Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 653
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 425
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте Simple Smile ще купувам уиски за подарък. В момента има ли активна игра в която мога да участвам? да знам какво да купя Simple Smile благодаря!

# 1 426
И ние купихме тази седмица Bushmils ,потърсих и видях, че имат игра. Регистрирах се.
Здравейте Simple Smile ще купувам уиски за подарък. В момента има ли активна игра в която мога да участвам? да знам какво да купя Simple Smile благодаря!

# 1 427
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
И ние купихме тази седмица Bushmils ,потърсих и видях, че имат игра. Регистрирах се.
Благодаря!

# 1 428
И джим биин има също Simple Smile
В  киндер от детето разбрах 4 г. тя от рекламата с доататъчно бележки бяхме  но купуваме всеки ден така или иначе

# 1 429
  • София
Подарявам 5000 MB на А1.

# 1 430
  • Пловдив
Някой иска ли код за Практис?

# 1 431
Каква беше играта на Кока Кола в Билла?

# 1 432
Има аз имам 2000 Мб на йетел за подаряване

подарени.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:58 от DENICA3

# 1 433
Каква беше играта на Кока Кола в Билла?

Аз се сещам за тази от лятото https://www.spechelinagradi.com/2022/05/specheli-bbq-nagradi-coca-cola-billa.html не знам дали има по-нова.

# 1 434
Относно Кока-кола - мисля, че не е започнала още.

# 1 435
И пак не е за мен кафемашината, приключих с тази игра 🙊 Голямото днес има имен ден, но не би 😂
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/fashion
Игра на нивеа, но не онази от рекламата, аз не успях да копна линк.
И да знаете - ако детето ви дразни и смачка касовия бон - НЕ го гладете, стана чернаааа 😂😂😂

# 1 436
Като няма с какво да се похваля друго да споделя за Seel Digital.Питах ги дали става с Револют да платя и отговора беше Виза или Матъркард.Направих си книгата и спокойно си платих с Револют.Сега да видим дали ще дойде и какво ще дойде.Доставката е 10лв и 40ст.Ваучера се приспада от реалната цена на продукта.Моята книга беше 202лв.Силно се надявам да не съм 12 лв назад Joy След 8.11 ще имам книгата.

Как се прилага кода, аз направих фотокнигата, но като сложа кода ми изписва, че е невалиден. Писах им имейл, но не ми отговарят

# 1 437
  • In Neverland
Някой има ли проблем със сайта на Бондюел. Изписва ми "Невалиден телефонен номер". Изпробвах всички варианти на изписване, дори без 0 и тогава ми изкара да ползвам или 088**** или +359. Пробвах с автоматично и с ръчно попълване и от различен браузър, но все тази грешка ми дава Disappointed
Ще има нова игра на Лидл от другия месец за ваучер 300лв.. Аз само въртя магазините от където пазарувам според игрите  Smile

# 1 438
Някой беше попитал за дип групите във фейса. Аз членува в 3, но участвам само в 1 - dip of the people. Там мога да кажа, че тегленето е реално и няма нищо нагласено.

# 1 439
Защо така не ми излиза тази група dip of the people?
На мен и днес не ми звъннаха от Киндер, ние също видяхме рекламата и предполагам много хора участват. Хванах и едно пазаруване в Билла по време на голямото междучасие и изчаквах децата да си вземат десертчета от витрината, предполагам и те знаят за играта, защото куфарът е наистина чудесен.
Ако има много играещи дано Киндер пуснат отново такава награда поне в 300 бройки 😍 тогава може и за нас, неспечелилите да има ❤

Общи условия

Активация на акаунт