой още не се е запасил с перилни препарати за 2 години напред, предлагам следната игра:
https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/7s46wjXzc28No8bI5UXlyr … l____Kaufland.pdf
Ариел в Кауфланд

# 953
И аз през ден - два купувах малка кутийка Савекс, но нищо. Пълна суша.

# 954
Добро утро, нещо последно време нямам време за игри и да ви следя. Излязоха ли печелившите от Милк бургерите?

# 955
Добро утро, нещо последно време нямам време за игри и да ви следя. Излязоха ли печелившите от Милк бургерите?
Добро утро ! На предишната страница са качени Simple Smile

# 956
  • In Neverland
Значии само вие ще разберете мъката ми, ММ не можа. Отивам аз да пазарувам в Кауфланд и чинно си вървя с калкулатора и смятам, взех от шоколадите за готвене и милде една опаковка, загледах сладката царевица на бондюел и взех само нея, а си мислех и грах да взема и доволна със сметка над 30лв. отивам на каса. Сканирам си картата, плащам с карта, прибирам всичко на бегом и тръгвам. Вкъщи на рахат си викам хайде ще регистрирам. Влизам в темата и хоп игра на бондюел за 2 продукта, аааа изядох се от яд. Гледам си бележката, нещо ми липсва... сметката ми 15лв. Sob Милде-то не маркирано.... Нито там мога да се включа, нито в Кауфланд... А ММ ми вика вместо да се радваш на хартия без пари, ти ми ревеш Tired Face
Тази Даниела дали ще може да ми надраска Милдето на бележката Satisfied
Не съм писала от 100 години, но си ви следя най-редовно.
Има име като моето в Ети, но умалитено, сигурно не съм аз...

# 957
  • софия
Не печеля в Ети, но ми харесват наградите на Бондюел и ще се включа.

# 958
Само с Фери съм затрупана Joy Имам 7-8 бутилки.Крия ги от мъжът ми да не ги види Joy Иначе в Ети ме няма и в Нестле.А така ги исках тези моливчета.Дъщеря ми е на 4 год. и започвам да се притеснявам за нея.Като влезнем в магазин и на касата започва да крещи:-Мамо какво ще спечелим днес! Joy В киндер сме с 20 участия,но там яйце с играчка се хапва всеки ден.Само си представете какво ще стане у нас,ако не спечелим куфара.Всеки ден ми се говори за него.Най-вероятно ще го купя от някъде.Ако някоя от вас спечели,моля да ме има предвид Joy

# 959
Не знам за вас, но у дома 3 години се михме с Шаума от Ремедиум, а тогава така и не спечелих куфар😜
Междувременно си купих качествен куфар за ръчен багаж на супер цена, намалих я с някакви спечелени дребни суми от игри, спечелих сак Самсонайт, а шампоан още имахме😀

Общи условия

Активация на акаунт