Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 749
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Първо да честитя на вчерашните и днешните печеливши, че вчера в еуфорията забравих.

Звъннах на Бионд, оказа се моят номер, казах на оператор, че не съм получила СМС и че най-вероятно печелившите в първата част на списъка не са получили такъв, каза че ще предаде на организатора. Така че който се вижда и има съмнения да звъни да потвърждава награда.

# 1 081
А това яйце и аз го имам,огромно е и голяма радост беше като го спечелих,баткото мислеше че е пълно с яйца 🤣.Още играе с него,пълни го с кво ли не.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 13:22 от лещичка

# 1 082
  • Сф
В лидл пробвах да заредя купона GOTVI42 и пише, че вече е използван ??
А, редактирам се. Току що пристигна в купони. Има известно забавяне. Благодаря!
п.п.вижте си и условията на купона

# 1 083
Аз го заредих без проблем,тия дни ще го оползотворя.

# 1 084
  • Сливен
В момента съм в Кауфланд и проверявам на скенера НЕСТЛЕ. Ето как ми излиза :

# 1 085
Сикрет на касовия бон какво пише?
на моят само това:

# 1 086
Първо да честитя на вчерашните и днешните печеливши, че вчера в еуфорията забравих.

Звъннах на Бионд, оказа се моят номер, казах на оператор, че не съм получила СМС и че най-вероятно печелившите в първата част на списъка не са получили такъв, каза че ще предаде на организатора. Така че който се вижда и има съмнения да звъни да потвърждава награда.

Благодаря! Звъннах, аз съм! Така, че се обаждай те!

# 1 087
  • Сливен
Не знам. Още не съм на каса, а пък го и върнах. 🤣

# 1 088
Скрит текст:
Аз днес си взех от Кауфланд брускети марети и Шоколад Нестле за готвене. Взех две отделни бележки. Е на нито една от бележките не пишеше Марети или Нестле . А това е голяма верига и игрита са техни. Навсякъде ли в Кауфланд не изписват   

От Кауфланд Люлин си изписва брускети Марети.
И аз вчера взех от Банишора и си пише. Би трябвало да е еднакво навсякъде. Сигурна съм по спомен и че в Надежда изписва, имаше минали игри на Марети.
В кой Кауфланд не изписва?
И аз взех брускети от Банишора, но изписва Брускети Марети само на голямото пликче(140 г). На малкото(70 г) пише само Брускети. Дано не правят проблеми за едното Марети.

# 1 089
Нова игра на Coca-Cola в BILLA от 01.11 до 30.11 при покупка за минимум 6лв.

Футболни топки - 100бр.
Мини футболна маса - 10бр.

https://coca-cola.promo/

# 1 090
Оф, кат озапочнат така с едни и същи награди на пет игри! Кой толкова ще иска футболни топки и джаги?! Все едно има внесени пет тира с джаги и няма къде да ги продадат, та дай всеки ще прави игра с награда джаги или топки!

# 1 091
Абсолютно!  Не им ли писна с малоумните награди на Кока- кола?
Малки награди: ваучер за пазаруване в съответния хранителен магазин например за 20 лв, би бил много по- ползотворен от малоумна топка, малки видове електрически уреди- парти грил, тостер, все неща с които да хапваш и да си пиеш колата и пак можеш да сложиш рекламно лого, даже стекове с напитки е по- гот ( предполага се, че участващите пият кола и подобни). Веднъж да пуснат топки ок, ама непрекъснато: топки, джаги, тениски, тон- колони.
Тия джаги къде ще се сложат в ,, просторните панелки” 😂😂😂😂😂 Или са предназначени за вили, т.е ползване веднъж в годината и пак се съмнявам, че ще е гот да ги вкарваш и изкарваш и да им намираш място, освен ако нямаш заведение.

# 1 092
Оф, кат озапочнат така с едни и същи награди на пет игри! Кой толкова ще иска футболни топки и джаги?!
По принцип е така.
Специално за Coca-Cola си има обяснение, защото те са един от основните спонсори на FIFA и Световното по футбол 2022 в Катар(започва на 20.11). За Visa важи същото, но те поне подаряват екскурзия с билет за мача и всичко, а не топки и джаги.

# 1 093
  • София
Вчера си купих Фереро от Кауфланд.На промоция са 7.99.Само да имат смелостта да не ми признаят бележката, ще  стане 3та световна.Пише Ferrero бонбони.Ще ги питам,кои са участващите магазини и да публикуват списък.Щом от Кауфланд бележки не признават.Айде да не се настройвам отрицателни,може тази година да мине без скандали Kissing Heart
Редактирам се:- Ей, уплашила съм ги с този коментар Joy Всичко е наред и имам 7 точки!
Значи, споделих, че съм разочарована от Фереро и няма да им купувам бонбоните. Но дъщеря ми купила много и различни бонбони от Кауфланд за годинката на малкия и купила и Фереро в огромни количества. Сега, ако не ми признаят бележката, ще се "бием". Предварително съм афектирана от гадното им отношение - като че ли ние си пишем бележките.
Иии, верно бе, що не се свържем с оная госпожа, дето пишеше бележки и да ни добави думата "ROCHER". То нищо не лъжем, съвсем си е честно. Smile

# 1 094
  • у нас
А ето как излиза на касата шоколада на Нестле

Общи условия

Активация на акаунт