Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 389
  • 952
  •   1
Отговори
# 525
Точно страстните описания ме карат да се връщам в темата, това и е чара. Няма нищо, че харесваме различни неща, или че си променяме мнението за даден аромат.
Naxos върху мъжка кожа се оказа нещо прекрасно, и предизвика внезапна и неистова любов. Heart Eyes Ще се купува бутилка.

# 526
Случайно на някой да му се намират от старите и новите бутилки на Елексира на Ерме - по спомен новата беше доста по светла .....не си спомням точно как изглеждаше старата.

# 527
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте,
Точно си мисля, как описанието "размисли и страсти" е невероятно точно. От седмица насам съм луднала от размисли и от страсти и от фрагрантика ... Много не обичам да не съм в свои води, но мисля че започнах да наваксвам малко по малко.
По ваша препоръка се сдобих с отливчица на Лира и Долче Амалфи - прекрасни аромати. Лирата е толкова вкусна, че не си отлепих носа от китката за 2-та часа, в които усещах лимоненото кексче Sparkling Heart Dolce Amalfi ме изненада - очаквах също нещо сладко, в ревюта четох сладко от дюли - нищо такова. Прекрасен, топъл аромат. При мен има най-вече карамфил и подправки, страхотен.
Идвам обаче с питанка - много моля за описание на Bois D'Iris на VC&A. Намерих го на приятна цена и много ме сърбят ръчичките да го поръчам, а със списъка който се оформя за проба не ми е особено на дневен ред Simple Smile

# 528
Като говорим за смяна на мнения, днес съм с идеалният букет. когато беше по-топло много ясно се усещаше тютюнът и силни унисекс дървеса. в момента е прекрасна зряла череша, има в дома на родителите ми дърворезба от черешово дърво, така мирише, плюс сочен плод плюс мааалко нещо пушено. трети ден го нося. отървах се от един букет, не знам как ми щукна да взема втори, сега му се радвам, само дето не е много шлейфов, но нищо....
чакам и една  малка италика, надявам се сега да ме зарадва повече отколкото лятото...
Междувременно пробвах още един зержоф - наксос, за който някой писа горе - ужасен ми се стори остър и със същата нотка като амуажския съншайн. може и на мъж да се "заглади", но определено приключвам със зержоф.
Междуременно ми попадна и проба на Амуаж Опус три, което е комбинация от виолетка и мимоза с виолетка, иска ми се да пробвам още подобни, ако някой има редложения ще се радвам!
От съседната тема ми хрумна да си взема мини на CH Confidential Gold Myrrh нямам търпение да го тествам, също чакам Дом Роза, след толкова хвалби нямам търпение, да не говорим колко обичам розово шампанско....

# 529
CH Confidential Gold Myrrh е изключителен парфюм. Тонката и Уда също.

# 530
  • Germany
Случайно на някой да му се намират от старите и новите бутилки на Елексира на Ерме - по спомен новата беше доста по светла .....не си спомням точно как изглеждаше старата.
Ето една стара бутилка

# 531
Ето моята, би трябвало да е от новите:
Скрит текст:

# 532
Аз току що си взех This is her Z&V, поръчах го вдъхновена от темата, пръснах на китката и сега стоя и чакам да видя дали ще се поскрие черния пипер, че е много агресивен на моята кожа и усещам само него за съжаление.

# 533
Като говорим за смяна на мнения, днес съм с идеалният букет. когато беше по-топло много ясно се усещаше тютюнът и силни унисекс дървеса. в момента е прекрасна зряла череша, има в дома на родителите ми дърворезба от черешово дърво, така мирише, плюс сочен плод плюс мааалко нещо пушено. трети ден го нося. отървах се от един букет, не знам как ми щукна да взема втори, сега му се радвам, само дето не е много шлейфов, но нищо....
чакам и една  малка италика, надявам се сега да ме зарадва повече отколкото лятото...

Моля да споделите коя е тази череша.... Че от няколко дена под влияние на стари описания на Денси и Ковачева съм полудяла по Wild cherry Mancera, нямам къде да тествам и съм луднала....дали да не стрелям на сляпо.

# 534
Аз май приключих със стрелянето на сляпо... Случвало ли ви се е да ви заболи глава и да ви се повръща от парфюм? На мен ми се случва за първи път. Този черен пипер в This is her Z&V не е моето нещо определено, чак кръвното си проверявах да не ми е високо, ама не беше. Добре, че свекървата има рожден ден след 2 седмици, та ще и го подаря на нея, пък дано и хареса.

# 535
Случвало ли ви се е да ви заболи глава и да ви се повръща от парфюм?
Да, веднъж получих главоболие от Пантерата на Картие.

# 536
  • Lost in a fairytale ...
Случвало ли ви се е да ви заболи глава и да ви се повръща от парфюм?
Да, веднъж получих главоболие от Пантерата на Картие.
Mancera- Velvet Vanille и Dark Vanilla на Монтал ми докарват главобол и позиви за връщане. Първият иначе ми харесва доста, но тази тубероза ми действа много лошо.

# 537
  • Пловдив
Аз съм така със Скандал на Готие. Харесвам го да го усещам, но не върху себе си. Почва да ми се гади от него.

# 538
От Черният кристал на Версаче ми се гади. И от Елиън.

# 539
Аз съм така със Скандал на Готие. Харесвам го да го усещам, но не върху себе си.
Аз съм така с почти всичко, което съдържа гардения/тиаре.

Общи условия

Активация на акаунт