На море в Турция - тема 76

• 60 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Ние мислим на отиване да пренощуваме в Афионкарахисар, а на връщане в Ескишехир. На хотели още не сме се спряли, проучваме.

# 601
Aforia Termal  в Афионкарахисар е много подходящо за междинна нощувка и е на добра цени

# 602
Момичета и момчета, привет! На път съм да резервирам Корумар Ефесус от 24.06-01.07.23 със собствен транспорт. Видях, че на 28,29,30.06 е Курбан Байрям. Освен с празнична обстановка при тях ще повлияе ли по друг начин това? Минаване на граница да речем или нещо друго...

Привет, Seengirl
Били споделила през къде резервира за Корумар Ефесус? Директно през хотела или през Турс клуб? 
За моите дати 17.06-26.06 през сайта на хотела ми дава  Price has not been determined yet.
Горещо благодаря!

Аз писах директно на сайта на Корумар и те ме препратиха към агенцията в Турция с която работят и продават техните резерваци. Писах и на тях-съответно ме отсвириха и препратиха към техния партньор в България с който работят,а именно Версо Травел. Приключих .
Беше ми странно как неможе да си запазиш директно стая през хотела-сайта им!

# 603
Момичета, предстои ми пътуване до Анталия с кола. Прехода е дълъг, а никак не съм наясно с последователността на градовете. Интересува ме град на повече от половината път в посока Анталия, където да пренощуваме с децата.Ако препоръчате и някое хотелче ще е чудесно.

Не споменавате през кое КПП ще минете в Турция. От това зависи кой път да изберете и съответно къде да пренощувате. Ние предпочитаме пътя през Памукале. Правим две междинки - Чанакале и Памукале. Друг вариант е през Истанбул /третия мост/ и след това хващате магистралата на юг до Анталия.
Задължително си закупете HGS стикер на колата. Баланса си го следите от приложението на телефона.

# 604
  • Варна
Ние мислим на отиване да пренощуваме в Афионкарахисар, а на връщане в Ескишехир. На хотели още не сме се спряли, проучваме.

Може да се замислите едната посока през Дарданелите = хем да се изкефите на новия мост. По този маршрут препорчвам спане на плажа Саръмсаклъ до Айвалък , Olcay Hotel 3*, беше към 20тина лв. за двойна стая + закуска - хем си правим хубав следобеден плаж , хем огромен избор на храна за вечеря = всякакви супи , сеафууд , миди , скари , Адана кебап , дундурми ,  кокореч , лунапарк и дори пазар за дрехи и домашни потреби .

# 605

Може да се замислите едната посока през Дарданелите = хем да се изкефите на новия мост. По този маршрут препорчвам спане на плажа Саръмсаклъ до Айвалък , Olcay Hotel 3*, беше към 20тина лв. за двойна стая + закуска - хем си правим хубав следобеден плаж , хем огромен избор на храна за вечеря = всякакви супи , сеафууд , миди , скари , Адана кебап , дундурми ,  кокореч , лунапарк и дори пазар за дрехи и домашни потреби .
Тази година на път за Кушадасъ минахме този маршрут. Изкефихме се на моста. С нощувка в Чанаккале. Но и за спане в Айвалък звучи интересно.

# 606
  • Plovdiv
Момичета, предстои ми пътуване до Анталия с кола. Прехода е дълъг, а никак не съм наясно с последователността на градовете. Интересува ме град на повече от половината път в посока Анталия, където да пренощуваме с децата.Ако препоръчате и някое хотелче ще е чудесно.
Най-удачния вариант за нас и нашата група е Афион, хотел Aforia Termal, изпробван вече 7-8 години. Добър избор е за къс преход на следващия ден до Анталия и, ако станете навреме около 9-10 ч. сте в избрания хотел. Aforia разполага с мини басейн с термална вода във всяка стая и апартамент, а цената му е дооооста добра( поне до тази година).

# 607
Първата ни резервация за 2023  е факт,Delphin Delux в Алания.Та сега сега оглеждаме и за втора.Бяхме избрали  Delphin botanic platinum, но от Турс клуб ни казаха, че веригата е на stop sale за септември и октомври.Търся мнения за хотел Mukarnas в Алания и приемам всякакви предложения и препоръки за хотели, отговарящи като качество на веригата Делфин.

# 608
  • София
Първата ни резервация за 2023  е факт,Delphin Delux в Алания.Та сега сега оглеждаме и за втора.Бяхме избрали  Delphin botanic platinum, но от Турс клуб ни казаха, че веригата е на stop sale за септември и октомври.Търся мнения за хотел Mukarnas в Алания и приемам всякакви предложения и препоръки за хотели, отговарящи като качество на веригата Делфин.

Току що проверих на сайта на делфините - имат места във всичките си хотели за произволни дати през септември, които въведох.

# 609
  • София
Момичета, добре че написахте това за празника на 28.06. Не знаех и съм резервирала точно от 28-ми. Посъветвайте ме дали да сменям датите? Самолетно ни е пътуването, но все пак после имаме трансфер от летището в Анталия до Сиде, да не стане от час и нещо на 4 часа🙄

# 610
Здравейте, дами!

Пиша Ви със следния въпрос. Предвид предстоящите коледни празници съм решила да подаря на родителите си почивка на море в Турция за септември месец. Те са на около 50 години - младежи, за които бих желала почивката да бъде , освен обичайното хапване и ходене на плаж, а да може да се стикова и с разходки на забележителности. Тъй като за родителите ми това бъдещо приключение ще е първо пътуване със самолет, силно вярвам, че може да ми препоръчате тур агенция, в която да е включено постоянно съдействие от екскурзивод на български език. Откъм конкретен курорт и хотел нямам изисквания, най-важното за мен е те да се чувстват спокойни и да могат да се насладят. Ще се радвам, ако имате опит, предложения или насоки кой би бил най-удачния вариант за избор. 😊

# 611
  • Пловдив
Доста от форума тук сме около 50 ,че и + даже.За хотелите в Турция няма възраст.Всичко е до финанси.Колкото по скъпо толкова по-добре.Със самолет цената се оскъпява още ,но е много удобно.Погледнете хотелите в Белек.Не разчитайте някой да ви разхожда и да ви показва нещо.Все пак това са почивки а не екскурзии.Ако искат да видят нещо наоколо от посрещащите фирми съдействат.

# 612
slavei4e,
Ти направи ли вече избор, къде резервира?

Десислава Дочева 730578,
Дайте повече информация, за да получите насоки, или изберете няколко хотела, за да дадем мнение Wink ако искате да видят забележителности, трябва да включите някакви допълнителни екскурзии към почивката. Повечето агенции предлагат такива.

# 613
  • Пловдив
Да запазих за дъщеря ми с децата за Миракъл-Лара средата на юни самолет.А за нас с мъжа ми за Кирман-Белек,пак средата на юни със самолет от Пловдив.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 21:32 от slavei4e

# 614
Супер, честити ти резервации!
Миракъл съм го посещавала преди години, добър избор. За вашия хотел ще чакам отзиви тук в темата.
Нашата почивка е точно преди вашата, както миналото лято Simple Smile ще се вълнуваме заедно Wink само живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт