Звездни компромати - Октомври'22

• 265 468
  • 2 488
  •   7
Отговори
# 105
Тоца в студиото на Нова за изборите в момента.
Благодаря, че сподели, да не пускам ТВ. Есил Дюран и кака Лара сутринта в студиото на БНТ са ми достатъчни за още 2  пъти избори напред.

# 106
Плашеща е вече жената….

# 107
Преди години имаше една участничка в музикално риалити, която се казваше Шанел. Тогава беше малко момиченце. Не съм чувала за проблеми с името, и ми звучи невероятно.

Тази Галена ми прилича на някоя извънземна от Стартрек на въпросната снимка. От толкова интервенции е заприличала на вулканка.

# 108
  • Бургас
Олеле, майко! Тоци верно ли е завършила право?! Това й участие в момента е истински компромат за учебното заведение, от което има диплома!

# 109

Освен набедения за певец, бивше гадже на Дара ( дори името му не си спомням), никой друг не разпознах.
Някой ще каже ли кои са другите експерти?

# 110
Тоца е буквално обезобразена! Плашеща е.

# 111
Есил Дюран, Александра от Ергенът,един инфлуенсър, който се снима по халат и с различни надписи на различни места.

# 112
Скрит текст:

# 113
На пълнена пуйка прилича Антония...А беше симпатична.

# 114
  • софия
Единият брат Богданофф се е преродил в България и е в студиото на Нова.
Скрит текст:

# 115
Много ми е интересно Есил Дюран как се вписва точно в компанията на останалите

# 116
Олеле, майко! Тоци верно ли е завършила право?! Това й участие в момента е истински компромат за учебното заведение, от което има диплома!
Даже не само право, има и някаква икономическа специалност, но не се сещам.

# 117
  • Down south
И тя ли е експерт Close Но щом тези от по-горната снимка, която помислих за лоша шега, са експерти, защо и тя да не е Close

Бог да пази България!

# 118
Есил Дюран много често я канят в някакви публицистики по националните телевизии. Аз лично не съм имала нервите да я изслушам, но вероятно говори добре и произвежда някакво "съдържание", за да е толкова често в тези предавания.

Тоцинка май право в УНСС е завършила, и МИО. Помня, че по едно време имаше и публикация за брачните договори, тогава останах с впечатлението, че ще се бута за докторант, но сигурно са се разсъхнали нещата.

# 119
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Нели Рангелова
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт