Миризмата там долу.

• 1 287
  • 11
  •   1
Отговори
Съжалявам ако съм объркала мястото на темата.
Малко ме е срам, но на дали съм единствената. От както съм бременна, още от втори месец започнах по честите посещения до тоалетна.

Сменям бельото редовно веднъж до два пъти на ден и след всяко миене и къпане. Обаче като го сменя, след 3тото пишкане и започва да мерише, неприятно. След всяко пиш се забърсвам старателно. Дори след като се обръсна там долу, пак се насабира тази миризма. Пробвах и с ежедневни превръзки, но просто няма спасение. Всеки ден се подмивам там, дори по няколко пъти.
Вече съм малко отчаяна.

Разкрачвам се и миризмата се разнася Disappointed
Доста е неприятно. А дори нямам и кандидоза. Преди с нея си имах работа, но миризмата не беше такава и толкова натрапчива.

# 1
По време на бременност има обилен безцветен секрет, като вода е. Защитава влагалището и съответно бебето от инфекции. Нормална част от бременността е. Аз носех ежедневни превръзки и ги сменях често, както и бельото, по 2-3 пъти на ден и нямах проблеми.

# 2
Чувала съм че продават някакви спрейове за интимните части, но доколко вършат работа и доколко са безвредни не мога да коментирам.

# 3
Проблем е и обостреното ви обоняние. Усешате с носа си неща, на които останалите едва ли обръщат внимание.

# 4
Абе да ти кажа намерисва си. То хубаво обонянието ама ако така съм меришела и преди това, аз секс сигурно нямаше да правя. Joy

Проблем е и обостреното ви обоняние. Усешате с носа си неща, на които останалите едва ли обръщат внимание.

# 5
Аз бих посетила наблюдаващия ме гинеколог.
Миризма “там долу” независимо с или без бременност е симптом за нещо нередно.
Здравата и чиста вагина не мирише.

П.П. Мирис - мИрише, мириша. Не се стърпях, извинете ме..

# 6
Пуснати ли са изследвания за гъбички? Не е нормално да мирише.

# 7
Да, почти през месец. Имах но са лекувани.
А пък и преди това имах, а не беше чак така.

Пуснати ли са изследвания за гъбички? Не е нормално да мирише.

# 8
Сега виждам, че първият пост е допълнен. Щом миризмата е толкова силна, сигурно не са излекувани гъбичките или има друга инфекция. Отидете на лекар.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 11:43 от Tessaria

# 9
  • София
Ако и други хора усещат миризмата, а не само ти с типичната за бременните осезаемост, значи имаш инфекция. Посети лекар и му обясни притеснението си, за да прецени какво точно да лекува. Не лекуването и методи от форуми са опасни за бебето.

# 10

Аз, в моменти когато бях бременна, не можех да изтрайвам никакви миризми. Можех да помириша всичко от километри. Повечето миризми, (дори приятни в обикновено състояние)  ми бяха дразнещи. Дразнещите "аромати" пък, ми докараха силни пристъпи на гадене. Имах чувство че са пред носа ми. Специално тези миризми ( пот, орално състояние и хигиена и др) - мои и на чужди хора усещах както никога не ми се беше случвало  преди. В момента, понеже съм в една, деликатна възраст на объркани хормони, е същата работа. Мога да кажа в автобуса кой кога се е къпал. Затова споменавам хормони и  си мисля, че може би нещата не са пак толкова фрапиращи.
Бих помолила партньора ми да ми помогне с мнение - струва ли ми се или не. Спомням си че около 18-20 седмица вземаха секрет по някакъв календар и проверяваха как е състоянието. Не знам в кое седмица сте, но ако тогава нещата са били ок ми е трудно да повярвам че толкова ще ескалират.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 16:57 от _re_ge

# 11
Поговори с лекаря си. Пуснете микробиология. Вярвам, че всичко ще е наред здравословно. Хормоните променят обонянието ни. Бремеността е магичен процес - ядат ти се разни храни, пият ти се разни неща, приемаш различно миризми, емоции и какво ли не...

Общи условия

Активация на акаунт