На море в Турция - тема 76

• 61 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
# 586
И аз успях да ги видя цените за Utopia World.  Сега чак се чудя дали да не си направя резервацийка и за там няколко дни. Този хотел ме е грабнал още от миналата година.

# 587
Хотелът трябва да вземе да плаща комисионно на Роже от бг туристите! Негово открите  си е Simple Smile

# 588
Момичета и момчета, привет! На път съм да резервирам Корумар Ефесус от 24.06-01.07.23 със собствен транспорт. Видях, че на 28,29,30.06 е Курбан Байрям. Освен с празнична обстановка при тях ще повлияе ли по друг начин това? Минаване на граница да речем или нещо друго...

Привет, Seengirl
Били споделила през къде резервира за Корумар Ефесус? Директно през хотела или през Турс клуб? 
За моите дати 17.06-26.06 през сайта на хотела ми дава  Price has not been determined yet.
Горещо благодаря!

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 08:15 от pampinela

# 589
  • София
Накарахте ме да погледна Утопия в Алания и сега направо съжалявам, че не се насочихме към него. Слагам си го директно в списъка на първо място за следващата почивка!

# 590
  • Пловдив
Момичета и момчета, привет! На път съм да резервирам Корумар Ефесус от 24.06-01.07.23 със собствен транспорт. Видях, че на 28,29,30.06 е Курбан Байрям. Освен с празнична обстановка при тях ще повлияе ли по друг начин това? Минаване на граница да речем или нещо друго...

Привет, Seengirl
Били споделила през къде резервира за Корумар Ефесус? Директно през хотела или през Турс клуб? 
За моите дати 17.06-26.06 през сайта на хотела ми дава  Price has not been determined yet.
Горещо благодаря!
Здравейте! Ползвам услугите на една тур агентка, която ми дава оферти. Кибела тур е фирмата. Може да проверите какво има при тях Simple Smile

# 591
  • Пловдив
Този хотел Утопия много изгоден със самолет за семейства с деца.Излиза около 4000 лв за средата на юни с 2 деца.Ако не бях направила вече резервация за семейството на дъщеря ми бих избрала него.Макар ,че съм доволна от цената и хотела който намерих след голямо търсене.Сега сме ние на ред.Гледайте хубаво.Има огромни разлики в агенциите.

# 592
Кои агенции предлагат Утопия със самолет ?

# 593
На мен Турс клуб ми отговориха на емейл че нямат цени за Utopia. Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Направете запитване към агенции със самолет.Онекс , Аква Тур  ,Тез тур имат хубави цени.Не са само Турс клуб.За мен със самолет са най скъпи те.Хотелите които запазих излизат със самолет колкото при тях с автобус.

# 595
Направете запитване към агенции със самолет.Онекс , Аква Тур  ,Тез тур имат хубави цени.Не са само Турс клуб.За мен със самолет са най скъпи те.Хотелите които запазих излизат със самолет колкото при тях с автобус.

Славейче, кои хотели избра?

# 596
Момичета, предстои ми пътуване до Анталия с кола. Прехода е дълъг, а никак не съм наясно с последователността на градовете. Интересува ме град на повече от половината път в посока Анталия, където да пренощуваме с децата.Ако препоръчате и някое хотелче ще е чудесно.

# 597
Кои агенции предлагат Утопия със самолет ?

Тез тур

# 598
  • София
Момичета, предстои ми пътуване до Анталия с кола. Прехода е дълъг, а никак не съм наясно с последователността на градовете. Интересува ме град на повече от половината път в посока Анталия, където да пренощуваме с децата.Ако препоръчате и някое хотелче ще е чудесно.
Ескишехир с малко отклонение. Много си заслужава и за разглеждане.
Малко по-нататък е Афионкарахисар. Според мен е доста след средата, но често го ползват и препоръчват хора.
Лично мога да препоръчам хотел Парк Дедеман в Ескишехир.

# 599
  • Където морето целува небето...
В Park Dedeman сме спали в Ескишехир. Много добър хотел с паркинг и чуден град, писах преди няколко стр. какво да се види.
Спали сме и в Бурса в Tuğcu Hotel Select. И в Истанбул сме правили няколко дни на прибиране като междинка.
От горните ако ви е първо пътуване препоръчвам Ескишехир.
Тази година мислим да пробваме Афион по препоръка от тук, но то си е доста след средата. Зависи и от къде тръгвате в БГ, едно е средата от Видин, друго от Елхово.

Общи условия

Активация на акаунт