Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 423
  • 952
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за новата тема, надявах се на нея Simple Smile защото есенно-зимните аромати са ми предизвикателство. Обичам типичните за сезона подправки, печени плодове и сладкиши, но само за хапване, не и като парфюм. Любим октомвриец ми е Shiseido Zen - златен, спокоен и уютен. Другите на рафта са Nomade и Nomade Absolu, Mon edp, Pure musc и For Her edt NR, My way Intense, Crystal noir и другия ми есенен фаворит отскоро - Idole L'Intense.
Планирам да купя Мон интенз, Alien edp, NR Rouge и се надявам вече да добавя и някой ниш към скромното ми парфюмно имане. Трудно се вдигам да обикалям парфюмерии за съжаление, майчинството е неблагоприятно време да гориш в парфюмни страсти, но ужасно приятно и разтоварващо хоби за мен.
От новоизлезлите успях да тествам бегло само новия Жадор и съм очарована Heart Eyes Много ми е интересно новото Либре, никак не се разбрах с другите 3 и ме гложди любопитство за Le parfum.

# 331
Получих мострата на Прада Парадокс.
При мен първоначално е отчетливо неролито, фазата му за съжаление продължава по-кратко отколкото би ми се искало. Във втората фаза излиза жасмин, подобен на Извънземното, и с това развитието му на моята кожа приключва.
В заключение: ароматът не е новаторски, но е приятен.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 11:08 от лорелай

# 332
  • Карлово
Аз получих само плик с картончето.Confounded

# 333
  • София
Привет, момичета. Искам да ви попитам дали някъде из София може да се помирише тестер на Bacarrat Rouge 540? 

# 334
Привет, момичета. Искам да ви попитам дали някъде из София може да се помирише тестер на Bacarrat Rouge 540? 
Да, в Campomarzio70.

# 335
Моля за мнение за Elixir des merveilles edp🧡 Колко е унисекс? Много ли клони към мъжки?

# 336
  • София
За мен Еликсирът си е направо мъжки.

# 337
Много съм нещастна... обадиха ми се от сайта,че всъщност руския чай го нямали. Като цяло май е дефицитен. Дали случайно някоя от вас няма някоя излишна капка? Плащам с нулева положителна Heart

# 338
Леле, наистина ли 😳 В умопомрачение от суперлативите, поръчах на сляпо новия шалимар и еликсира. И сега седя и се чудя много ли голяма глупост сътворих 😅 Аз си харесвам сладки, топли и напълно женствени аромати, а с кой акъл поръчах унисекс парфюм незнам. Май ще е по добре изобщо да не го отварям и да връщам, ноо ще видим дали ще надделее любопитството над здравия разум...

# 339
  • Sofia
Моля за мнение за Elixir des merveilles edp🧡 Колко е унисекс? Много ли клони към мъжки?

За мен не е мъжки изобщо. Един от най-любимите ми зимни парфюми, Коледа в бутилка направо! Най-добре е проба, разбира се, върху мен Eau des Merveilles мъжкарее доста...

# 340
Иди някъде и го пробвай Еликсира. Не го връщай преди това, защото може да съжаляваш. За мен не е мъжки, а абсолютен унисекс, който стои прекрасно И на жена. Може да го носи и мъж, да, но подозирам, че някои господа биха го намерили прекалено сладък за тях. Много е топъл, гушлив, отличаващ се. Пробвай го!

# 341
  • София
Зависи какъв тип кожа имаш.
На мен всички унисекси, без Том Форд, звучат мъжки.

# 342
Много съм нещастна... обадиха ми се от сайта,че всъщност руския чай го нямали. Като цяло май е дефицитен. Дали случайно някоя от вас няма някоя излишна капка? Плащам с нулева положителна Heart
Маск Милано ли, в beautinow.nl го има, може да измислите и нещо дребно до безплатна доставка.

# 343
Маск Милано ли, в beautinow.nl го има, може да измислите и нещо дребно до безплатна доставка.
Сърдечно благодаря! Hug

# 344
За мен е най- най- най- прекрасният парфюм на света, имам си почти четвърт литър от него и се надявам никога да не го спират от производство, защото ще се поболея!  Не ми мъжкарее и се отнасям много ревниво към него - на една сватба преди време усетих това божествено ухание наблизо край себе си и като хрътка веднага започнах да "търся следата". Изпаднах в див ужас, когато установих "виновника" - някакво дребно, кльощаво, странно и доста нелепо изглеждащо момче около 30-те, което се беше нахилилило до уши и разговаряше с група младежи. Ама толкова да не му отиваше Elixir des Merveilles, че освен дълбоко възмутена се почувствах и лично засегната - как така този дребосък си позволява да носи тази красота, моето любимо съкровище, което никак, ама никак не му пасва на натюрела, шок! 🤣😜

Общи условия

Активация на акаунт