На море в Турция - тема 76

• 60 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Където морето целува небето...
Една година ни се случи да не съобразим и да се прибираме към БГ в последния ден на Байряма и беше АД! Нямаше още мост, пътувахме с ферибот, чакахме 4 часа за такъв. Километрични опашки от коли.  На границата кошмар - 8 часа на МТ. Беше ужасно прибиране и от тогава първата ми мисъл е да отворя календара да видя как да го избегнем.

# 571
  • Sofia, Bulgaria
Момичета и момчета, привет! На път съм да резервирам Корумар Ефесус от 24.06-01.07.23 със собствен транспорт. Видях, че на 28,29,30.06 е Курбан Байрям. Освен с празнична обстановка при тях ще повлияе ли по друг начин това? Минаване на граница да речем или нещо друго...

Бих ви препоръчал да си удължите престоя с няколко дни. Преди години бяхме улучили подобни дати задръстването на връщане преди Истанбул беше 50км, което разстояние изминахме със скорост около 10 км/h. Трябва да отбележа, че все още я нямаше новата магистрала и третия мост.

# 572
За хотел UTOPIA WORLD HOTEL 5* Турс клуб са пуснали много добри цени със собствен транспорт. Ако не се лъжа, може и да са по ниски от цените в сайта на хотела. Единственото, което ме спира да резервирам е плажа и камъните в морето, както и многото стълби. Но още го  мисля.

# 573
Vilianka, много благодаря за инфото! Къде видя цените? Онзи ден писах на фирмата за цени за няколко хотела, като един от тях беше точно този и ми казаха, че нямат цена. Би ли споделила какво и за кога си гледала? В сайта им не ми излиза този хотел.

# 574
Vilianka, много благодаря за инфото! Къде видя цените? Онзи ден писах на фирмата за цени за няколко хотела, като един от тях беше точно този и ми казаха, че нямат цена. Би ли споделила какво и за кога си гледала? В сайта им не ми излиза този хотел.
7 нощувки от 03.06.2023г
HOTEL STANDARD ROOM / 2+2 CHD (0-11,99) (0-2,99)           1758 лв.
В сайта им гледам, със собствен транспорт. Имай предвид, че във вилите е по евтино, но ние предпочитаме основната сграда

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 09:52 от Viliianka

# 575
Еха! Това е супер цена! Но изобщо не ми излиза на мен този хотел в сайта им. Ако е удобно, би ли ми пратила директен линк? Много блгодаря!

# 576
Здравейте! Аз почти завърших моите резервации, първо отиваме 4 нощувки в Utopia resort&residence, и после се прехвърляме 7 нощувки в Хайдарпаша, от 25.08 до 05.09. Тези дни имаше проблем със сайта на хотели Утопия, но се свързах с тях, обаче не мога да извърша плащането с карта, пробвах два пъти и след всичките пароли и кодове ми излиза надпис Invalid URL, някой може ли да даде идея къде е проблема. Ползвала съм си картата и друг път за плащане в чужбина и не е имало проблем. Дали е при тях проблема, писах им на мейл и ще чакам отговор, ама няма да се учудя, ако ми кажат, че проблема си е мой , а от вчера имам срок 3 дни чрез активен линк за плащане.

# 577
  • София
Аз съм имала проблем за плащането с карта на хотел в Истанбул. А по принцип си плащам с картата на други места. Да нямате лимит за еднократни или дневни плащания, който да превишава сумата?

# 578
Аз съм имала проблем за плащането с карта на хотел в Истанбул. А по принцип си плащам с картата на други места. Да нямате лимит за еднократни или дневни плащания, който да превишава сумата?

Не, по всяка вероятност има технически проблем от страна на ДСК, че днес имало оплаквания и от други клиенти казаха да пробвам след няколко часа , но пък линка ми не е активен след проваленото плащане, не знам от турска страна докога ще ме търпят да ми пращат само линкове ,през които да пробвам плащане. За днес се отказвам, утре ще пробвам пак.

# 579
  • София
За хотел UTOPIA WORLD HOTEL 5* Турс клуб са пуснали много добри цени със собствен транспорт. Ако не се лъжа, може и да са по ниски от цените в сайта на хотела. Единственото, което ме спира да резервирам е плажа и камъните в морето, както и многото стълби. Но още го  мисля.
В сайта на Турс клуб оферта за почивка със собствен транспорт за хотел UTOPIA WORLD HOTEL към този момент 14:30 ч. няма.
Има само оферти за пътуване с автобус за UTOPIA WORLD HOTEL

# 580
Роже, потвърждавам думите на Вилианка! Има, дори сме в процес на резервация, чакам да ми пратят договора.
И то на каква цена! Не мога да повярвам, че ще успея да резервирам за такава сума следващата ни почивка.

# 581
Пратете линк. Аз, също като Роже и водна нимфа,не намирам хотела в предложенията за почивка със собствен транспорт

РЕДАКТИРАМ СЕ: Звъннах им и ми обясниха как да го намеря. Навигирате към Онлайн Система, след това хотелско настаняване.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:50 от Goldeva

# 582
# 583
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Пробвах с този линк - http://b2b.tours-club.com/define/search.php, зададох UTOPIA WORLD HOTEL - от 17 юни - 7 нощувки  и ми даде
Не са открити резултати, съответстващи на зададените параметри.

Грешката е моя, извинявам се - задала съм дете 12 години, а то е до 11.99.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 16:36 от danym21

# 584
  • София
Благодаря, имам чувството, че понякога агенциите нарочно искат колкото се може по-трудно някой да открие това, което търси Simple Smile На кой ли ще му хрумне да търси хотел по този начин, след като имаш почивка със собствен транспорт и са посочени хотелите по тази програма....

Общи условия

Активация на акаунт