Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 870
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 720

P. S. Все още не успявам да кача бележките от "История" в Тесерум; не са ми отговорили и на запитването.

# 721
Имаше игра Нескуик с регистрация на код от кутията ,дали изтеглиха печелившите?

# 722
Някъде има ли страница с игри в Инстаграм?

# 723
Ще ги изтеглят на 25 октомври.
Аз нали съм “отскоро” това Тесерум някоя добра душа ще ми обясни ли какво е, може й на лични. И сайта не си направих труда да отворя, срамота.

# 724
  • Велико Търново
Имаше две игри, но с регистрация на касов бон и изтеглиха печелившите.

# 725
Имаше две игри, но с регистрация на касов бон и изтеглиха печелившите.

тези бяха с регистрация на касов бон.
Другата е с код от кутията за комплект материали за рисуване

# 726
  • Бургас
Освен двете форумни игри,никъде другаде не съм се включвала.
Даже и не следях игрите,че все не достигах до тях.
Н ооо,сега ще се включа в Молпед.

Днес се присетих и за Коледните късметчета на форума ☺️😜 Нямам търпение да дойде време и за тях!

# 727
Здравейте, за колко време събирате точки в vn marketresearch и jtn panel? Съществува ли сайта Yougov? Talkonline panel за колко време пращат ваучери? Заявила съм още на 4.10 и още нямам нищо. Има ли нови сайтове за анкети? Аз само тези знам.

# 728
Здравей в jtn ми отнема поне 5 6 месеца да събера 1000 т в другото приложение към 2 или 3 месеца за 500 т за ваучер в talk panela трябва другата седмица зависи за какво си заявила ваучер да ти пратят по email.

# 729
Здравейте, за колко време събирате точки в vn marketresearch и jtn panel? Съществува ли сайта Yougov? Talkonline panel за колко време пращат ваучери? Заявила съм още на 4.10 и още нямам нищо. Има ли нови сайтове за анкети? Аз само тези знам.

От сайта на Talkonline panel:

"Електронни ваучери по поръчки, се изпращат автоматично до няколко минути след заявяването им на Вашия имейл адрес.
Ваучери "Идънред България" по поръчки, направени между 15-то число на един календарен месец и 15-то число на следващия месец, се изпращат на посочения адрес за доставка до края на същия този втори календарен месец."

YouGov си съществува, защо да го няма, скоро попълвах тяхна анкета, а преди това теглих пари. За нови сайтове, аз се регистрирам от време на време в някакви нови, но за сега не виждам нищо обещаващо, което да си заслужава да му се отделя време.

# 730
Аз от talk заявих на детето абонамент на Nat Gio kids и стана много лесно всичко.

# 731

От сайта на Talkonline panel:

"Електронни ваучери по поръчки, се изпращат автоматично до няколко минути след заявяването им на Вашия имейл адрес.
Ваучери "Идънред България" по поръчки, направени между 15-то число на един календарен месец и 15-то число на следващия месец, се изпращат на посочения адрес за доставка до края на същия този втори календарен месец."

YouGov си съществува, защо да го няма, скоро попълвах тяхна анкета, а преди това теглих пари. За нови сайтове, аз се регистрирам от време на време в някакви нови, но за сега не виждам нищо обещаващо, което да си заслужава да му се отделя време.
Yougov не ми пращат вече анкети. За колко време събра парите?

# 732
По наблюдения, 20-30 лева на година, не повече!

# 733
  • Сф
И аз взех Кокос напитка на Олимпус и им писах също и при мен е "растителна напитка кокос".
Би трябвало да знаят, от голям Лидл взех. Чакам отговор и ще пиша!

# 734
От една анкета спечелих две покани за филма "Синът" и награждаването на Cinelibre в София на 21.10.22. Нямам възможност да присъствам, разменям поканите. Търся предимно ваучер за Озон или Ориндж.

Общи условия

Активация на акаунт