Звездни компромати - Октомври'22

• 264 187
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 385
Е, колко му е да стане и дупетатка 🙃. Като гледах листите, само мен ме нямаше. А тя има пари да си пазарува избиратели.

# 2 386
А кое е детето от кюбовницата на Фатих?
А всъщност тя коя е? Някъде има ли информация за нея?

# 2 387
Надя или Надежда се казва, имаше скандали с нея, хваната с наркотици май в Германия, дъщеря на МВР шеф.

# 2 388
  • Glasgow
Интересно ми стана за жените на Фатих и се позачетох, той реално последните години си е живял с така наречената любовница Невена, съпругата успява да си върне имота. Това може да е като учебник за бъдещи любовници на богати мъже, как да получават узаконени имоти/коли. Виждала съм как изгониха като мръсно коте любовница на богат мъж след смъртта му, не убит, неочаквана смърт, губиш си младостта с този човек и накрая нищо.

# 2 389
Ми Нели на Карамански също нищо не получава. Нищо, че синът и е признат. Кофти е да. Но някак нямам жал към такива хора.

# 2 390
Разминахме се с Бачорски в един хотел с гледка в Истанбул днес..не ги следя ,от темата знам кои са, но предполагам Атанаска ще залее със снимки с чайки и гледка към Босфора тези дни. Иначе е симпатична, но още 1 процедура и всичко ще отиде по дяволите вече.

# 2 391
  • Glasgow
Нели не беше ли станала приятелка с официалната госпожа, имам някакъв такъв спомен или за друга вдовица и любовница. аз мислех, че тя поне е получила нещо. Чак жал не, но не е справедливо. Последните години е семейство с дете с другата жена, макар и без брак. Госпожата искала развод, той не дава, вероятно заради материалната част...кофти триъгълник.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:03 от Jokerr

# 2 392
Гледах сега Ива Дойчинова по тв, а оня ден я видях на живо. И тя е прекалила с филърите. Познава се само по гласа.

# 2 393
Разминахме се с Бачорски в един хотел с гледка в Истанбул днес..не ги следя ,от темата знам кои са, но предполагам Атанаска ще залее със снимки с чайки и гледка към Босфора тези дни. Иначе е симпатична, но още 1 процедура и всичко ще отиде по дяволите вече.
Ако този му нов татус е истински, направо евала колко трябва да си луд… монакото е Атанаска май..

Скрит текст:

# 2 394
Дженифър Лопез
Скрит текст:

Ирина Шейк и дъщеря
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:
Бен Афлек и син
Скрит текст:

Ан Хатауей
Скрит текст:

Дрю Баримор и Адам Сандлър
Скрит текст:
Хенри Кавил
Скрит текст:
Мили Боби Браун
Скрит текст:

Синди и мъж
Скрит текст:

Лили Рейнхарт, Маделин Печ и Камила Мендес
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Миранда Кер
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:
Маделин Клайн
Скрит текст:
Андрю Гарфийлд и Лора Дърн
Скрит текст:

Орлин Павлов и семейство
Скрит текст:

# 2 395

Ако този му нов татус е истински, направо евала колко трябва да си луд… монакото е Атанаска май..

Скрит текст:

Коо? Нье!
smУrt баш! Понякога и в турския се чете Ъ, та явно там е правен наистина фамозният надпис.
Много състезатели по кич в тоя парвенюшки елит. Днес Бачорски Монакски ми е фаворит.

# 2 396
  • Sofia
Нели не беше ли станала приятелка с официалната госпожа, имам някакъв такъв спомен или за друга вдовица и любовница. аз мислех, че тя поне е получила нещо. Чак жал не, но не е справедливо. Последните години е семейство с дете с другата жена, макар и без брак. Госпожата искала развод, той не дава, вероятно заради материалната част...кофти триъгълник.

Нещо не ми стана ясно, кое не е справедливо? Ако родиш дете на женен мъж, който не иска да се разведе, сигурно си наясно, че след смъртта му не получаваш нищо. За децата има запазена част.
Ако не искаш да не получаваш нищо - не раждаш дете на женен мъж.

# 2 397
  • Glasgow
Да ти вземат жилище, докато си с малко дете, ако изобщо е такъв случаят. Те живеят с години там и госпожата не прави нищо по въпроса, след смъртта му се захваща и се сеща, че е имот придобит по време на брак.
Да се хващат с богати мюсюлмани от държави с ислямски закони, до 4 може да имат и всичко по равно Simple Smile Съпругите заедно му харчат парите Simple Smile

# 2 398
  • София
Да, синът на Нели Атанасова доколкото знам си е контактувал със сестрите и законната жена на Карамански, дори понякога е оставал с дни при тях като по-малък. Любовниците може и нищо да не получават, въпреки че не е невъзможно, но припознатите деца си имат запазен дял от имуществото и са пълноправни наследници.
Нели си имаше апартамент от Карамански, самата тя го е казвала. Много зависи как и от кого е закупен имотът, има си начини, така че съпругата да не може да има претенции.

# 2 399
Прочетох, че Ваня Щерева ще участва в екипа на Ергенът 2. Не знам дали е коментирано назад.
За съпруги и любовници на покойни мутри едно време ми беше много странно как Ивайла Бакалова живяла под един покрив със съпругата на нейния любим. Това толкова откачено ми се струваше, а после след брадъри и къртици, след включване на баща й с интервюта, после брат й във фамилен брадър, мисля за тяхното семейство нищо необичайно не е било.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 20:11 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт