Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 802
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Велико Търново
Аз имам натрупани пари за заявяване в gfk и не мога, и не мога да ги заявя. Даже ви бях писала тук преди. Давам банкова сметка, давам пощенски превод, всичко пробвам. Попълвам данните и накрая нищо не се случва, не мога да разбера защо.
Питахте за мопа и феери-аз получих моя, но от общата игра, не от тази специално за Кауфланд.

# 1 006
Наградите от Теди пристигат, адресирани са до офис на Спиди.

# 1 007
Обратно на училище с подаръци! 🎁 Благодарим на всички, които се включиха в играта на Oral B & Lilly 💙💛 Печелившите са:
Станислава Александрова
Ивайло Близнаков
Валентина Владева
Борислав Александров
Магдалена Славова
Наталия Стоянова
Радост Бешпарова
Nedelcho Vasilev
Антония Николова
Красина Егова
Керанка Андонова
Севда Мюмюн
Гергана Виткова
Ивелина Йорданова
Юлия Иванова
Тодор Михалев

# 1 008
Сега се опитвам да си направя регистрация в този GFK панел. Еми не мога да стигна до последна стъпка. Някой може ли да помогне?

# 1 009
Спечелила съм ваучер за 500 лв. за освежаване на спалнята от Либрес, вчера даже се обадиха да потвърдят данните и сега очаквам ваучера с нетърпение Simple Smile

# 1 010
Браво страхотна награда! Hug

# 1 011
  • Сливен
Честито Петя.

# 1 012
Петя, честито, страхотна награда!

Аз съм пас в игрите за сега. Нещата, които купуваме или нямат игри или не ми допадат наградите и няма смисъл да се запасявам допълнително.

# 1 013
  • При децата ми
Браво!
Страхотна награда Петя!! Честито! Heart Eyes

Брат ми е с ваучер от "Савекс" и е видял чак вчера втория СМС!
Каза, че ще има и за мен, защото аз съм му казала за играта. Stuck Out Tongue

Редактирам се да кажа, че току-що ми се обадиха от куриерска фирма "Интайм" за спечелената раница!

Е, толкова бърза награда не помня да съм получавала! Имам спомен, че толкова бързо дойде ваучерът от "Куинс" преди време, но не се сещам дали дойде в рамките на 24 часа!

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:44 от Hrispa76

# 1 014

Тия от Киндер яко са изпляскали! Март месец.... 🤣🤣🤣🤣
Много некадърен народ поддържа сайтовете на толкова големи компании! Голяма излагация.

# 1 015
Честито и от мен на Петя!

bubalesa, за втори път чета, че някой обменя пари в GfK панела, обаче не намирам такава опция. Излизат ми само предметни награди. Този панел, за който говорите, друг ли е и ако да, може ли линк? Благодаря.

# 1 016
Вчера са се теглили наградите (Айфон) в играта на Мосю Бриколаж. Но в сайта им няма никаква такава игра?

# 1 017
Спечелила съм комплект продукти от Жая. Обадиха ми се по телефона, за да си дам данните за доставка. Страшно много ме зарадва това обаждане, не го очаквах изобщо. Бях се включила с 1 бележка.

# 1 018
Да не се бъркте с Хепи ?
Вчера са се теглили наградите (Айфон) в играта на Мосю Бриколаж. Но в сайта им няма никаква такава игра?

# 1 019
Да не се бъркте с Хепи ?
Бриколаж е,но играта е само за конкретен регионален техен магазин...

Общи условия

Активация на акаунт