Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 381
  • 952
  •   1
Отговори
# 600
Днес имам голям празник в семейството, щастлива съм и напръсках от Шалимар Тонка. Разкош е! Толкова богат и красив парфюм, а като ми се случват хубави неща винаги ще го свързвам с любов и красота. ❤

# 601
Денси, честита радост!
Виждам, че са отново намалени след като бяха на 200 лв. Parfum Panouge
https://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-panouge/?c=2082&f[m][]=1242
Какви са отзивите за тях, как ги намирате?
Ами покрай Амуажите, които сте коментирали пръснах пак дамския Интерлюд. Ами много е хубав. На другата ми ръка преседява Епик, но  Интерлюд го превзема. Фигмент е за туберозолюбители без да е ретро и наистина изглежда воден, парфюм за влажен есенен ден навън в мъглата.

# 602
Здравейте!
Прочетох всичко, което намерих. Моля ви, за още мъничко за:
Carthusia Terra Mia
Carner Barselona Rima XI и Pure Eve. Обмислям да потърся отливки. Тези от вас, които познавате моята неувереност, мислите ли, че е добра идея? Много ще ми помогнете! (както винаги)
Благодаря!

# 603
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Euphoria-253.html
Малко тъп въпрос,но много се колебая между 30 или 100мл...... В Нотино в момента са 30мл /37лв и 100мл /75лв,знам че по принцип колкото повече толкова по изгодно.....има ли довол и от него?
Имах мостра от Нотино, хареса ми и чантата след време ми миришеше на нея много приятно

# 604
  • Пловдив
Аз предпочитам най-малките разфасовки като първоначално запознаване.Като започне да се ползва може да се окаже не толкова траен, или нещо да те дразни.Пък и при наличие на по-голяма парфюмна колекция изхабяването дори на 30 мл може да е доста бавно.

# 605
Станислава, много пъти съм искала да ти отговоря, не ми е било удобно. Сега си позволявам, защото си по-неуверена и колеблива и от мен! И моля те, разбери ме правилно, нищо от думите ми не е забележка! По-скоро, исксм да съм ти в помощ с тях. Ако имаш ясен спомен и хубави вчечатления (ако нямаш възможност да го пробваш), купи си 30мл. Какво като е по-изгоден 100мл?! Ако няма да те радва, със сигурност?! А какъв аромат оставя в чанта, няма никакво значение. Аз никога не съм харесвала Саlvin Klein Euphoria, но това не е важно! Със сигурност е хубав, щом се продава толкова много години. Просто, вкусове - различни. Той е един от най-разпознаваемите аромати, много плътен, силен, присъствен и специфичен. Каквото и да решиш, ти желая да е правилното за теб!

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 20:04 от Magda Dimitrova

# 606
Станислава, това е ароматът на една от най-близките ми приятелки и много го харесвам върху нея.
Не бих рискувала обаче със 100мл, защото ако не ти допадне, първо ще те е яд, че си дала повече парички и второ, ще се чудиш да го разменяш ли, да го подаряваш ли.
Аз така преди години се омагьосах от CK IN2U, бях го пробвала и директно го купих.
След 1 седмица ежедневно пръскане с него, само като го видех ми ставаше лошо. Оказа се прекалено сладък и изключително не за мен. И много ме беше яд, защото бях взела една огромна бутила, на промоция нали.
Тоагва не знаех,ч е има групи за размяна и споделяне и се чудех какво да го правя. Бях решила да си го пръскам, в дните, които ще пракарвам само в нас... и после при мисълта, че пак ще ми мирише на него ми ставаше лошо. Grinning
Подарих го на една приятелка в крайна сметка. Grinning

# 607
  • Sofia
Ако не съм сигурна в аромата бих взела малката разфасовка,  пак е изгодна, а голямата в кошницата в нотино да пази цена. След седмица ако припадам от любов -  поръчвам и големия. Joy

# 608
  • София
Много благодаря за съветите!
Мисля да бъде 30мл

# 609
  • Враца
а голямата в кошницата в нотино да пази цена.

Какво значи това?
Че дори да вдигнат цената , тази в кошницата си остава същата и клиента заплаща на нея ??

# 610
  • София
а голямата в кошницата в нотино да пази цена.

Какво значи това?
Че дори да вдигнат цената , тази в кошницата си остава същата и клиента заплаща на нея ??
Ако е така ще се изкупуват за секунди.... Едва ли е....

# 611
  • София
Да, тази в кошницата остава на старата цена. Лошото е, че Нотино амтоматично махат неща от кошницата след известен период.

# 612
Саlvin Klein Euphoria, беше първата ми онлайн покупка в началото на парфюмното ми увлечение преди малко повече от 3 години. Купих го абсолютно на сляпо от Parfimo.bg и забих бутилка от 160мл Flushed Обичам стотици и ги преполовявам докато усетя и разнося аромата. Нямам в 30мл нито един парфюм. Ако купя такъв сигурно ще го държа за трофей Satisfied 50мл поддържам единствено от Chloe Nomade Absolu защото цената ме устройва, Armani My Way, защото така ми попадна и с идеята да го пълня и Guerlain Black Perfecto , защото вече не намирам продукт 100мл, но имам още около 50мл от първата 100-тица.
Към момента от Еуфорията имам около 100мл при положение, че съм правила отливка за приятелка. Аз също прекалих с него и от доста време не съм го носила, но не го и давам Joy  Количеството е въпрос на личен избор.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 22:07 от •mimoza•

# 613
densi, честит празник!

от парфюмите на Panouge съм пробвала Датура Амарети и ми дойде ту мъч. Силен, нахален, цианиден, дразнещ.

Terra Mia/ Carthusia е много хубав прафюм с несладко кафе, стои приказно на мъж.

Pure eVe е прелестно нежен, красив, много женствен парфюм и стои прекрасно в жегите, сега не ми допада и съм го прибрала.

# 614
  • Враца
Да, тази в кошницата остава на старата цена. Лошото е, че Нотино амтоматично махат неща от кошницата след известен период.

А аз сама си изхвърлих някои неща днес,
защото си мислех, че автоматично стават на по-високата цена, която е извън кошницата..
Тц, тц, тц ..

Общи условия

Активация на акаунт