Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 906
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 600

Да се похваля и аз..

# 601
Аз все още не знам кой номер се регистрира на новите бележки на Метро - различни са, така и не разбрах. Регистрирам който ми падне - ако стане - стане. И без това тази година не ми върви и вероятността да ме изтеглят е малка.

# 602
Някакви игри в Билла?

# 603
  • Варна
И куфара от Жатецки

# 604
# 605
Момичета от вчера се опитвам да се регистрирам в Фереро, но не ми приема паролата. Изпълнила съм им изискванията, но ми изписва всеки път това ...."Паролата трябва да е минимум 8 символа, да съдържа поне една малка и една голяма буква, цифра и специален символ".  Пробвах и с различни браузери и от телефона.
Моля за съвет какво мога да направя.

# 606
bebka, преди няколко страници друго момиче имаше същия проблем...Просто измисли парола, която отговаря на всички изисквания, иначе няма как да стане. Да е нещо подобно: Bebka123! - Така си поне 8 символа, главни, малки цифри и специален знак...

# 607
В Лили Дрогерие при покупка на продукт от серията на STR8 може да изтеглите скреч карта, но трябва да си поискате на касата иначе никой не ти предлага.

# 608
Спечелих от Либрес ДМ, но ми прозвъняха много за кратко и не мога да върна обаждане...

Поръчах от Санте и естествено ми писаха,че няма наличност от това, което поръчах. Явно е станало бъг с това колело... 🙁

# 609
Хенкел свързват ли се с печелившите по имейл или телефон? Вчера видях, че съм изтеглена за раница Найк, реално пише,че до 3 дни ще се свържат, но то така пишеше и в играта на Старопрамен и никой не ме потърси 😂
Не ми вдигат и пуснах за всеки случай имейл, за да не се окаже, че наградата ми е "непотърсена", тъй като утре е 3тия ден, но ми е любопитно реално дали наистина се свързват те.
Ъпдейт: току-що ми върнаха обаждане. Реално номера в правилата не е на организатора или поне така ми казаха,но ми взеха данните и казаха, че ще ги предадат.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 17:47 от D3s1

# 610
  • София
Аз спечелих часовник от тяхна игра, обадиха ми се по телефона да ми искат данните.

# 611
Някой спечели ли от Каменица пуф или нещо друго. Трета седмица вече никой не се е похвалил тук, а наградите не са малко. Във ФБ видях 2-3-ма , че са спечелили пуфове.
Аз спечелих пуф,но все още не е пристигнал,чакам го и ще кача снимка.

# 612
Специално за колежката,която преди няколко дена питаше за сайта на Марети и Кауфланд!И сле това се направи на чукната,когато я попитаха каква е тази игра.
Аз лично тук съм споделила много игри и може би за това печеля!А не си ги държа за мен и да ми се свива мъничкото сърчице,че може някой друг да разбере за тях!Успех!Сайта е лесен ще го налучкате!

# 613
Специално за колежката,която преди няколко дена питаше за сайта на Марети и Кауфланд!И сле това се направи на чукната,когато я попитаха каква е тази игра.
Аз лично тук съм споделила много игри и може би за това печеля!А не си ги държа за мен и да ми се свива мъничкото сърчице,че може някой друг да разбере за тях!Успех!Сайта е лесен ще го налучкате!

Ако си траеш с надеждата да спечелиш,а другите не..... значи трябва да си много ограничен.

Нямам идея за коя "дама" се говори,ама и пращам много поздрави!

# 614
  • Русе
Някой иска ли да ме светне за час за Коста кафе...Дадох 20 лв за кафе, а една глезотийка ме мога да уцеля ..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт