Звездни компромати - Октомври'22

• 265 792
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 210
Освен железарията Мила трябва да вкара в ред коса и вежди. И ще стане наистина красива.

# 211
Има още една много страшна мис - Радинела Чушева мисля, че се казва.
Тя после се обезобрази допълнително май. Внимателно отваряйте...
Скрит текст:

# 212
  • софия
Външността на Чушева е последен проблем, мислейки за нея като Мис нещоси.

# 213
Кейт Бланшет
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Дженифър и Бен
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Шон Мендес
Скрит текст:

Джена Ортега
Скрит текст:

Нина и приятел
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:

Хилъри Дъф и съпруг
Скрит текст:

Гуинет и съпруг
Скрит текст:

Джиджи
Скрит текст:

Бела
Скрит текст:

Стела, Пол Макартни и съпруга
Скрит текст:

# 214
  • Пловдив
Гуинет кво се крие? Smiley явно щот е рошавка...

Дженката как ходи с тия грозилища незнам? А не е като да е 155см...

Искам костюма на Кейт Бланшет Simple Smile

# 215
Дънките на Дуа Липа не знам кой пак ги върна на мода, но винаги са ми били ужасни.. номер пет пъти хл, нищо неподчертаващи, като шалвари, че даже по-зле и от тях. Как въобще ходят и не се спъват в тези крачоли не знам.

# 216
Блажко и новата се били разделили, според жълтата преса
Скрит текст:

# 217
Обаче пък жилетчицата и стига едва до над гърдите. Има баланс.

Дънките на Дуа Липа не знам кой пак ги върна на мода, но винаги са ми били ужасни.. номер пет пъти хл, нищо неподчертаващи, като шалвари, че даже по-зле и от тях. Как въобще ходят и не се спъват в тези крачоли не знам.

# 218
Поп фолк певицата от миналото Мира роди  https://signal.bg/%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%BA-%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0 … 0%B0%D0%B7%D0%BA/

# 219
Плачкови не ги знам дали са я окъсали.
Ще имат представление в малкото ми родно градче, няма и 3 хиляди жители.
Входът е свободен.
Кой би дал пари да ги гледа тези двамата.. Grinning На мен са ми много противни. Е, вероятно имат някакви фенове, но едва ли са много.

# 220
Във фейса ми излезе лайф как Андреа отговаря на въпроси. В някакъв ресторант е. Говори с пълна уста и е отвратителна. Прави се на голямата работа-чела била Фройд и психоанализа. За Анелия каза, че не са приятелки, била си показала истинското лице.
Скрит текст:

# 221
  • София
Вече всеки път, като видя Бела или Джиджи, си представям жокей и волейболистка. Направо им лягат тия професии, ама с такава майка… толкова

# 222
  • София
Биомета си продава къщата в Бистрица за 10 милиона евро.
https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/amp/life/717360-zashto-van … si-za-10-mln-evro

Успех му желая !

# 223
Ма Цвети Биометката съпруга ли е вече?
(Ето  линк, че горния не работи)

# 224
Биомета си продава къщата в Бистрица за 10 милиона евро.
https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/amp/life/717360-zashto-van … si-za-10-mln-evro

Успех му желая !

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stana-yasno-zashto-bul … si-kushta-1413074
Цитат

Според запознати, сред причините Алексиев да търси купувач за имението, са огромните задръствания, които се образуват в района на Панчарево и Бистрица. Ежедневните пътувания до центъра на София отнемат по над 1 час на транспортния бос и съпругата му. Неофициално се коментира и че охранителите на 59-годишния мултимилионер имат възражения относно сигурността му,

докато е в имението. Заради огромните стъклени стени и пищната светлина в къщата, идваща от полилеите и многобройните осветителни тела, живеещите в имота могат да бъдат видени дори от километър даже с невъоръжено око, особено нощем.

"Къщата е така разположена, че жителите на Бистрица могат да наблюдават Ваньо Алексиев директно от пътя. Образно казано, имота е "мечтата на снайпериста“ – има видимост отдалеч и съществуват няколко необезопасени точки, откъдето може да стане белята. Резиденцията действително е впечатляваща, но не е мислено за сигурността на стопанина, когато е взето решението стените да са изцяло стъклени“, коментира пред "Уикенд“ имотен брокер.

Общи условия

Активация на акаунт