На море в Турция - тема 76

• 60 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, приятели ни канят да ходим с тях на море в Турция. Избрали са хотел Фаустина Кушадасъ. В интернет прочетох не особено добри отзиви. Какви са вашите впечатления относно плаж, храна и местоположение
Освен, че последните години падна качеството на услугите в Турция, хотел с рейтинг под 6 в Букинг не си заслужава вниманието. Освен, ако не го използвате само за нощувка и да правите всекидневни екскурзии в района. Няма нормален плаж към него, забит в нищото, далеч е от града! Общо взето не си хабете времето за него.

Благодаря

# 556
  • Където морето целува небето...
Може би става дума за Ескишехир за отбивка. Чак 90 км нямам спомен да сме се откланяли. Чудесно градче със страхотен парк, със замък като на Дисни, лодки по канал като във Венеция и запазена атмносфера в старинната част с малки дюкянчета.
Спирали сме и в Бурса за междинка, но от двете бих спряла отново в Ескишехир, ако искате атмносфера на малък град, а не на мегаполис.

# 557
  • София
За междинно спиране и аз препоръчвам Ескишехир, а в Афионкарахисар има много хубав шопинг център .
Моля, и аз за съвет - в момента се колебая между Батихан Кушадасъ или някоя от Ефталиите в Алания. Детето е на 14г и в Батихан сме 3 възр, а в Ефталия 2+1.  Цената и за двата е около 2200 лв със собствен транспорт от 01.07.  Кое му куца на Ефталия??  Вече не ни вълнува аквапарка,  достатъчно е анимацията за по-големи деца да е на ниво.

# 558
  • Г.Оряховица
Здравейте, приятели ни канят да ходим с тях на море в Турция. Избрали са хотел Фаустина Кушадасъ. В интернет прочетох не особено добри отзиви. Какви са вашите впечатления относно плаж, храна и местоположение

Бяхме в този хотел 2014 г. / за пръв път в Турция/. Тогава ни хареса , в сравенение с 4 звездни хотели в БГ.Хотелът е малък и уютен ,в населено място ,където можеш да се разхождаш. Имаше един басейн,с еднаква дълбочина и не става за малки деца.Плажът е каменист и трябва да се ползват акваобувки. Храната е малко бедна,в сравнение с по-скъпите хотели,но гладни няма да останете. С една дума евтин хотел,но уютен и тих.

# 559
  • Пловдив
Онекс тур са пуснали полети от Пловдив и има за всички включително и от София отстъпка от6%

# 560
  • София
За междинно спиране и аз препоръчвам Ескишехир, а в Афионкарахисар има много хубав шопинг център .
Моля, и аз за съвет - в момента се колебая между Батихан Кушадасъ или някоя от Ефталиите в Алания. Детето е на 14г и в Батихан сме 3 възр, а в Ефталия 2+1.  Цената и за двата е около 2200 лв със собствен транспорт от 01.07.  Кое му куца на Ефталия??  Вече не ни вълнува аквапарка,  достатъчно е анимацията за по-големи деца да е на ниво.

Батихан е с най-добрия анимейшън тим в Кушадасъ, нямам идея тия ефталии колко пързалки имат, но в Батихан има само 2, плажа е много добър, ако си намериш място. Близо до мол. Ако не са проблем парите за още малко повече отидете в Корумар Ефесус, към днешна дата това е най-добрия в Кушадасъ.

# 561
Някой може ли да изкаже мнение за веригата  CRYSTAL? Има стари отзиви на първа страница 😏 Има ли доволни/недоволни? Кой от хотелите е по-подходящ за семейства с деца?

# 562
Момичета, привет. Може ли в тази тема да попитам за предложения за Нова година в Турция,моля.

# 563
Някой може ли да изкаже мнение за веригата  CRYSTAL? Има стари отзиви на първа страница 😏 Има ли доволни/недоволни? Кой от хотелите е по-подходящ за семейства с деца?
Аз съм била в crystal sunrise queen, но беше преди години... Бях много доволна и от плаж, и от храна, и от вечерна анимация... изобщо, препоръчвам хотела.
Скрит текст:

# 564
  • Пловдив
Момичета и момчета, привет! На път съм да резервирам Корумар Ефесус от 24.06-01.07.23 със собствен транспорт. Видях, че на 28,29,30.06 е Курбан Байрям. Освен с празнична обстановка при тях ще повлияе ли по друг начин това? Минаване на граница да речем или нещо друго...

# 565
Момичета и момчета, привет! На път съм да резервирам Корумар Ефесус от 24.06-01.07.23 със собствен транспорт. Видях, че на 28,29,30.06 е Курбан Байрям. Освен с празнична обстановка при тях ще повлияе ли по друг начин това? Минаване на граница да речем или нещо друго...

Ще е лудница навсякъде в това число и границата,що си го причинявате ?

# 566
  • София

Ще е лудница навсякъде в това число и границата,що си го причинявате ?
Да, единственото по-празно място по време на Байряма е Истанбул. Всичко бяга от мегаполиса към курортите.
Затова ние се отправяме в обратна посока по това време. От Анталия към Истанбул на 28 юни.  4 дни райско спокойствие Simple Smile И на четвърти юли отново към Анталия Simple Smile Simple Smile

# 567
  • Пловдив
Имах и аз такива подозрения, затова се допитвам до вас Simple Smile Тогава ще гледам предната седмица Wink Благодаря ви!

# 568
  • Берлин
Само веднъж за последните 15-16 години пътувахме по байрямско време. Пътувахме с 50-60, над 7 часа на границата...беше кошмар. Още го помня. Ако има как, не пътувайте по това време.

# 569
  • Варна
Лятото пътувахме по време на Байрям наложително, по медицински причини. Истанбул - спокоен. На границата ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт