Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 909
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Току-що ми дойде съобщение на Вайбър да чакам утре Спиди с мопа от Феъри.

# 631
Знаете ли как се изтрива чакаща бележка в тесерум. Вчера ми заби и от тогава няма мърдане. Стои си чакаща за качване, снимам нова и ми изписва, че нямам право на повече чакащи, а тази не мога нито да изтрия, нито да кача.
Честити награди на всички. Куфари са наистина страхотни.
При мен продължава сушата 😢
И аз се присъединявам към това питане. В "История" имам 4 бележки, за които при опит да ги кача, върти и мисли много дълго и ми казва, че има затруднения да качи "видеофайла". От друга страна, не ми дава възможност да снимам и качвам нови бележки, защото ми сочи изчерпан лимит в "История". Реално това е омагьосан кръг, защото не мога да се освободя от бележките в "История" - не ми дава да ги кача въпреки многото опити, а не виждам никъде опция да ги изтрия.
Ако някой може да помогне...

# 632
Имаше на Медеа, ама беше до края на септември, сега май не съм срещала друга игра. И аз чакам евентуално някоя аптека да пусне пак нещо, че имам да харча.

# 633
Отдавна го изтрих Тесерум, но по спомен, там където е списъкът с бележките има една стрелка нагоре. Натискате и я качва повторно. Дайте един скрийшот за по-сигурно, ще се сетя съвсем.

# 634
  • Sofia
Здравейте, може и да е коментирано на Хипер вафли играта е от 15.10 гледах в ситните буквички на вафлата, но няма ли да има качено в сайта им promo-prestige.bg  предварително някакво инфо? Условието е покупка за над 2 лева, награда ваучер спорт депо, джаги, футболни топки

# 635
Някой спечели ли от Каменица пуф или нещо друго. Трета седмица вече никой не се е похвалил тук, а наградите не са малко. Във ФБ видях 2-3-ма , че са спечелили пуфове.
добър вечер. Аз също съм с пуф от вчерашното теглене на Каменица

# 636
  • Б
Знаете ли как се изтрива чакаща бележка в тесерум. Вчера ми заби и от тогава няма мърдане. Стои си чакаща за качване, снимам нова и ми изписва, че нямам право на повече чакащи, а тази не мога нито да изтрия, нито да кача.
Честити награди на всички. Куфари са наистина страхотни.
При мен продължава сушата 😢
И аз се присъединявам към това питане. В "История" имам 4 бележки, за които при опит да ги кача, върти и мисли много дълго и ми казва, че има затруднения да качи "видеофайла". От друга страна, не ми дава възможност да снимам и качвам нови бележки, защото ми сочи изчерпан лимит в "История". Реално това е омагьосан кръг, защото не мога да се освободя от бележките в "История" - не ми дава да ги кача въпреки многото опити, а не виждам никъде опция да ги изтрия.
Ако някой може да помогне...
  Да и при мен е по същия начин. Мислех, че само при мен е проблема, но видно не е! Пробвала съм на рзалични места с различен интернет и никъде не става. Може би трябва да се изчака
 И нещо друго, някой печелил ли е от лепилата Момент? Аз два пъти се пробвах и нищо.

# 637
  • Варна
Реших като ставам в 5 сутринта за работа,да регистрирам бележка за сушард.Пак греда,явно ми е избягал късмета.

# 638
Реших като ставам в 5 сутринта за работа,да регистрирам бележка за сушард.Пак греда,явно ми е избягал късмета.
Аз имам 5 опита в различно време от деня и до момента нямам успех. Решила съм да сменям машината с капсули с нормална и ми се искаше, да не харча много за такава, че времената са тежки. Ще опитам още веднъж максимум, ако не - ще чакам друга игра.

# 639
Отдавна го изтрих Тесерум, но по спомен, там където е списъкът с бележките има една стрелка нагоре. Натискате и я качва повторно. Дайте един скрийшот за по-сигурно, ще се сетя съвсем.

Да, точно от там се опитвам повторно да кача бележките, но не се получава...

# 640
Пробвай от първата "запецнала", най-долната, че тази отгоре е последна де факто и преди нея има други на опашката.

# 641
  • Монтана
Здравейте! BILLA имаха игра през септември,  за покупки над 300 лв се участваше в томбола за награди от Vivess, в понеделник публикуваха печелившите. Дали някой от вас, който е участвал е получил email, че е спечелил? Късмет на всички в игрите!

# 642
Ще изчакаме до утре.И аз участвам там,но още няма обявени печеливши.

# 643
https://view.publitas.com/billa-bulgaria/vivess_qualifiers/page/1

Билла ми е квартален магазин. Всичко пазарувам от там. Сигурна съм, че сметката ми за месеца беше повече от300 лв както беше по условията. Нямам имейл, че съм изпълнила условията - нямаме и в този списък.

# 644
Благодаря за списъка.Няма ме

Общи условия

Активация на акаунт