Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 800
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 035
На мен от Нестле ми отговариха така , при все че участвам с продукт от Кауфланд в промация обявена за Кауфланд и Нестле. А ние се надяваме да проверяват бележки 😕 Значи не би трябвало никой да успее да спази правилата им?
Фереро да имат късмет да ми откажат бележката от Кауфланд, ще ми е втори проблем с тях и наистина последен. Купила съм 4 кутии🤪

# 1 036
На мен от Нестле ми отговариха така , при все че участвам с продукт от Кауфланд в промация обявена за Кауфланд и Нестле. А ние се надяваме да проверяват бележки 😕 Значи не би трябвало никой да успее да спази правилата им?
Фереро да имат късмет да ми откажат бележката от Кауфланд, ще ми е втори проблем с тях и наистина последен. Купила съм 4 кутии🤪

Варианта според мен е да се информира ръководството на Кауфланд, т.е. регионален мениджър , да се вземе отношение за въвеждането на тези продукти както трябва. Това няма как да стане на по ниско ниво. Щом изискването на Фереро и Нестле е такова, то уплавата на Кауфланд трябва да реши проблема.

# 1 037
  • Сливен
Току-що получих СМС-с чанта ZARENA съм,от играта на Кауфланд и Семана. Simple Smile  Relaxed

Допълвам-заявих наградата,30 дни срок на доставка.Искаха ЕГН-дадох и после се зачудих за какво им е.Проверявам в Интернет-чантата струва 180лв Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 17:27 от сикрет

# 1 038
  • Велико Търново
Аз пък получих мейл от Ети😁 Понеже дългият ми мейл завърши с това, че в предната кампания за Румъния са били доста бързи и е имало добра комуникация, те ми пратиха отговор, че ми благодарят за добрата обратна връзка за UNTOLD и за милите думи 😅
Така че явно са ме взели за някоя незадоволена и досадна  леля и изобщо не очаквам реакция по бележките. Така че дамата с рисуваните бележки може да спи спокойно 😁

# 1 039
Има печеливши в играта на оризовия чипс и фантастико пращат смс-и
https://byond.bg/

# 1 040
  • Сливен
Чудя се,относно тези 2 "подобни" игри-дали е възможно,като се  купи продукта от КАУФЛАНД и с 1 бележка,да се запише човек и в двете игри? Thinking

Скрит текст:

# 1 041
Чудя се,относно тези 2 "подобни" игри-дали е възможно,като се  купи продукта от КАУФЛАНД и с 1 бележка,да се запише човек и в двете игри? Thinking

Скрит текст:
Няма как като не изписва името в Кауфланд бележката да се играе дори в едната игра Sad

Честито за чантата, аз бях с едно участие и естествено ме няма Simple Smile

# 1 042
  • Сливен
Благодаря.И аз бях с 1 участие,тъкмо омекотителя ми беше на свършване.

# 1 043
Благодаря.И аз бях с 1 участие,тъкмо омекотителя ми беше на свършване.
Със здраве да си я носиш ❤

# 1 044
Еее и аз се надявах за чанта(макар с една бележка),но ме няма.Участвам в Киндер за куфарчето и във вафли Хипер,за сега 4:0!
В тези с покупка ме няма,но пък са ме изтеглили  в Нивеа,в играта ,в сайта им за кремче 🙂
Честито на всички за хубавите награди напоследък!

# 1 045
Сега получих sms от byond. С 50лв. съм.

# 1 046
  • Варна, Пловдив
Здравейте, за първи път реших да се включа в игра на Бондюел, но чак като се прибрах, видях, че не пише марката, а само царевица и грамаж. Дали ще стане ако снимам бележката с консервите и така да им я кача?

# 1 047
# 1 048
  • София
В Бионд има номер като моя, но нямам СМС. Видях че към 18:00 са почнали да пращат СМСи, още ли продължават да пращат или по-рано сте получили СМСа?

# 1 049
  • у нас

Скрит текст:
Няма как като не изписва името в Кауфланд бележката да се играе дори в едната игра Sad

Честито за чантата, аз бях с едно участие и естествено ме няма Simple Smile

В такъв случай няма да има участници, които да покрият изискванията. Шоколадът на Нестле в бележката на Кауфланд е изписан шоколад за готвене.

Общи условия

Активация на акаунт