Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 103 622
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 110
Йееее,  имам смс за пуфа на Емека! Ако знаете от колко време играя за пуф, а сега ми се падна с най-хубавия дизайн! Малкият ще е повече от щастлив, отдавна иска пуф. Grinning

# 1 111
Мила съфорумка ми подари билети за филма "Синът " довечера в НДК от 7 часа,но от друга томбола спечелих вирус та не мога да ги ползвам.
Ако някой ги иска ще му ги препратя.
В играта с ядковото мляко бях с три участия и нищо явно няма да ходя в Катерино сега ми оставя да се чудя как да пласирам три кутии от това чудо даже не смея да го опитам какво е на вкус Flushed

# 1 112
  • Под Слънцето

В играта с ядковото мляко бях с три участия и нищо явно няма да ходя в Катерино сега ми оставя да се чудя как да пласирам три кутии от това чудо даже не смея да го опитам какво е на вкус Flushed

Гадно ми е на мен и блудкаво. Никога повече няма да го купя ако ще и гарантирани награди да раздават.

# 1 113
Може да го сложите в нещо, което изисква прясно мляко - пудинг, палачинки, кекс и подобни.
 Така ще се чозагуби вкуса и ще миже да го използвате. Те поне като се отворят са доста по-трайни от кравето прясно мляко.

Да се впиша и аз - цял месец нищо от никъде не съм печелила. Нито тук, нито а покупки, нито по инстаграм игрите. *мрън*

# 1 114
Ние по здравословни причини трябваше да изключим прясното мляко и минахме на растителните - Олимпус, Алпро.
Правим шейкове, смутита, ползвам го и за готвене.
Блудкаво е, да, но се свиква.
Кокосовото ми е много вкусно. С шамфъстък също харесваме.

# 1 115
Днеска направих кремсупа с лешниковото-ставаше за ядене.И мъфини правих с него като заместител на млякото пак се получи.Ама само с наградите от тях не ми се получи мрънннн

# 1 116
  • Пловдив
Не е игра но който иска 50% отстъпка от Абаут ю,в профила на Даниел Петканов в ИГ има код,важи за всичко до края на деня,не знам как да сложа линк Иначе,нищо от никъде не печели след мопа.(а,едни билети за театър ,който се отложи за декември,а тогава няма да съм в БГ

# 1 117
43% отстъпка ми се падна за абаут ю.
Благодаря за споделянето. Сега ще видя какво да поръчам.

# 1 118
Надявам се и аз да спечеля от Олимпус, с една бележка съм. Взех млякото с шам-фъстък изобщо не ми хареса, много е сладко/ има добавена захар/.
Благодаря на който сподели, че има пак колело на А1. Не че раздадоха предните награди, но поне е полезно с МБ.

# 1 119
  • Пловдив
Взех си слушалките от ПИБ.
Изглеждат добре, довечера ще ги пробвам Simple Smile

# 1 120
И аз имам смс за пуф от Емека. Надявах се повече на чанта от Семана, но каквото, такова.

# 1 121
  • Б
Е играта на олимпус свършила,  а пък аз си купих днес две млека,
 Че са на промоция. А за брускетите  и Нестле в Кауфланд в Славейков гр. Бургас не изписват. Иначе тези шоколади освен в Кауфланд никъде другаде не съм ги виждала

# 1 122
Днес получих смс от byond за ваучерите от Фантастико

# 1 123
  • Sofia
И аз получих смс от Byond, много съм доволна никога не съм печелила с касов бон от Фантастико😄 Честито и на останалите, казаха до 20 работни дни, дано не е за Коледа че с тая инфлацИйка... Тамън ще стигнат за два шоколада и две оризовки...

# 1 124
  • София
И аз със смс от B.yond, много се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт