Нашите кухни - тема 92

• 46 697
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Германия
Мда, би трябвало да пасне. Те правят проекта по скица, а преди да започнат дойдоха да измерят стените и вече имат реалните размери. Отделно на място ще я сглобяват и ако има нужда ще донапасват.

# 151
И моята ще бъде поръчка.
С най-добри чувства- уравнете дръжкитена долните шкафове.И лично мен,това разминаване на хладилник и горни шиафояе,ме дразни.
Аз ще избягам от тези неща при мен.

# 152
  • Германия
Благодаря за мнението, за дръжките ще помисля и евентуално при минтирането ще реша на място дали всички да са хоризонтално (ако е възможно) или да ги оставя така.
А хладилника си е наш, имаме си го и няма да го сменяме, за това и не е вграден. Мисля че разликата няма да ме дразни. Но ако на място не ми хареса ще се замисля дали да не поръчаме шкаф за вграден хладилник.

# 153
Благодаря за мнението, за дръжките ще помисля и евентуално при минтирането ще реша на място дали всички да са хоризонтално (ако е възможно) или да ги оставя така.
Дупките за болтчетата на дръжките се разпробиват предварително. Как ще се обърнат, ако има вече дупки, когато ги донесат?

# 154
  • Германия
Дупките за болтчетата на дръжките се разпробиват предварително. Как ще се обърнат, ако има вече дупки, когато ги донесат?

Е, ако вече има дупки за дръжките значи няма да се обръщат и готово 😁

# 155
Моите ги пробиваха на място, тъй като дръжките не бяха от тях, аз си ги осигурих

# 156
И при мен на място пробиваха и монтираха дръжките. Мисля, че така е по-правилно. Хем има възможност за последна реална преценка как точно да се монтират при вече монтирана кухня, хем при монтажа може някоя вратичка да се размести с милиметър и после ще личи, ако дупките са предварително пробити.

# 157
Дупките за крепежа, вкл дръжки, се пробиват на машина, за да са равни. Може и на място ( ние само си ги слагаме така или иначе), ама винаги някой винтоверт ще мръдне...
Все тая...
Могат и вратичките да се сменят в краен случай 😉

# 158
И аз имам нужда от съвет. Търся си сушилник за чинии. Искам да е на два етажа, но не е задължително. Гледах в Икеа, Джъмбо, мр Бриколаж, Практикер и няколко квартални левчета.
Нещото което не ми харесва е че таблата отдолу която е за да се изцежда водата е много плитка. Та ако може да препоръчате нещо, но и да е на прилична цена ще съм благодарна.

# 159
Аз имам от Пепко. Черен, широк, на един ред.

# 160
Дупките за крепежа, вкл дръжки, се пробиват на машина, за да са равни. Може и на място ( ние само си ги слагаме така или иначе), ама винаги някой винтоверт ще мръдне...
Все тая...
Могат и вратичките да се сменят в краен случай 😉

За крепежа е друга работа, но за дръжките се прави шаблон и няма мърдане. За мен е ценна възможността в последния  момент да се прецени и да се направи промяна.

# 161
Поръчкова кухня преди 6 м.дойде без дупки за дръжки.Накачиха шкафовете и тогава дупчехме

# 162
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте! Чудя се къде да си чучна питането за вградена фурна.
В други стари теми чета, че се обсъждат висок клас фурни, които тръгват от 1200 лв. нагоре. Аз обаче не искам да дам повече от шестотин и нещо макс седемстотин.
Заглеждам една Беко, която е със страшно много функции, но реших да потърся отзиви.
https://www.emag.bg/search/beko%20bbis13300xmse?ref=effective_search

# 163
Това е актуалната тема за фурните, може би там би реагирал някой по-адекватно
https://m.bg-mamma.com/?topic=1375873.810

# 164
  • София
В понеделник ще монтират кухнята, стискайте палци.

За фурните: заложихме на Тека, дано не сме сгрешили.

Общи условия

Активация на акаунт