На море в Турция - тема 76

• 60 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Да.Само живи и здрави да сме всички.Камелиите са супер хотели,ще ви хареса много.

# 616
И аз да се отчета вече с официална резервация. С помощта на Vilianka и по прекрасно представяне от Роже ще бъдем в Utopia World в края на май. Ще бъдем с детето на 1г. и този път ще водим двете баби. Отново ще пътуваме от Истанбул със самолет, но този път мисля да идем до там с влака. Ще ида в първия възможен момент да взема билети, защото миналата година не успях. Най-удобно е с автомобил и не толкова страшно, колкото си мислехме, но няма шанс в нашата кола да съберем багажа на всички. Запазих и хотел в Истанбул, както и трансферите от летището до Utopia. Остават само самолетните билети, но скоро ще взема и тях. Пегасус не пуснаха нищо за черен петък и едва ли ще има нещо интересно като цена надолу.
Някой има ли наблюдения дали пускат промоции по Коледа?

# 617
  • Берлин
Каквото беше-беше. Не се надявайте на намаления при Пегасус. Ако в момента цената ви е ок, грабвайте билетите.
...
Забравих ника, но НЕ бих сменяла дати при самолетна почивка по турските празници.
...
Да сме живи и здрави и дано повече отзиви за хотели да има в темата догодина. Ей го, не остана, има-няма 6 месеца до май.

# 618
Тази година ни се иска и ние да пробваме да организираме една почивка в Турция.И понеже сме с дете на година и половина сме решили да е или със самолет или с личен превоз,но предвид дистинацията,която сме избрали най-удачно би било самолета.

Искаме да изберем хотел в района на Алания,така,че ще се радвам да ми препоръчате хотел насочен най-вече към децата,като аквапарка е направо задължителен,както и хотела да е на плажа или много близко до него,предвид придвижването с количка.

Друго,което ни притеснява е че въобще нямаме познание по чужди езици и мааалко се притесняваме дали ,ще успеем да се оправим и дали ще ни е толкова нужен езика.Колебанието е дали да се отказване още сега или да поемаме риска и без език да заминаваме.

# 619
  • София
Тази година ни се иска и ние да пробваме да организираме една почивка в Турция.И понеже сме с дете на година и половина сме решили да е или със самолет или с личен превоз,но предвид дистинацията,която сме избрали най-удачно би било самолета.

Искаме да изберем хотел в района на Алания,така,че ще се радвам да ми препоръчате хотел насочен най-вече към децата,като аквапарка е направо задължителен,както и хотела да е на плажа или много близко до него,предвид придвижването с количка.

Друго,което ни притеснява е че въобще нямаме познание по чужди езици и мааалко се притесняваме дали ,ще успеем да се оправим и дали ще ни е толкова нужен езика.Колебанието е дали да се отказване още сега или да поемаме риска и без език да заминаваме.
Нина, не се притеснявайте! Simple Smile
За хубавата почивка в Турция не са Ви необходими чужди езици.
Достатъчно е да  говорите на български, да се усмихвате и да имате добро настроение по време на почивката. Всичко останало са само подробности.
Препоръчвам Ви един хотел, който е между Сиде и  Алания, на брега на морето, с много зелена територия, с три етажни вили за настаняване, с асфалтирани алеи за предвижване с количката, с аква и луна парк, с мини зоопарк.
Хотелът е Club Hotel Turan Prince World Hotel.
Давам Ви линк към сайта на хотела на руски, мисля, че ще е най-разбираем за Вас.
Можете да си помогнете с гугъл преводач за превода или да смените езика.
https://www.turanprince.com.tr/ru/turanprince

# 620
  • София

Не знам този хотел дето Роже казва дали има детски секции на басейна, че за това малко дете си трябва по-бебешки пързалки. Относно езика ще ти дам пример с мен....аз бъкел не отбирам нито турски, нито английски, само руски. Дъщерята знае перфектно английски. Преди 3-4 г бяха 2 седмица преди нас с жената и ги накарах да отидат до Новада оутлет, което е на около 30-40 км от Кушадасъ. Е не можело да се отиде. След 2 седмици аз с жената отидохме без грам ядове. Друг пример...дъщерята пита на рецепцията дали има леген някъде....една рецепционистка, гледа мига на парцали, втора и тя така, дъщерята говори, показва, ръкомаха, нъцки, трета дойде дъщерята и показа на телефона и оная вика аааааааа, леген ли. То и на турски си било леген. Та в тоя ред на мисли, не ти трябва език. Само трябва да знаеш ракъ, мохито, дондурма за детето и биър...и ако пазаруваш-индирим.

# 621
  • София
Не се изказвате по моя въпрос Rolling Eyes Аз все така съм в чуденка да оставам ли за 28.06., надявайки се, че празникът няма да засегне обслужването на самолетния транспорт и трансфера или да не си слагам таралеж в гащите.

# 622
  • София

А защо Алания? С малко дете аз гледам да не е твърде далече от летището. Детето ви е много малко за аквапарк, ако то е причината да искате аквапарк. Аз бих гледала по скоро детско басейнче или секция за деца в басейн за възрастни, добър ресторант, зеленина и висока хигиена. Ако бюджета ви позволява, например, Gural в Белек.

# 623
За толкова малко бебе, бих търсила хотел, който има удобна локация на люлки и пързалки, както и да е проходимо с количка. Именно Тюран има рампи на всяка една стълба, която има в комплекса и точно до ресторанта има голяма площадка за игра. Разполага и с по малки водни пързалки. Недостатъците за мен за този хотел са, че дъното на морето е каменисто и няма вносен алкохол, но предимствата за семейства с деца са повече.
Ако държите в Алания, вижте Лонг Бийч. Лично аз се въздържам за сега от него, защото е голяма лудница и ще е пълно с българи 🫣

# 624
  • Plovdiv
Не се изказвате по моя въпрос Rolling Eyes Аз все така съм в чуденка да оставам ли за 28.06., надявайки се, че празникът няма да засегне обслужването на самолетния транспорт и трансфера или да не си слагам таралеж в гащите.
За трафика не се притеснявайте, няма да има нещо, което да не се прижевее. Проблема е, че хотела най-вероятно ще се пука по шефовете и лично за нас това не е ОК. Тази година, първия ден от почивката ни съвпадна с някакъв техен празник, и ми идваше да си тръгна на момента. Спъна ме това, че бяхме група от 16 човека и докато реша какво да правя вече беше отминал празника им. Повярвайте в ресторанта беше меко казано погром. Не съм виждал подобно нещо, дори и от руснаци и румънци. Само за сведение хотела не беше бюджетен.

# 625
Първата ни резервация за 2023  е факт,Delphin Delux в Алания.Та сега сега оглеждаме и за втора.Бяхме избрали  Delphin botanic platinum, но от Турс клуб ни казаха, че веригата е на stop sale за септември и октомври.Търся мнения за хотел Mukarnas в Алания и приемам всякакви предложения и препоръки за хотели, отговарящи като качество на веригата Делфин.
Как успяхте да резервирате Delphin Delux? По точно кога? Ние бяхме избрали този хотел за края на Май и днес ни казаха че е спрян от продажба засега и не може да се резервира.

# 626
  • Пловдив
Писала съм за Туран Принс Клуб, на нас лично много ни допадна. За мен това е хотел основно ориентиран към семейства с деца. Аз толкоз дечурлига на куп не бях виждала Joy
Утре давам капаро аз за Корумар. Докато сменя датите и отстъпката паднала,ама какво да се прави... Сега ще е с около200лв отгоре, за сметка на по-ранна дата. Ще се включим обаче в първия ден на Байряма - на 28.06 си тръгваме. Нямаше друг вариант...

# 627
  • на Мелмак
Днес погледнах хотелите, които разглеждахме лятото за догодина. 2-3х.евро са нагоре спрямо месец назад. Ужасни цени.
Добре, че тогава направихме резервация.

# 628
Днес погледнах хотелите, които разглеждахме лятото за догодина. 2-3х.евро са нагоре спрямо месец назад. Ужасни цени.
Добре, че тогава направихме резервация.

Направи ми впечатление в други страни туроператорите предлагат оферти за 2024 година. Помислих, че е някаква грешка, но когато срещнах въпрос в една чужда група за конкретен хотел: "защо няма оферта още за 2024?" и осъзнах, че не е грешка.

# 629
  • Русе
Здравейте, на път съм да резервирам първата ни почивка в Турция май 2023,решили сме да почиваме от.12.05 до 20.05 ,7.нощувки в Хотел  Royal Garden Beach, Antalya. Двама възрастни сме с 2 деца на 13 и 8г ,бюджета ни е около 2000 лв ,но се колебая с автобус ли да пътуваме или с колата да тръгнем ,за самолет нямам финанси . Дайте съвет ,и сме от Русе, доста път ни се очертава.

Общи условия

Активация на акаунт