Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 456
  • 952
  •   1
Отговори
# 420
За носа ми силно и нахално сладко-тютюнев е този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Ambre-D-Alexandrie-44718.html
Аромат на марсилски сапун ми образува комбинацията иланг-тубероза и иланг-жасмин с лимон и всякакви други кисели цитруси. Сапуна харесвам и ползвам, но пренесен в парфюм... брррр....

# 421
Прелестни,неделни дами - препоръчайте ми, моля НЕсладък тютюнев парфюм. Но искам тютюнът да е нагъл,не загатнат.
Има един единствен най- добър, отговарящ перфектно на описаните по- горе изисквания и това е Червения Табак на Мансера.
Парфюм чудовище с над 50 м. шлейф и буквално 3 дни трайност. Но поради липсата на сладост за мен е към мъжката страна. Последните години не съм срещала по- силен, траен и отличителен парфюм. Веднъж помирисан никога не може да се сгреши.

# 422
Здравейте! Умишлено избягвах известно време двете теми, но уви завъртях се в съседната, после изчетох на 1 дъх настоящата и вече планирам сляпа покупка на Alien Goddess Intense. Познавам Goddess и го намирам за хубав кокосов парфюм, но някак не ме впечатлява особено. За интенз открих с търсачката доста оскъдни коментари , затова ще се радвам, ако споделите мнение! Flowers Tulip

# 423
Добро утро! Да дръпна отново въпроса на някой по-назад. Ако има вече пробвали новото Линтерди може ли няколко думи за него? Фенка съм на линията и съм на косъм да пусна на сляпо.
Иначе и моята мостра от Нотино дойде миналата седмица и останах много разочарована от Парадокс. Не знам защо има такъв хайп, но това е ужасно скучен и безличен парфюм. За мен сравнения с My Way, Воче Вива и Линтерди не трябва да има, защото са много различни и не в полза на Прадата.
Парфюм на деня: Идол Интенс - любимата ми “газирана” роза.

# 424
На мен ми мирише на сапун и на чисто и изпрано JLo Glow.

# 425
  • Пловдив
Да, Glow наистина мирише на сапун и крем Нивея, но е тоалетна вода и при мен е нетраен.

# 426
Може ли някаква бърза идея за стилни бели цветя, с малко ретро вайб? Може и нещо ниш, стига да може да се купи от бг сайт.
Вчера пробвах Imperial Emerald TMOV и много му се чудя... стори ми се малко нетраен и бързо изветряващ обачe...

# 427
Honour на Амуаж е най-доброто за мен.

# 428
  • Бургас
Няма по- добро лично за мен от Honour на Амуаж, само дето не ми е ретро въобще.Кралицата на белите цветя.Прада Парадокс не е изобщо лош парфюм лично за мен.Той е за масовия потребител и е напълно нормално да не е нещо извънземно и е направен добре, белоцветен показващ при това и невероятна трайност. Не бих го купила, защото нося Воче Вива Интенс и този не ми трябва.И определено има доста общо с Воче Вива и Интенс версията му при мен.С My Way и Линтерди не виждам връзка аз.Всичко е много субективно.

# 429
  • София
Може ли някаква бърза идея за стилни бели цветя, с малко ретро вайб? Може и нещо ниш, стига да може да се купи от бг сайт.

Quatre Iconic Boucheron for women / https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Quatre-Iconic-72535.html

# 430
Вчера пробвах Imperial Emerald TMOV и много му се чудя... стори ми се малко нетраен и бързо изветряващ обачe...
Спести си го (извинявам се, че говоря на ти). По-присъствен е може би My Pearls The Merchant of Venice, съвсем белоцветен според мен, без да е ретро. По-ретро белоцветен е  Carnal Flower Frederic Malle (според мен).

# 431
Стилни бели цветя с малко ретро вайб за мен е Carnal Flower 💖
Datura Blanche е подобна красота, но много по-тиха от горния парфюм

# 432
Deetron, новият Boucheron ми е прекалено модерен, туберозен и един такъв някакъв никакъв. Честно казано, въобще не го харесах. Пробвала съм го само веднъж и ми напомни моментално доста други неща без да се напъвам да търся сходства.

Carnal Flower не го свързвам с нищо ретро. А и ми е малко преекспониран... И има прекалено много копия и имитации..

Аз се чудя на Jardins de Bagatelle Guerlain май май Grinning

# 433
  • София
Миналогодишният Boucheron Quatre, синият мисля че беше доста белоцветен. Също Prada Femme intense. Gucci Bloom и т. н.

# 434
Ох, фенка съм и на трите аромата, но бих избрала Honor. Герленските градини за мен минават в графа класически, та скучни. Карнал е силно туберозен, само за фенове. Виж Honor е супер елегнатен, леко ретро но все пак много интересен. Плюс това Амуажския почерк добавя и още нещо плюс към белоцветната история. Да не говорим колко е универсален.

Общи условия

Активация на акаунт