Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 843
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Инстаграм игра, в описанието единия профил е объркан, но над снимката излиза и всичко е наред.
https://www.instagram.com/p/CjrbrJgI9sW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 08:06 от Цвети С

# 737
# 738
На девин играта отдавна свърши няма да е лошо преди да се публикува игра поне да се прочете докога е била.

# 739
  • Sofia

P. S. Все още не успявам да кача бележките от "История" в Тесерум; не са ми отговорили и на запитването.

Кауфланд Младост 4 кой магазин се има предвид? Аз се сещам, че има до околовръстното - този ли е?

# 740
  • Сливен
Добро утро и честит празник,на всички именнички/именници,да сте живи и здрави. Идвам с бърз въпрос-освен играта на SYOSS,има ли в момента и друга игра,с покупка на шампоан/ще си купувам Шампоан Grinning /. Препрочитам темата,но може все пак да съм пропуснала.

# 741
Добро утро и честит празник,на всички именнички/именници,да сте живи и здрави. Идвам с бърз въпрос-освен играта на SYOSS,има ли в момента и друга игра,с покупка на шампоан/ще си купувам Шампоан Grinning /. Препрочитам темата,но може все пак да съм пропуснала.
И Бочко, ако ви харесва.
Също мисля в Златна Рибка има промоция - при покупка на еди коя си марка, подаряват коприна за коса. Съжалявам за малкото информация, но ми се рефрешна и изчезна рекламата 🙈
Ъпдейт:
"Коприната на BIOSILK е чудо в света на козметиката! ❤️
Само няколко капки от удивителната течност правят косата лъскава, жива и без цъфтящи краища.
😍👉 Сега получавате #подарък коприна за коса 15 мл /по избор/ с всеки закупен продукт на марката.

https://www.zlatnaribka.com/biosilk

*важи до 31 октомври при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка
**не важи при покупка на коприна за коса 15 мл"

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 10:49 от D3s1

# 742
  • София
Някой, може ли да ми каже от кой номер звънят от Либрес?

# 743
  • София

Кауфланд Младост 4 кой магазин се има предвид? Аз се сещам, че има до околовръстното - този ли е?
Да.

# 744
На мен ми звъняха от този +359875325430
Само едно позвъняване и то кратко, вече 4-ти ден нямам второ позвъняване, а до 5 дена губя правото на награда.

# 745
  • София
Скрит текст:
На мен ми звъняха от този +359875325430
Само едно позвъняване и то кратко, вече 4-ти ден нямам второ позвъняване, а до 5 дена губя правото на награда.

За коя игра става въпрос?

# 746
За играта на Либрес с избрани обекти ДМ, Лили.
Туко що ми звъннаха пак. Голяма сила е тази тема, само докато напишеш нещо и хоп. 🙂

# 747

Може да се включиш в Nivea, но там искат покупка за 15 лв. и е само в Лили: https://www.spechelinagradi.com/2022/10/specheli-nagradi-nivea-lilly.html

# 748
  • София
За играта на Либрес с избрани обекти ДМ, Лили.
Туко що ми звъннаха пак. Голяма сила е тази тема, само докато напишеш нещо и хоп. 🙂

За "Обратно на училище ли става въпрос"?

# 749
  • Велико Търново
На девин играта отдавна свърши няма да е лошо преди да се публикува игра поне да се прочете докога е била.

Снощи видях реклама за играта по телевизията по време на рекламния блок на Нова тв и беше посочен този сайт. Намерих го и го пуснах тук като информация. Извинявам се ако нещо съм подвела.
П. С. Не е лошо поне да се опитаме да не подхождаме веднага негативно към света 😉🤗
 Честит празник днес!

Общи условия

Активация на акаунт