Звездни компромати - Октомври'22

• 264 218
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 370
Александра Тюркмен и нейните сълзи
Скрит текст:
Само не мога да разбера защо й е подобно интервю. Няма да стане по-известна, по-богата. Ако е жест, за да се запълни времето на предаването - струва ли си? Къде й е достойнството, че го жертва толкова евтино, превръщайки се в дъвка за скучаещи домакини.

# 2 371
Така де, следващия път да пуснат оплакванията на Мика Стоичкова от изтощителната работа във футболната асоциация, да разкаже колко е трудно да си работеща жена и майка...

# 2 372
  • София
Тя беше вече при МОН Дьо, какво е говорила - не знам, там всички са големи мъченици, нямам нерви да ги гледам.

# 2 373
С това разполагаме в държавата.
Който и да поканят, все това ще излезе.
Не знам, защо не ги питат при толкова възможности в Америка и всичко, което демонстрират, защо не остават там, а все се връщат в тази малка държава, без възможности.

# 2 374
С това разполагаме в държавата.
Който и да поканят, все това ще излезе.
Не знам, защо не ги питат при толкова възможности в Америка и всичко, което демонстрират, защо не остават там, а все се връщат в тази малка държава, без възможности.
Смисъла на предаването е да получават и отговори все пак. Не е като при Слави - сал един монолог на водещия да стига 🤣

# 2 375
  • In The Middle Of Nowhere
На мен пък ми направи впечатление като каза, че като е била малка, майка й е била всяка година по 6 месеца в Щатите. Зачудих се какво ли е правила/работила там...🤔

# 2 376
Актрисата Виолета Донева е убита. Разглеждат се различни версии, включително и от роднини.
https://www.flagman.bg/article/278766?fbclid=IwAR0WivdPJGMr7ofb9 … XI4uXcLJBxTYXdMCI

# 2 377
На мен Александра Тюркмен ми хареса. Не е глупава, не се преструва. Преди време участва в "Черешката на тортата" - тогава я гледах за пръв път. Не е грях да си богат, а тя няма вина за начина, по който баща й е изкарвал пари.

# 2 378
Александра Тюркмен разказва страданията си на Мон дьо/товатакалисепише?!/.
И тя имала много тежки моменти. Налагало и се да започва и от нулата.
Вероятно обаче не с финансов израз.
Ей такива измислени героини като ми ги запредставят.......Не може да спре човек да пуска сълзи от няколко страници насам.
Тази за първи път я чувам!

# 2 379
Не е грях да си богат, когато това става с предприемчивост, труд и усилия.
Ако бяхме нормална държава, тази персона нямаше да има пари, наследени от един престъпник.

# 2 380
Ето едно  старо интервю с майката, която е много пряма :
https://eva.bg/article/894-Edno-mazhko-momiche-v-nai-zhenskiya-smisal

# 2 381
Много интересно интервю. Някой знае ли дали вдовицата на Фатих в крайна сметка си връща апарамента от любовницата? От интервюто не става съвсем ясно. От една страна казва, че делото е прекратено, от друга, че казусът бил ясен.

# 2 382
  • София
Бен, Дженифър и дъщеря
Скрит текст:

Поокръглила се е, значи Бен добре я гледа.

# 2 383
  • софия
Не е грях да си богат, но да се правиш, че парите не са от черен бизнес и да парадираш с тях е не особено морално.

# 2 384
Александра Тюркмен и нейните сълзи
Скрит текст:
Само не мога да разбера защо й е подобно интервю. Няма да стане по-известна, по-богата. Ако е жест, за да се запълни времето на предаването - струва ли си? Къде й е достойнството, че го жертва толкова евтино, превръщайки се в дъвка за скучаещи домакини.
Е как, лъска имидж. Нищо чудно след няколко избори и да е кандидат за депутат. Защо им дават трибуна е въпросът, освен за пари, явно се опитват да ги направят съвременните  партизани. Бляк

Общи условия

Активация на акаунт