Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 898
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 615
В магазин Аванти има щанд на Милка. (Подобно на тези турнета, за които писахте). Раздават по 2 парченца от “новия” шоколад. По-маслен ми е на вкус. Рецептата била с намалено съдържание на захар, но аз не вкусих кой знае каква разлика. Joy

# 616
  • оттам, откъдето започва България
В крайна сметка кой е сайтът на съвместната игра на Брускети Марети и Кауфланд?

# 617
# 618
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, сега ще ги попитам Кауфланд, защо не са качили играта на сайта си още миналата седмица, когато брускети Марети бяха на промоция. Smirk

# 619
  • Варна
Благородно Ви завиждам за куфарите.Ползвам често,а никога не съм печелила.

# 620
Alize, благодаря, че сподели за играта. Flowers Hibiscus

Игра на Хепи с покупка - https://dostavka.happy.bg/bg/terms_games/i/why_happy?utm_source= … n=iphone_campaign

Kinder са пуснали съобщение във връзка одобрението на бележките:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:13 от Yo_Ana19

# 621
Аз за този месец съм само с кутия за съхранение от СБА и играта им какви книги детето е прочело лятото

# 622
Някой иска ли да ме светне за час за Коста кафе...Дадох 20 лв за кафе, а една глезотийка ме мога да уцеля ..Simple Smile
Не знам че, но пък миналата събота си купих кафе за 12 лв почти и имах идея да си пробвам късмета. Ама не би, бележката изчезна някъде, а уж я прибрах. За лош късмет съм забравила и да си регистрирам Лидл картата (заради паниката, че съм си забравила всички документи в къщи). Абе от всякъде карък. Та реших, че това не е моята игра.😄

# 623
  • гр. Кюстендил
https://promo.diana-ltd.com/?utm_source=facebook&utm_medium= … k-qOPHvztlrBDZX8o

Игра за гуми - излезе ми през ФБ и за това е толкова дълъг линка.
Много игри, много награди.. ама явно и много участващи.. от никъде с нищо и аз не мога да се похваля Sad а предни години всеки месец имах по наградка, а не бяха и с покупка повечето.. надявах се най-много на кухнята от Пуфис и КФ за малкия, но уви, ще трябва да купувам, че само вади посудата от шкафовете.

# 624
Явно напливът в Киндер е огромен, щом им трябват седмици за обработка на бележките. Съответно и шансът за печелби е малък, но пък куфарчето е страхотно.

# 625

Получих си и аз наградата от Билет и Лилли. Някой беше споделил, че самобръсначката и ножчетата са различни от показаните, аз също получих тези различните. Може би продуктите наистина са илюстративни.
За първи път ми доставят тези куриери Топ, интересни хора звънят преди да са на адреса и после пак ми звънят като са отвън. Имам достатъчно време да се подготвя, не искаха касовата бележка.

# 626
Знаете ли как се изтрива чакаща бележка в тесерум. Вчера ми заби и от тогава няма мърдане. Стои си чакаща за качване, снимам нова и ми изписва, че нямам право на повече чакащи, а тази не мога нито да изтрия, нито да кача.
Честити награди на всички. Куфари са наистина страхотни.
При мен продължава сушата 😢

# 627
Има ли в момента игра с витамини или аптеки, или дрогерии, че трябва да купувам витамини ? Без онези скъпите шишенца по 100 лв Simple Smile

# 628
На мен за касовите бележки въобще не искам ми се отвори приложението показва ми някаква грешка

# 629
Има ли в момента игра с витамини или аптеки, или дрогерии, че трябва да купувам витамини ? Без онези скъпите шишенца по 100 лв Simple Smile
И аз чакам нещо
Такова. 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт