На море в Турция - тема 76

• 59 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Бяхме в Ефталия Аква  от 08.10.По принцип бяхме резервирали в Марин, но ни предложиха срещу доплащане от 25 евро да ни настанят в Аква. Мнението ми е изцяло положително, съотношение цена /качество си заслужава.
Аквапаркът към хотела и на Острова беше добро забавление за децата ни.
Храната беше вкусна и разнообразна, имаше и опция за хора на диета.
Чистота беше на ниво, всички много любезни.

# 106
Благодаря, за темата. Записвам се да следя!

# 107
Здравейте! Най- после се решихме да почиваме в Турция. От известно време разглеждам хотели, чета отзивите Ви. Ще сме с две деца на 8 и  на 5 г. Търсим хотел на първа линия , с пясъчен плаж , да не е дълбоко морето,  а да е плавен прехода. Насочила съм се към хотели с аквапарк и лунапарк/ изчетох списъка на 1-ва стр./ Кой хотел бихте ми препоръчали? Vogue Бодрум ?  /Много хотели разгледах и вече ми е пълна каша Simple Smile/ Всяка препоръка ще  е от полза.  Кога е по- добре  -  в края на юни или  септември. Държа водата да е топла и в морето, и на басейните.  Благодаря!

# 108
  • Пловдив
Края на юни.По добре погледнете хотели в Белек,Лара и Сиде.В Бодрум морето не е подходящо много за деца.

# 109
Края на юни.По добре погледнете хотели в Белек,Лара и Сиде.В Бодрум морето не е подходящо много за деца.

Защо края на Юни? Водата не е ли по-топла през Септември? Или имаш други съображения?

# 110
  • Варна
Края на Юни е винаги по-добрия вариант спрямо Септември. Водата е долу-горе еднаква като температура, но денят през края на Юни е значително по-дълък, съответно имате много повече време през деня.

# 111
  • София
За моето семейство идеалното време е 5-15 юни ако ще е Анталия и 15-30 юни ако ще е Егейската част. Не е твърде топло, водата вече е ОК, денят е дълъг.
Били сме и в края на август, и в началото на септември, но юни е по-добре според мен.

# 112
Не се заяждам,но погледнах сега историческите данни за температура на водата и в края на юни е с 2-3 градуса по-ниска от началото на Септември. Доводът с дългия ден го приемам.

# 113
Pegasus си пуснаха лятното разписание, който се вълнува. Simple Smile

# 114
  • Варна
Водата е най-топла Август, съответно през края на Юни и Септември е по-студена, но не с чак толкова колкото е Май например, пак е с добри температури по-топло е отколкото изобщо става при нас на Черно море. Но разликата в дължината на деня е грубо 2 часа, което хич не е за подценяване. Ние като сме ходили края на Август се учудихме колко по-рано се мръква спрямо Юли когато обикновено ходим. Има и още нещо, може би не всички го забелязват, но на мен като варненка ми прави впечатление. Винаги е по-добре да отидеш в началото на сезона, отколкото към края. Защото персоналът в началото има сили, сега почава и знае че го чака лятото. А към края персоналът започва да вижда края и знае че идва зима, с две думи изглежда угрижен. Така е във Варна, за съжаление и в Турция се забелязва. Друг довод е, че в началото на сезона всичко обикновено е току-що изчистено и лъснато за откриването, което също е довод особено ако си с малки деца които пипат навсякъде.

# 115

Полетите ги виждам,но не намирам цена.

# 116
Здравейте! Ние сме четвърти ден в Ксанаду-Белек. Като изключим, че от първия ден е мрачничко и превалява, но ние от дъжд се не боим, та много е хубаво тук. Но при мен възникна проблем. Понеже ми беше неудобно в автобуса и не знам как съм се въртяла, но съм си задействала дисковата херния, която с години си мълчеше. В момента с хиляди усилия и нечовешка болка, успявам да се смъкна до ресторанта...Прецаках си почивката. Как да постъпя, дали да си ползвам застраховката и да се свържа с лекар, макар, че не виждам с какво могат да ми помогнат...

# 117

Полетите ги виждам,но не намирам цена.

В началото ги пускат само за регистрирани потребители. Регистрирайте се, не е нещо сложно.

# 118
  • София
Не се заяждам,но погледнах сега историческите данни за температура на водата и в края на юни е с 2-3 градуса по-ниска от началото на Септември. Доводът с дългия ден го приемам.
Goldeva, това е така, наистина през септември морето е по-топло, но пък басейните са доста по-студени, точно заради краткия ден и по-малкото слънце, което ги грее. Затова е хубаво, всеки да си прецени приоритетите. Дали предпочита басейни или море.
Примерно ние почиваме винаги през юни точно поради тази причина. На плажа се печем късно следобед, когато хората са по-малко и стоим до 20часа, нещо което през септември няма как да се случи.
А в същото време през останалата част на деня сме по басейни и аква парк, които са много топли.

# 119
Супер информация,Роже, не знаех. В такъв случай ще потърся и хотел за почивка с децата в края на Юни.
Розова маслинка, не знаех, не излиза такова съобщение. Правя регистрация веднага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт