Пътят към безсмъртието - Don’t die проектът на Bryan Johnson

• 6 660
  • 228
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Според мен прави научен експеримент, а не точно да иска да живее вечно.
Има такива хора. Един лекар, онкплог, се разболя от рак на мозъка, много агресивен и с кратка прогноза за живот.
Започна да експериментира върху себе си и все още е не само жив, но и в добра форма. Прави го с научна цел.  За сега е успешно и революционно в третирането на тези тумори.

# 46
В тялото на Браян има  органи на 18 години, въпреки че е над 40 към момента. Остарява по-бавно от всички от нас. Ще прикача и снимки малко по-късно, че инстаграма ми е забил от снощи .

Честита Нова Година
Пожелавам здраве,  разбирателство, щастие ,благополучие и сбъднати мечти през 2025 -a година  💫

# 47
  • София
Reunion, моля те да споделиш името на този онколог.

Другото имах предвид, изглежда възрастен. Това не е само от липса на мазнини. Един такъв вид има, когато уж няма бръчки, обаче някак не можеш да кажеш, че е на 20. Аз примерно не искам да съм безсмъртна в такъв вид. А и някак би ми било странно уж да съм безсмъртна и със страхотно тяло, а в лицето да изглеждам така - за мене това разминаване е признак, че и с тялото му нещата не са съвсем добре.
Да, виждам го това - няма тонус на кожата ли, не знам как да го нарека. Той е започнал на 45, да речем, и е нормално да не може да се подмлади. Чудя се, ако човек започне с протокола на 25, тогава какъв вид би съхранил. Може би след години ще видим по сина му, понеже и той май спазва някаква част от протокола.

# 48
  • София
Професор Richard Scolyer.

# 49
Гледам в момента филма за него. Вижте тялото му . Знаем , че е бил пълен . Има и снимки във филма, така започва - как е изглеждал преди протокола. Вижте и косата му, освен , че оплешивяваше, а сега има доста коса, няма и един бял косъм.Току що каза, че за 12 месеца остарява само с 8.

# 50
Аз не разбирам, какво значи - има органи на 18 години в тяло на 40 одишен?

Иначе да, има хора, които инвестират цялото си време и ресурси в тялото си, бодибилдъри, спортисти и други разни. Занимание като всяко друго и по-полезно от много други, като имаме предвид, че тялото е единственото нещо, което имаме в този свят. Изглежда безумно да го похабяваш, ако има начин да го съхраниш.

Като се информирах повърхностно засега не е постигнал нищо драстично различно от  много хора, редуцирали наднорменото си тегло и отказали се от стрес и вредни навици. За подмладяване и дума не може да става, а дали ще живее по-дълго няма как да разберем, защото не можем да знаем колко би била продължителността на живота му без тези неща, които прави в момента, та да решим, далис а успешни.
Общо взето съветва обичайните неща, всеки ги знае, но всички ни мързи, или ни разваля рахата.

# 51
E как да не може да става дума за подмладяване като статистиките показват, че органите му са на по-млад човек ? Всичко е достъпно и безплатно за четене в сайта му. Ако се информирате по-подробно ще разберете, че не прави обичайните  неща , но напоследък дава такива , по-лесни и изпълними от всички съвети, за начинаещи да речем,което не значи , че прави само това.

# 52
На мен също ми е интересен, въпреки че го смятам за психо.
На едната снимка със сигурност косата е боядисана или с филтър. Инфото с плазма от сина му е меко казано too much във всеки аспект, не само морален. Интересно ми е дали е достоверно, защото в такъв случай, за мен, е за психиатър.

# 53
Ами, богат човек. Като имаш на твое име огромна сума пари и правиш странни работи вече не си психар, а си екстравагантен. Винаги е било така.

# 54
E как да не може да става дума за подмладяване като статистиките показват, че органите му са на по-млад човек ? Всичко е достъпно и безплатно за четене в сайта му. Ако се информирате по-подробно ще разберете, че не прави обичайните  неща , но напоследък дава такива , по-лесни и изпълними от всички съвети, за начинаещи да речем,което не значи , че прави само това.
Кои статистики? Няма да започна да ги проучвам, но искам да зная поне дали са валидирани тези методи, с които му определят възрастта на органите, защото ако не са, резултатите не значат нищо.

# 55
  • Пловдив
Ами, богат човек. Като имаш на твое име огромна сума пари и правиш странни работи вече не си психар, а си екстравагантен. Винаги е било така.
И без това някои от неговите странни работи трудно ще ги правиш, ако нямаш огромна сума пари.
Айде, тренировки, режим на хранене (и да остава време за работа), ама изследванията със сигурност не са никак евтини.

# 56
Аз нямам намерение да ви убеждавам в нищо, нито да преписвам статистиката / методиката на изследванията му от сайта . Всеки може да отвори и прочете . За 2023 година резултатите от тестовете му показваха, че е постигнал сърцето на 37-годишен, кожата на 28г., белодробният капацитет на 18г.  

Между другото , има сайт :
https://www.rejuvenationolympics.com/, в който са вписани и други ентусиасти като Браян, който е на 46 , но биологичните му маркери отчитат друго:

В този сайт има и жени. Сега прочетох за Brooke , която се бори с рак и има коефицент на остаряване 0.637 в момента и е начело на най-бавно остаряващите ентусиасти от женско пол.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:42 от •MERA•

# 57
Е как се определя възраст на орган, аз не съм чувала такова нещо, тука има медици да кажат.
Освен това ме смущават тия сто хапчета на ден които гълта, ако може а да обобщите за незапознатите, добавки ли са какво са. Не всички имаме време да гледаме подробно, сигурно може да се каже поне това. И плазма от сина му...

Едно време Клеопатра се е къпала в магарешко мляко, а Ержебет Батори в кръвта на млади девици, този ползва плазма от детето си, като гледам с все същата цел - подмладяване, но ме интересува не толкова моралния аспект, а дали въобще има полза, която да е измерена обективно.

Примерно това, че за година
остаряваш с осем месеца. Спрямо какво? Откъде знаят,  че ако нищо не правиш няма пак да остарееш с толкова, колкото са измерили и как въобще го измерват с някаква общоприета методология или е изобретена специално за случая?

# 58
То всичко хубаво като резултати, но пак е много субективно.
На него и неговия организъм в дадената среда и нива на стрес може едно да влияе, на жена с друга среда/тяло/организъм съвсем друго.
Може да се вземат базови принципи на протокола, но не и да се спазва стриктно. Трябва да се адаптира към всеки организъм.

# 59
  • Пловдив
Мера, горе се постави въпрос за методиката на оценка на възрастта - как е определена и утвърдена.
Аз не поставям под съмнение, че като цяло нискокалоричният режим, разнообразното хранене със зеленчуци, тренировките и т.н. влияят добре на организма. Това обаче е горе-долу общоприето. Той се опитва да го измери, супер, но се пита каква е методиката за измерване. Аз не мога да я оценя, но специалист, например лекар, ще има поглед.

Общи условия

Активация на акаунт