Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 761
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 095
Фереро признават от Кауфланд Споко Simple Smile
Нестле- ммм дам не излиза Нестле. А така ми трябва шоколад за готвене ( ще правя бонбони и торта) но май ще ги прескоча л. Чакам ги до понеделник да ми върнят отговор

# 1 096
Някой да е получил радостно обаждане от Olympus и Lidl,че е спечелил? По условията разбирам ,че ще звънят до 5 дни след тегленето, а играта нали беше до 19.10.22.?

# 1 097
Само информативно,шоколада на нестле за готвене не става.Аз си взимам и съм доволна от лидълския кувертюр.Отделно клана е с абонамент при нестле,та не си губете времето според мен 🤗

# 1 098
Благодаря ти Лещичка. 🥰И аз си взимам на Лидл, но пуста хазартна душа. Разреши ми дилемата.
Кой алкохол има игра сега- Бушмилс, Джим Бим, Смирноф … да заредя барчето за празниците
Как да не я обича тази тема човек❤
Една игра от мен, може да му е от полза на някой

# 1 099
Признават друг път бележките от Фереро ,отказана ми е за втори път...

# 1 100
Я кажете, по колко точки имате в Мак Доналдс!
Аз си мислех, че съм добра на тази игра, но децата са недостижими😉

# 1 101
  • София
Някой да е получил радостно обаждане от Olympus и Lidl,че е спечелил? По условията разбирам ,че ще звънят до 5 дни след тегленето, а играта нали беше до 19.10.22.?
Току-що ми се обадиха, че печля бледер от играта. Smiley

# 1 102
  • София, Дружба 2
Качили са печелившите за пуф от играта на емека и фантастико. Мисля, че и аз печеля.......

# 1 103
Току-що ми се обадиха, че печля бледер от играта. Smiley
И аз получих обаждане за блендер,чак не мога да повярвам.Досега не съм печелила от Лидл.Искаха само офис на Спиди за доставка.Blush

# 1 104
  • Сф
200 и няколко. До вчера беше ок. Днес виждам точки с хиляди, 2,3000. Това как става? Аз се опитвам да подобря класирането и играя последните нива, не е като да не играя. От 1 ви ли трябва да се превърта? Очевидно бъркам някъде..

# 1 105
200 и няколко. До вчера беше ок. Днес виждам точки с хиляди, 2,3000. Това как става? Аз се опитвам да подобря класирането и играя последните нива, не е като да не играя. От 1 ви ли трябва да се превърта? Очевидно бъркам някъде..
Всичките на брат ми са 3 звезди , и е с 207 звездички и 2007 точки.
Стели Д беше вчера с доста по-малко точки..

# 1 106
Честито за блендерите, да си ги ползвате със здраве.
И моето очакване да приключи, късмета ми бил другаде, а му имах голям мерак.
За играта на McDonald's, къде в приложението да я намеря, не виждам -извинявам се.

# 1 107
  • Сф
Всичките на брат ми са 3 звезди , и е с 207 звездички и 2007 точки.
Стели Д беше вчера с доста по-малко точки..
Симонка и аз съм с по 3 звезди. Ако като отвориш нивата горе вляво са точки , значи съм с 2500. А вдясно горе пише 103 звезди сигурно
  Но в класирането нещо ми се виждат 212. Много странно

# 1 108
В Макдоналдс са променили механизма на класирането. Преди се участваше с най-високото постижение като точки. Тази Стели вчера беше с 200. От днес вече се сумират точките от всички нива, затова тя от 200 вече има почти 4 хиляди.
Въпреки че те нивата като свършат, не знам, сигурно ще циклиш на едно и също ниво докато изкараш повече точки, защото спират да се сумират точките като изиграеш всички нива и само може да подобряваш точките.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:55 от marinadp

# 1 109
И какво излиза - ние дето играхме първия ден, участваме само с рекорда, а тези, които играят сега, участват със сбора от точките от всички нива. Rolling Eyes То вярно, че и наградите не са кой знае какво, но се чувствам прецакана.

П.П. Честито на съфорумките с блендерите и другите награди Blush

Общи условия

Активация на акаунт