Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 794
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 990
Имам питанка някой да си е поръчвал нещо предметно тази година от GfK панела след колко време го получи?
Много бързо го получих. Дойде от чужбина /не помня от къде точно/. Въобще не ме уведомиха предварително. Директно - имате пратка.Blush

# 991
@Petya Krivcheva, за около 4 месеца, по български пощи ми го пратиха.

# 992
И аз чакам сокоизтисквачката...

# 993
Имам питанка някой да си е поръчвал нещо предметно тази година от GfK панела след колко време го получи?
Поръчано през приложението или през хартиената заявка? Аз съм поръчала февруари на хартия, и още чакам.. Ако през приложението става по-бързо да поръчам оттам.

# 994
  • Б
Аз съм поръчвала. След изчакване 1 месец им се обадих и ми изпратиха само една от заявените награди. Другата я нямали и още я чакам.

# 995
Някой получи ли си наградата от София мел?
майка ми все още не е , тя е пасатор

# 996
  • Пловдив
Всички ли си получихте мопа от Феери?

# 997
Имам МОП от играта с смс-ите. Още не е пристигнал.

# 998
  • Пловдив
Пуснах си тази вечер поръчката през приложението. В мейла пише 5-6 седмици. Ще ви държа в течение кога ще пристигне.

# 999
  • В страната на бурите
Някой получи ли си наградата от София мел?
майка ми все още не е , тя е пасатор
И майка ми още не е. Пишете, ако почнат да разнасят наградите.

# 1 000
  • В Космоса
Печеля фитнес гривна от Пантен и Лили. Получих мейл да снимам бележката и да я пратя. Пратих я на същия мейл, предполагам, че не е трябвало на друг, нали? Сега какво да очаквам, как да разбера получили ли са го?

# 1 001
Пуснах си тази вечер поръчката през приложението. В мейла пише 5-6 седмици. Ще ви държа в течение кога ще пристигне.
И аз така. Парти грила поръчах, дано не го чакам половин година.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 09:54 от Yo_Ana19

# 1 002
Гфк-то са също толкова странни като Шел магазина, една кана я чаках половина година😀

# 1 003
На Била от днес Бондюела е на 25%

И аз да помрънкам гоооляма суша, почти във всички игри с покупка играя и последната ми награда е пикник-одеялото от Морени

# 1 004
Получих си наградата от Дука😍 и ваучера от Либрес🎉

Общи условия

Активация на акаунт