Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 802
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 975
  • Велико Търново
Не печеля в Ети, но не съм и очаквала, с една бележка бях само за спорта. Обаче им написах един имейл по повод на фалшивите бележки. Ако може да ги проверят и че не е лошо също да ги изискват при предаване на наградата. Дано да обърнат внимание и всички спечелили да са честни играчи 🤗
Иначе не съм от запасяващите се, обикновено участвам с една, понякога с 2 или 3 бележки-там където са 2-3, са неща, които ползваме повече. Не "наривам" много пари за някоя игра, а просто си поддържам "крастата" 😅 Не виждам смисъл да инвестирам 50лв за бележки с идеята да спечеля. По-важна ми е тръпката, а което е мое, ще ме намери.

# 976
Аз да се похваля с Нинтендо от Лили, толкова много го исках, защото детето си го пожела за Коледа. Понякога късметът идва в най- подходящия момент.

# 977
Видях име като моето в Ети, но не съм сигурна, че съм аз. Очаквам свързване и се надявам. (за наградата от 200лв е)

ПС: Бях само с една бележка

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 14:35 от Star_fish

# 978
Мисля че още някой от форума спечели сокоизстисквачка от Феъри и Кауфланд.  Дали си получи наградата?
Моята още я чакам.  Знам че още не е изтекъл срокът за получаване,  но съфорумките със Суифър вече си получиха наградите.

# 979
  • София/Търново
А с Морети какво става... Чакам престилка... Ни вест, ни кост вече 2 седмици идва...

# 980
  • Велико Търново
Аз да се похваля с Нинтендо от Лили, толкова много го исках, защото детето си го пожела за Коледа. Понякога късметът идва в най- подходящия момент.
Днес ли се свързаха? Аз играх за лаптоп. Smile

# 981
Изпратиха ми мейл.

# 982
Ако има някой спечелил сосове от Маги (фейсбук игра) - Тип Топ ги разнасят вече.

# 983
Имам съобщение, че печеля в играта на Хед енд шолдерс и Била. Май съм с колонка, но не успях да чуя добре по телефона, че бях на шумно място. Много исках часовника, но нищо де, все пак съм с награда! Публикувани са печелившите в коментар под поста на играта, но не са тагнати.
Добре е като се падне нещо след период на суша.
Пробвах още веднъж в коста кафе и лидл, но ми изписа опитай пак.

# 984
https://www.alwayswelcome.bg/pechelivshi
Ааа с 3 бележки ме няма 🤨

# 985
  • Тук и там
И мен. Simple Smile

# 986

Благодаря! С термос съм, 1 бележка. Имам и потвърдителен мейл, да очаквам наградата на посочения адрес. Много се зарадвах, че напоследък липсвам в печелившите списъци.

# 987
  • При децата ми
Здравейте,
Поздравления! Вие спечелихте JIM BEAM РАНИЦА от кампанията на Jim Beam "Бърбън. Празници. Винаги добре дошли."
Очаквайте доставка от куриер на посочения от Вас адрес.

Поздрави!
Екипът на Jim Beam

Първа награда за месеца! Зарадваха ме! Simple SmileБях забравила за тази игра. С една бележка участвах.

# 988
Някой получи ли си наградата от София мел?

# 989
  • Пловдив
Имам питанка някой да си е поръчвал нещо предметно тази година от GfK панела след колко време го получи?

Общи условия

Активация на акаунт