Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 749
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 140
  • у нас
Според мен проблемът идва от това, че само в някои магазини Кауфланд са правилно изписани продуктите за игрите. А трябва да е във всички филиали едно и също изписването, за да имат еднакъв старт участващите. А така на едните няма да им признаят участието, което не е редно, защото някой го е домързяло да изпише цялото име в системата.

# 1 141

Сигурно утре вечер ще купя шоколад, защото е на промоция. Някой готви ли с него? За кекс става ли 😊

# 1 142
Току що спечелих ваучер от кока-кола, но загубих около 200 кода,от 2 телефона. Дали си заслужава, незнам,но да сме в играта.

# 1 143
  • у нас

Сигурно утре вечер ще купя шоколад, защото е на промоция. Някой готви ли с него? За кекс става ли 😊
Аз снощи правих суфлета. Една идея по-горчив ми идва от този на Лидл. За тази цена очаквах повече.

# 1 144
# 1 145
Е така като стане ...харесвам водата и ще се включа в играта ,но не ми харесват наградите .....ама нали да играя някъде ....

# 1 146
  • София
От наградите като гледам само ластика е зле. От една игра се печелеше преди 2 години някъде.. Ама не помня от коя. Всички спечелихме ластици тогава.😃

# 1 147
От наградите като гледам само ластика е зле. От една игра се печелеше преди 2 години някъде.. Ама не помня от коя. Всички спечелихме ластици тогава.😃
Престиж🙂

# 1 148
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аааа, моля ,моля аз и тогава не спечелих 😁
Сега ще се включа в Девина.Тази вода я пия много.

# 1 149
Аз вчера се регнах, туко що пристигна имейл, че съм избрана да тествам фотокнигата.

И аз получих имейла днес сутринта се регнах и изненада:)

# 1 150
Разгледах сайта за ваучърите от Фереро.Много скъп този сайт,те 400лв са като 50лв в обикновен сайт за дрехи. Joy
Ако имам невероятния късмет да спечеля вече си харесах рокля Joy  https://shop.mdl.bg/product/j04625440tishart-roklya-moschino-cou … e-red-mnogocvetno И е намалена. Joy

# 1 151
Може ли линк за регистрация?
Аз вчера се регнах, туко що пристигна имейл, че съм избрана да тествам фотокнигата.

И аз получих имейла днес сутринта се регнах и изненада:)

# 1 152
На коя страница са актуалните игри?

# 1 153
60
На коя страница са актуалните игри?

# 1 154
  • Русе
Йетел дават ли още кодове за намаление в Практис? Някой иска ли да ми подари?😀😀😀
Предния път бях много благодарна, чудесно ми дойде да намаля цената на оранжерията.
 Иначе купих Семана от Лидъл, то не стига, че един единствен вид, ами и на касовата не е изписано Семана, да се надяваме,  че организаторите си го знаят.🤔

Общи условия

Активация на акаунт