Звездни компромати - Октомври'22

• 264 184
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 415
Хищен вид има.

# 2 416
JoyМного страшно гледа.

# 2 417
  • In The Middle Of Nowhere
И този израстък на носа ...🤥

# 2 418
Елън Мъск бил резервирал замъка "Бран"(води се замъкът на Дракула) в Румъния за Хелоуин. Поканил е Анджелина Джоли и други известни гости на маскен бал там. Много ме кефи този човек. Grinning
https://profit.bg/svezho/miliarderi-se-stichat-kam-zamaka-bran-p … ana-na-ilon-mask/

# 2 419
Бил дал този път. Проби де. Да не си помислите, че нещо друго. Joy
То щото не могат да се манипулират в лабораторията...
Попи друго имаше предвид.

# 2 420
  • Варна
Спрягат таз неизвестна ми хубавица за новата на Блатечки...
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ми се смейте, но между двете, дето ги е гепил, коя е на долната снимка?

# 2 421
Изглежда не особено интелигентна и на не повече от 25...

# 2 422
Спрягат таз неизвестна ми хубавица за новата на Блатечки...
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ми се смейте, но между двете, дето ги е гепил, коя е на долната снимка?
Е, тя е една с носа !!

# 2 423
И аз това се зачудих. Не знам. Може би дясната.
Ужасен, ужасен микроблейдинг има девойката.

# 2 424
Чета за Гущеров и автобуса. Отсега ли го наричат Овалния баровец или е старо прозвище 😀

# 2 425
  • на село
Елън Мъск бил резервирал замъка "Бран"(води се замъкът на Дракула) в Румъния за Хелоуин. Поканил е Анджелина Джоли и други известни гости на маскен бал там....

Това коментирахме с моята дъщеря, самият замък въобще не ми е подходящ за такова парти, та той е музей и няма грам вампирско в него, няма остри кули и т.н.
Дъщеря ми каза- ще украсят, ама все пак, този замък в Бран е по- скоро свързан с историята на Румъния, не с Хелуин.
За целта според мен би била по подходяща Черната църква в Брашов.

# 2 426
Скрит текст:
Елън Мъск бил резервирал замъка "Бран"(води се замъкът на Дракула) в Румъния за Хелоуин. Поканил е Анджелина Джоли и други известни гости на маскен бал там....

Това коментирахме с моята дъщеря, самият замък въобще не ми е подходящ за такова парти, та той е музей и няма грам вампирско в него, няма остри кули и т.н.
Дъщеря ми каза- ще украсят, ама все пак, този замък в Бран е по- скоро свързан с историята на Румъния, не с Хелуин.
За целта според мен би била по подходяща Черната църква в Брашов.
Да ни беше викнал и нас! Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning Според мен ще си го направят яко, ще се маскират  и ще е забавно. Явно са избрали този замък, защото легендата е, че е бил на Дракула.

# 2 427
На мен Александра Тюркмен ми хареса. Не е глупава, не се преструва. Преди време участва в "Черешката на тортата" - тогава я гледах за пръв път. Не е грях да си богат, а тя няма вина за начина, по който баща й е изкарвал пари.
Не е грях да си богат, ако си талантлив, работлив, образован и си ги изкарал ти или твоите предци с труд, умения, предприемачество. Ако това са кървави пари от нарко@&ци, ако човек не е глупав ще се скрие в някоя държава, където не го знаят кой е и ще си ги харчи и инвестира. Ако е мн глупав и комплексиран, ще дава интервюта и ще се показва на света. Има поговорка “умно куче пред много хора не лае”

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 22:08 от Анонимен

# 2 428
А ако си ги спечелил милионите от тото-то можеш ли да се показваш пред хора или пак ще нараниш нечия нежна душа?

# 2 429
Тото, наркотици. Баш същото е.

Общи условия

Активация на акаунт