Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 350
  • 952
  •   1
Отговори
# 675
Цитат на: maria62[/quote
Ех че хубави подаръци за Коледа, браво! А друго какво сте подарявала и има ли ограничения относно място на покупка - онлайн или физически Simple Smile

# 676
  • София
Не пиша в темата защото не разбирам много много, но редовно Ви чета.всяка Коледа купувам на сина си 32 год.и дъщеря си  29 год.парфюм по ваша препоръка. Миналата година  беше  шанел шанс тендре и  Шанел Bleu edp.Много ги харесаха. Може ли пак да ми препоръчате мъжки и дамски парфюм 
около  200 лв. Благодаря.

Понеже харесвам и двата а и децата са ги харесали, се осмелявям да препоръчам:
Диор Sauvage за момчето
Dior j’adore новият аромат за момичето (бяла бутилка) то не че е нов а е без алкохол, но има лека разлика в аромата от оригиналния

# 677
# 678
  • Бургас
Препоръчвам Жадор показан в първият линк и за синът ви този https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Sauvage-Elixir-68415.html Трябва да се внимава със спрейовете на мъжкият, защото е убийствен.И двата парфюма са невероятни и подходящи за подаръци според мен.Топ изпълнения.

# 679
  • София
Някой има ли представа колко тежи напълно празен или пълен флакон от Montale 100 мл (със или без щипка)? Thinking

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:58 от Klodilia

# 680
  • Тополовград
Препоръчвам Жадор показан в първият линк и за синът ви този https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Sauvage-Elixir-68415.html Трябва да се внимава със спрейовете на мъжкият, защото е убийствен. И двата парфюма са невероятни и подходящи за подаръци според мен.Топ изпълнения.Благодаря. Преди години съм купувала по ваши предложения и се харесаха.

# 681
  • София
maria62 - Бих Ви препоръчал тези два:
 - за мъжа -  Dior Dior Homme (2020) / https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-2020-58714.html
По сайтовете 100мл върви около 169лв
 - за дамата - Coach Wild Rose  / https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-Wild-Rose-72051.html
90мл е 85лв онлайн.

При избора ми водещ критерий е качеството на аромата и после цената.

# 682
# 683
Не знам, но за мен новия лосионест J'adore е пълна пародия на парфюм. Може да го квалифицират както искат, но това си е разреден лосион за тяло. Пробвах го и за мен не си струва. Трябва да се размазва по кожата, не може да си пръснеш ей така на излизане. Това е продукт за поредна стъпка след баня. Не бих го препоръчала, освен ако не се търси продукт с точно такова предназначение.

# 684
Препоръчвам Жадор показан в първият линк и за синът ви този https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Sauvage-Elixir-68415.html Трябва да се внимава със спрейовете на мъжкият, защото е убийствен.И двата парфюма са невероятни и подходящи за подаръци според мен.Топ изпълнения.
И за мен това е прекрасно предложение. И двата парфюма са ми любими.

# 685
Иначе на Maria62 бих препоръчала за момичето: Jour d'Hermes, Pure Poison CD,  Bottega Veneta Illusione, Narciso Rodriguez For Her edt, a за момчето: Pasha de Cartier!

# 686
Моето мнение за белия Жадор е същото.
Като аромат за сън или допълнение към друг парфюм е чудесен, но наистина ухае на лосион за тяло, а идеята да втривам парфюма си и то облечена със зимни дрехи не ми допада.
За летния сезон бива, но цената му не е като за разреден крем. Предлагат се толкова други лосиони за тяло с хубав аромат.
Иначе бутилката е много красива и сигурно би бил чудесен подарък за бременна жена или млада майка.

# 687
Няма да ви лъжа, на мен Jador D'eau, ми хареса. Няма да си го купя, но бих го носила. Има нещо... различно, красиво, бяло... Grinning Носи радост, някак?! Heart
Днес съм с нещо, което (защо ли) пренебрегвах, заради други.
Vetiver & Golden Vanilla Jo Malone. И той приказка - любима! Heart
Съгласна съм със silver pearl, цената малко му "пречи" на достойнствата,
но пък сигурно е оправдана?! Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:32 от Magda Dimitrova

# 688
Vetiver & Golden Vanilla Jo Malone е един от най- добрите парфюми на Джо Малоун. Любовта ми към тази марка ме прави много щастлива. Винаги когато избера да нося някой от парфюмите ми на Джо се чувствам великолепно. Никога няма да спра да ги купувам.

# 689
Heart densi... Тези думи, казани от теб, за едни от любимите ми парфюми... Ме карат да се чувствам истински щастлива и по-малко странна! Heart
Днес си мислех, че колкото повече се запознавам с нови аромати, разбирам колко мъничко всъщност знам! По някаква причина (телефонна), спрях да получавам известия за коментарите в темата. Каква беше радоста ми, като "отварям", поглеждам и попадам на твоя пост. Толкова приятно ми стана... Не ми е неудобно да го кажа пред всички! Твоите ревюта и постове, в последствие и тези на kovatcheva, Heart ме "заведоха" и "запознаха", с тази възхитителна жена и творец - Jo Malone и нейния различен, приказен и вълшебен парфюмен свят! Heart

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 20:23 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт