Пътят към безсмъртието - Don’t die проектът на Bryan Johnson

• 6 654
  • 228
  •   1
Отговори
Както се разбира от заглавието , темата е за пътят към безсмъртието по проекта на Bryan Johnson, но е отворена за всякакви размисли на тема безсмъртие.

Вярвате ли, че е възможно безсмъртието?
Бихте ли искали да живеете вечно ?
Следите ли проекта Don’t die на Brian Johnson ?
Практикувате ли нещо , което вярвате , че има дългосрочен положителен ефект върху здравето и дълголетието ви?

От първи януари филмът към проекта ще бъде достъпен в Netflix под заглавието: Don’t Die: The Man Who Wants to Live Forever.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 22:32 от bubanka

# 1
Ако имам много парички ми се ще да съм безсмъртна.
Ама предпочитам да се преродя, че да сменя обстановката Joy

Гледам да спортувам, да се храня правилно и колкото толкова.

# 2
Да си безсмъртен би било наказание.
И е безумно вкопчване в съществуването.
Говори за страх от смъртта и бягство от реалността.
Човешкият живот има начало и край.
Точка.

# 3
Зависи как живееш. Ако не е добър животът ти, безсмъртието си е наказание.  Ама, и добре да живееш си трябва баланс, иначе му се губи вкусът на живота.
То е като доброто и злото, според мен. Без злото, доброто губи смисъл.
И с животът така.
За мен важно е да живееш качествено, а не безкрайно.

# 4
  • София
Само ако върви с вечна младост, иначе хич даже не искам да съм 350-годишна с още 700+ напред.

# 5
Има един сериал "Altered Carbon", първият му сезон навлиза в тематиката какво става с прекалено дълго живеещите, презадоволени богаташи.

Добре, че е смъртта да ни спаси от преяли, вулгарно богати изроди и сатрапи. Алчността на някои хора няма край.

Ей, представяте ли си подфорума "Семейни отношения" - "женена съм само от 150 години, но започва да ме дразни начинът, по който мъжът ми си сърба супата. Не беше такъв!"Blush

# 6
Представете си се безсмъртни на българска обикновена пенсия Joy

# 7
Чакайте сега, той освен че се стреми към безсмъртие , върна и биологичния си часовник назад. Подмлади се и няма да е старец на 200 години, примерно. Иначе е богат, много богат…

# 8
"Това е 54ят ми развод, къде са нормалните мъже???"
"Прапрапраправнучката ми иска да се изнеса на село"
"Преквалификация на 703 години - как?"
"Препоръчайте ми филм от 20 век, май ги изгледах всичките"

Мера, дали е върнал часовника си предстои да се види. Изглежда си на възрастта. Според мен трябва да инвестира в добър психиатър.

# 9
  • София
Уж го е върнал, нали се тества постоянно. Но на мен ми изглежда доста болнав в лицето. :/

Аз бих искала да живея, ако не вечно, то поне много дълго. Мъка ми е, че няма да знам как ще се развият някакви неща. И по-сериозни такива, от историята, ама и, дето се вика, един орех да засадя, няма да доживея да го видя в пълната му прелест.

# 10
Нищо не знам за този човек и за проекта му, но ако идеята е примерно само аз да имам пари да си купя вечната младост, а да нямам пари за децата си и ако трябва да гледам как те остаряват и...
Абе не, благодаря.

# 11
Ами болнав ще изглежда, да, като му видиш режима - над 100 хапчета на ден, някаква шапка, която излъчвала червена светлина в скалпа му, слагал си някакъв апарат на пениса, който да му следи нощните ерекции, прелива си кръвна плазма от сина си, не яде нищо нездравословно, никога, ляга в 8 вечерта и по цял ден му следят функциите и си събира проби от акото. Този човек за мен лично е изкукал.

# 12
Яко хи хапе кучето някои.

# 13
Представете си се безсмъртни на българска обикновена пенсия Joy

Безсмъртие и пенсия не могат да вървят заедно Simple Smile Безсмъртие значи бачкане без край.

# 14
Резултатите му за две години :

Според Bryan Johnson лошото здраве е бедност:

Кажете ако искате да превеждам.

Общи условия

Активация на акаунт