Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 748
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 065
Добро утро!Не бях влизала в темата от три дни и от вас разбирам,че печеля 200лв.от Ети .Бях с 1 КБ и да бъда честна бях ги забравила.Голямо търсене падна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 066
Аз вчера се регнах, туко що пристигна имейл, че съм избрана да тествам фотокнигата.

# 1 067
При нас (провинция) си пише МаретиБрускети на бележката от Кауфланд (купих големия пакет, ако има значение).

# 1 068
  • Сф
Аз днес си взех от Кауфланд брускети марети и Шоколад Нестле за готвене. Взех две отделни бележки. Е на нито една от бележките не пишеше Марети или Нестле . А това е голяма верига и игрита са техни. Навсякъде ли в Кауфланд не изписват   

От Кауфланд Люлин си изписва брускети Марети.
И аз вчера взех от Банишора и си пише. Би трябвало да е еднакво навсякъде. Сигурна съм по спомен и че в Надежда изписва, имаше минали игри на Марети.
В кой Кауфланд не изписва?

# 1 069
  • София
Да не би при малките пакети Марети да има проблем с изписването? И аз взех един голям.

# 1 070
В един от Кауфландите във Варна пише само брускети. Взех 3 малки пакета

# 1 071
  • Сф
Да не би при малките пакети Марети да има проблем с изписването? И аз взех един голям.
с малки съм винаги, пише си. Явно в провинцията някъде не изписва, но едва ли ще е проблем. В смисъл, би трябвало да се знае от организатора, а и може да се провери. Все пак Кауфланд е голяма верига, а играта е само за там, с две думи не виждам проблем.

# 1 072
Вчера си купих Фереро от Кауфланд.На промоция са 7.99.Само да имат смелостта да не ми признаят бележката, ще  стане 3та световна.Пише Ferrero бонбони.Ще ги питам,кои са участващите магазини и да публикуват списък.Щом от Кауфланд бележки не признават.Айде да не се настройвам отрицателни,може тази година да мине без скандали Kissing Heart
Редактирам се:- Ей, уплашила съм ги с този коментар Joy Всичко е наред и имам 7 точки!

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 09:41 от Alize1234

# 1 073
  • Бургас
 Lidl в Ютюб
👨‍🍳 GIVEAWAY! Спечели 1 от 3 брандирани дървени дъски + 1 от 3 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. в Lidl! Участвай, като отговориш на въпроса в коментар под видеото: ❓ С какво ти ще напълниш пилето?
Играта започва на 20.10.2022 г. и продължава до 30.10.2022 г. включително. Ще изтеглим и обявим победителите на 31.10.2022 г. в коментар под тази публикация.
Пълните условия на играта можеш да видиш на: www.lidl.bg/giveaway

💰 От 20.10.2022 до 27.10.2022 вземи ексклузивен купон за -10% отстъпка на покупки до 50 лв. в Lidl. Въведи специалния код GOTVI42 в Lidl Plus, от меню Още - Ексклузивни купони или виж как да го въведеш стъпка по стъпка на: https://---shoretner923-3rtfuQ9. Открий пълните условия в мобилното приложение Lidl Plus!

# 1 074
На мен друго ми е интерено.Дали ще им пратят по два комплекта или ще си ги приберат повтарящите за тях?Тези от Нестле не са много в час.Обадиха се за ваучера от Озон.Щял да се забави,но проблема не бил в тях,а в Озон.Не им били пратили ваучерите.Казаха,че на имейл ще ги пращат.Страшна организация No Mouth
Аз пък получих мейл, че ми препращат данните към нужния отдел и да очаквам да се свържат с мен. Но съм им писала на 11-ти, може би не са стигнали до мен. Smile

# 1 075
Аз писах на Нестле за двамата печеливши в играта със зърнените закуски с по 2 награди. Отговора беше меко казано глупав, защото в техните общи условия пише, че един човек има право на една награда. А те ми пишат, че всички имаме равни шансове за печалба и ми пожелават късмет в следващи игри. В отговор съм им пратила снимка на техните общи условия на играта и на списъка с печелившите. Искрено се надявам от втори опит да ме разберат и да изтеглят двама нови печеливши. Не е лесно да спазят написаните от тях условия...
За предната игра им писах за същия проблем - реакция от тяхна страна нямаше и не изтеглиха нов победител.
аз от Нестле още от лятото имам не доставена награда , след проведени разговори и имейли ,обещаха да проверят какво се е случило е отговор до ден днешен нямам. Вече съм ги отписала и за в бъдеще няма да им купувам продукти и да участвам в игрите им.

# 1 076
Току-що получих СМС-с чанта ZARENA съм,от играта на Кауфланд и Семана. Simple Smile  Relaxed

Допълвам-заявих наградата,30 дни срок на доставка.Искаха ЕГН-дадох и после се зачудих за какво им е.Проверявам в Интернет-чантата струва 180лв Grinning Grinning
Честито !!! И аз съм с чанта от Кауфланд.

# 1 077
  • София
Нямам чанта от Семана, но пък съм с часовник от Хед енд шолдърс Simple Smile

# 1 078
  • При децата ми
Току-що получих СМС-с чанта ZARENA съм,от играта на Кауфланд и Семана. Simple Smile  Relaxed

Допълвам-заявих наградата,30 дни срок на доставка.Искаха ЕГН-дадох и после се зачудих за какво им е.Проверявам в Интернет-чантата струва 180лв Grinning Grinning
Честито !!! И аз съм с чанта от Кауфланд.

Честито!! Simple SmileМного я исках тази награда! Много!
Със здраве да си ги носите!

Раницата от "Джим Бим", която пристигна вчера:

Хубава е раницата! Изглежда качествена и от хубава материя.

# 1 079
  • София
Здравейте,
Не съм от пишештите, че нямам кой знае с какво да съм полезна, но чета редевно тук Simple Smile
Миналата година (ако не се лъжа) имаше игра на Киндер с голямо яйце със семейни игри за награда. Спечелих, но на бележката не пишело това, което от Киндер искат. Печеля от дъжд на вятър и така се бях нахъсала да си взема наградата, че не ги оставих на мира, докато не ми дадат адекватен отговор каква е моята вина и какво аз не съм спазила като условие. Писах едновременно на Киндер и Кауфланд, писах доста и не ги оставих докато не ми обърнаха внимание. Започнаха да ми обясняват как трябвало да е изписано всичко точно по бележката, за да си взема наградата. Писах на Кауфланд да ми предоставят информация какъв точно продук е зад кодираното наименование на бележката, писах на регионалния на Киндер да каже какво друго мога да купя за тези пари и т.н и т.н.  Беше дълга разправия, може би месец и повече кореспонденция, но не ги оставих на мира и в крайна сметка си получих наградата. Мисля, че на Киндер и Фереро са едни и същи организаторите, пише им и ги тормозете до дупка, все някога ще ви обърнат внимание Wink
Скрит текст:
Играта на Ferrero Roche e много зле,не са ми одобрили бележката  от кауфланд,защото пише бонбони Ferrero .та има ли други  бонбони освен Ferrero Roche.....да си гледат QR КОДА НА БЕЛЕЖКИТЕ ,че има доста рисувачи на фалшиви бележки.....

Пишете им да се разберат в Кауфланд и че ще подадете оплакване в КЗП. Вие нямате вина как е изписан продукта, направили сте покупка, имате касова бележка, от ваша страна няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт