Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 787
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 020
https://mr-bricolage.bg/news/igra-pernik
Айде ще почерпите,че я намерих.Ако е това Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак ми излезна реклама за 200 лв ваучер от Seal Digital.Ако някой иска.Не знам така дали може да отворите линка.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xX6QtSeWiZsyY … d=100082601437092

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 13:53 от Alize1234

# 1 021
https://mr-bricolage.bg/news/igra-pernik
Айде ще почерпите,че я намерих.Ако е това Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак ми излезна реклама за 200 лв ваучер от Seal Digital.Ако някой иска.Не знам така дали може да отворите линка.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xX6QtSeWiZsyY … d=100082601437092
Благодаря! Тя е. Но нищо не печеля.

# 1 022
Привет Simple Smile
Честито Петя- чудесна награда
Честито Рали и на теб, най хубаво е с една бележка!
Аз днес ходих до Лили за Либрес (точно навреме дойде играта) и взех участие и в играта със стреч карти на Тресеме- падна ми се опитай пак и явно съм изглеждала разочарована и ми дадоха още едн талонче за търкане- пак опитай пак. Хич не ги харесвам тези игри, но ми трябваше балсам.
И понеже бях спряла на паркинга на Била влязох за Бондюел и платих с Виза( та и в тази игра да взема участие). Докато си пътувам към вкъщи се сещам че обещах да направя спанак на голямата, а бях купила консерва кълнове и грах и айде в Билата до вкъщи за спанак на Бондюел. Та ще имам две участия в играта, засега.
Вчера взех Милде и Фереро( знам,че нямаше да взимам повече, ама…) от Кауфланд. Та и там играя
В Бочко, Семана, Персил, Нестле, Хипер, Киндер, Сушард и там играя
Добре че от понеделник се връщам на работа, че тотално изтрещах от скука🤣🤣🤣

# 1 023
  • Велико Търново
Честито и от мен на Петя!

bubalesa, за втори път чета, че някой обменя пари в GfK панела, обаче не намирам такава опция. Излизат ми само предметни награди. Този панел, за който говорите, друг ли е и ако да, може ли линк? Благодаря.

Йо, подвела съм те ☺️ Аз за jtn панела говоря, че имам проблем. Оттам не мога да заявя пари

# 1 024
Аа, добре. Не знам защо съм запомнила, че някой беше писал, че GfK дават пари. Sweat Smile За JTN - пиши им на service@jtnpanel.com, от там ми съдействаха веднъж.

# 1 025
Влязох в А1 да си платя сметката и видях, че пак има колело. До края на месеца. Май този път са само моментни награди (минути, SMS, MB)

# 1 026
# 1 027
  • Сф
Честито и от мен на Петя!

bubalesa, за втори път чета, че някой обменя пари в GfK панела, обаче не намирам такава опция. Излизат ми само предметни награди. Този панел, за който говорите, друг ли е и ако да, може ли линк? Благодаря.

Йо, подвела съм те ☺️ Аз за jtn панела говоря, че имам проблем. Оттам не мога да заявя пари
Нещо не правиш както трябва. Вчера заявих 50 лв по банков път.Няколко пъти се потвърждава, внимателно гледай. Не помня точно кое, как сега, но като наистина заявиш, ще получиш и автоматично на мейла на регистрация имейл. Ето това:
"Името ти и
Този имейл потвърждава, че сте изискали следната награда:
1 от 'Банков превод - 50 лева' за 1000 точки, които са общо 1000."
Опитай пак да заявиш, вероятно не ги заявяваш с потвърждаване, гледай хубаво, няколко потвърждения май бяха, разцъкай няколко пъти от менюто. Аз специално седнах на лаптопа, да не е от тел, че да ми е по- ясно. Успех!

С уважение,

Мениджър на панел

# 1 028
В този JTN панел има ли честичко анкети.

# 1 029
Играта на Ferrero Roche e много зле,не са ми одобрили бележката  от кауфланд,защото пише бонбони Ferrero .та има ли други  бонбони освен Ferrero Roche.....да си гледат QR КОДА НА БЕЛЕЖКИТЕ ,че има доста рисувачи на фалшиви бележки.....

# 1 030
Има други бонбони Фереро - има едни с тъмен шоколад и едни правоъгълни с ликьор (те са с други имена), обаче е тъпо да не одобряват, заради магазина. Да направят проверка.

# 1 031
Играта на Ferrero Roche e много зле,не са ми одобрили бележката  от кауфланд,защото пише бонбони Ferrero .та има ли други  бонбони освен Ferrero Roche.....да си гледат QR КОДА НА БЕЛЕЖКИТЕ ,че има доста рисувачи на фалшиви бележки.....

Още миналата година се получи този проблем при мен! Отказаха ме от игрите им! Не е нормално това! Не стига, че се купуват, ами и да не одобряват!

# 1 032

Пишете им да се разберат в Кауфланд и че ще подадете оплакване в КЗП. Вие нямате вина как е изписан продукта, направили сте покупка, имате касова бележка, от ваша страна няма проблем.

# 1 033
3:0 за Хипер, не, че ме блазнят кофти наградите, но понеже ядем вафлите се включих.  Simple Smile

# 1 034
В този JTN панел има ли честичко анкети.
Веднъж или два пъти седмично ми пращат анкети. За 1 година събрах 1000 точки, които се равняват на 50 лв. По-назад бяха писали, че за по-кратко време са ги събрали, та явно е относително.

Общи условия

Активация на акаунт