Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 359
  • 952
  •   1
Отговори
# 570
Densi, да ти е честит Shalimar Tonka!

Zadig & Voltaire This Is Her и при мен е пиперена бомба. 💥 Почти съм го довършила, и няма да повтарям.
Довършвам малка, 30мл Flowerbomb, но имам преполовена 100ца, и няма да ми се отрази на гардероба.
Гоня дъна с голяма страст. 😅😂

# 571
"Нашият живот -................ всяко тълкуване на действителността се основава върху уникалната ни позиция. Две крачки по "....встрани [/b]Blush[/b]
парфюмите на Задиг горещо препоръчвам да се пробват, не всеки се харесва с тях, при все че изглеждат лесни.
Чистосърдечно си признавам, толкова много са преекспонирани, че даже нямам желание да пробвам, което може да е недопустим, но избираем пропуск.

# 572
densi, честит парфюм!
Любобитно ми е дали ще се хареса на голям почитател на Initial l'eau.

Никой като Някой, не си загубила 🙂

# 573
Аз съм аносмична към This is Her и няколко пъти попадах на други като мен, като четох отзиви и коментари за него.
Лесен за възприемане млечен парфюм с ванилия е Molton Brown Milk Musk EDP.
https://www.fragrantica.com/perfume/Molton-Brown/Milk-Musk-Eau-d … Parfum-59436.html

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 20:45 от lorem_ipsum

# 574
Денси, благодаря ти за това мнение! ОЩе в началото бях убедена, че ще е точно това, което описваш. Труден парфюм за ценители на определени съставки, вероятно наистина много добър, но не за мен. Със здраве да го носиш, пък дори и не всеки ден!

# 575
  • The Evergreen State
Привет момичета, влизам с нов въпрос за Амуаж парфюмите (не ги познавам зa съжаление, познавам само Interlude Woman).
Какво бихте казали за Amouage Journey, Jubilation 25, Gold, Figment и Myths (всичките са дамските варианти), благодаря ви от сърце.

# 576
Привет момичета, влизам с нов въпрос за Амуаж парфюмите (не ги познавам зa съжаление, познавам само Interlude Woman).
Какво бихте казали за Amouage Journey, Jubilation 25, Gold, Figment и Myths (всичките са дамските варианти), благодаря ви от сърце.
Съвсем накратко, Jubilation 25 е удов парфюм, Gold е амбров, леко унисекс. Другите не ги познавам.

# 577
Юбилейшън и голд за  мен са много ретро аромати, тип бабината тоалетка, връщат ме в детството. Никой амуаж не бих взела без проба, опасни са.

# 578
Gold и за мен е ретро.

# 579
Ал, припомни ми любима книга.....Heart
Тези Задиг ги има под път и над път както се казва, влезте в кварталното Лили, дори и там можете да пробвате. Генерално на мен ми харесват в началото, после стават обикновени, после изчезват, но за цената си (визирам онлайн) стават
Денси, честит Шалимар, още си спомням как ме беше възмутила в темата на Герлен, вече си спечелена частично за каузата 😅
За Голд и Джубилейшън, ако сравнявам с Интерлюд, бих казала, че нямат много общо. Наистина са като класически френски парфюм. Като казвам класически имам пред вид ретрo към скучно. Голд на мен ми напомня донякъде на шанел 5,но негова подобрена версия, ако ми го подарят с радост ще си го нося когато трябва да съм сериозна дама. Jubi също не е нещо непомирисвано до сега, но са прекрасно направени.
Мyths ме отблъсна много силно с комбинацията на хризантема-карамфи-пачули. Цветен остър отблъскващ. Изобщо не го оцених
Figment не го познавам

# 580
Голд на мен ми напомня донякъде на шанел 5
Да, вярно, че прилича, но сякаш е по-ретро.

# 581
Интересно сравнение. Харесвам шанел 5, голд не ми напомни за него.
Мyths ме отблъсна много силно с комбинацията на хризантема-карамфи-пачули. Цветен остър отблъскващ. 
Не го познавам, но ми събуди любопитството с това описание Grinning

# 582
  • The Evergreen State
Момичета безценни сте, благодаря ви много, затвърдихте и моите впечатления от това което изрових от нета. Тези намерих на много изгодна цена. Ретро и класически френски ме ориентират идеално. Аз си падам по такива и мисля че ще ги харесам. Journey много ме изкушава, по описание е силно спайси и екзотичен, аз харесвам и такива много (Интерлюд ми открадна сърцето с това). Мнението за Myths също ми беше полезно, прекрасни сте Purple Heart.

# 583
Journey е моята любов от Амуаж. Силно меден, сладък, топъл, невероятен.
Митовете е кофти за мен!
Голд е ужасно ретро, Фигмента застояла ваза с цветя и смокини.
Юбилейният е класически парфюм от 80- те, ретро и много сложен.
Те всички са много сложни и променливи.

Благодаря ви момичета за пожеланията.
Денси, благодаря ти за това мнение! ОЩе в началото бях убедена, че ще е точно това, което описваш. Труден парфюм за ценители на определени съставки, вероятно наистина много добър, но не за мен. Със здраве да го носиш, пък дори и не всеки ден!
Наистина много добър, много царствен. Винаги ще го свързвам с Ковачева, тя го носи точно царски. Кожата и излъчва едно съвършенство. За мен ще трябват повод, настроение и починал нераздразнен нос.

Ал, не няма да допадне. Тази парфюм не е за млади хора и няма общо с лекия, воднист Льо Инишъл. Имам го и го нося лятото.

# 584
Може ли да помоля тези от вас които са пробвали тоалетната вода и парфюма на Phylosikos да изразят мнение за тях. Виждам че пирамидата е различна на двата. Аз имам семпъл от тоалетната вода и ми допада, но обичам и кокос и заглеждам и парфюма. В чуденка съм за поръчка. Моля помогнете ❤️

Общи условия

Активация на акаунт