Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 697
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз да се похваля от играта на Памперс с награда  Памперс продукти за 1 г 🙂
Коя е играта?

# 1 351
Това им е редовния номер на Толка. И аз така, попълвам, попълвам по 1 час и накрая “не отговаряте на целевата група”. Ми можеше още в началото да ми го изпишете...
И това става всеки път на едни и същи анкети - за iqos и за алкохолни напитки. Видя ли, че анкетата е на тези теми, направо я затварям и не се занимавам с тях повече...

# 1 352
  • Сф
Днес много се ядосах, бяха ми пратили от Толк панела анкета. Едва след като отделих от времето си да я попълня  и то цялата, ми изписа, че трябвало да прекъснем проучването, тъй като не попадам в целевата група, отговаряла съм много бързо на въпросите или били противоречиви отговорите ми, нещо, което не е вярно.  Защо тогава ми го изписва накрая след като ме попита и за демографския ми профил- омъжен, неженен, работен, беразботен, доходи и т.н, т.е след като съм попълнила цялата анкета! Ами чувствам се прецакана. Анкетата не беше изобщо кратка и то с поставяне на определени фирми в дадена графа.
П.П Специално пуснах лап-топа, за да я попълня от него, защото пишеше само от компютър, не можело от телефон.
Я им пиши. И на мен ми направиха подобен проблем един път. А ми трябваха още 20 точки за ваучер, а тя беше за 30 примерно. Ами бързо съм отговаряла , дрън дрън , точно накрая ме отхвърли. Възложителят им не искал такива анкети. Ами викам, аз имам работа с вас, не с клиентите ви. Като съм загубила време  и попълнила си искам точки. Не стига че ни дават трохи ами и номера. Та ми ги дадоха де. Но аз съм работила едно време в фирма, която взимаше и анкети чат пат. Правят се на луди с две думи от толка. Да ти я пуснат пак в най- лошия случай, тая да си я анулират
 Много се дразня така и аз!

# 1 353
Толк панелът напоследък е много зле. Надпис, че не отговарям на целевата група и че отговарям много бързо, ми излиза няколко пъти, дори без да съм отговорила и на един въпрос. А когато попълниш 70-80% от анкетата и ти го изпише, е отвратително.

# 1 354
И аз да се похваля от играта на Памперс с награда  Памперс продукти за 1 г 🙂
Коя е играта?
Играта я видях на пакета Памперс който купих

Намерих я https://www.spechelinagradi.com/2022/10/specheli-nagradi-pampers.html?m=1

# 1 355
Преди минутка ми звъннаха, че съм спечелила куфар от Киндер 😊

# 1 356
Честито за куфара! Определено е доста желана награда от всички! Значи има надежда и за нас все още Simple Smile

# 1 357
Оффф и аз чакам киндер и само като звънне телефона и изтръпвам, но уви все е някой друг.

# 1 358
Мрънкам, пък дано спечеля куфара.
Още не са ми звъннали, а как го чакам това обаждане 😅

# 1 359
Явно днес много народ е в очакване Simple Smile 
Дали на някой от обадилите се в профила му пише, че е спечелил?
Аз регистрирах и мама и тате, за по-сигурно Simple Smile та благодарение на вас са подготвени на кой номер могат да вдигат, при евентуална печалба Simple Smile
И да споделя за Метро и Мастеркард - писах им мейл, на който отговориха, че мога да си регистрирам номера на фактурата /каквато не издават и съм го написала в мейла/ и щяли да ми признаят участието, ако спечеля. Та КАТО спечеля ще бъде купон Simple Smile Simple Smile Simple Smile   Който е пазарувал и не е могъл да плати с карта да им пише.

# 1 360
От Киндер можеха да направят така- при спечелване да се отбелязва в профила автоматично и този профил да не участва. Какъв трафик щяхме да генерираме към сайта им всекидневно
Все едно за не знам какво чакаме 🤣🤣🤣

# 1 361
Мрън мрън и аз чакам да ми се обадят от киндер но никой не звъни.

# 1 362
О и аз тръпна в очакване от Киндер да звънат ,но ги няма да звънат. Дано мрънкането тук помогне.В толкова игри се включих ,а от никъде нищо.Мрън мрън.

# 1 363
Аз да измрънкам друго, докато чакам Kinder Simple Smile

Не стига, че печеля някакви дребни награди от дъжд на вятър, ами и сума ти време чакам да ми ги пратят. Дъската на Морети никаква я няма, от инстаграм една игра направо ме забравиха, писах им, никой не отговаря, от CBA имам едни слушалки и те щяха да ми пишат като са в магазина и тях ги няма. Какви са тия фирми, как правят бизнес, ако си поръчам нещо така ли ще ме моткат или защото е награда, търпи там пък може и да ти я дадем ...

# 1 364
Някой получи ли си наградата от бира Морети? Защото мойта дъска още я няма

Общи условия

Активация на акаунт