Нашите кухни - тема 92

• 47 797
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • на земята
Преди 6 години някъде моят технически камък беше над 9000 лева.  Скъпо удоволствие си е.  Но техническият камък има и класове и ценовата разлика между различните класове е значителна.
А  какво друго може да препоръчате,което да пак така здраво и издръжливо.?

# 376
Естествен гранит. Няма друга опция.

# 377
Аз пък съм от Варна. Купих си сервизна количка, която да ползвам между пералнята и мивката. Сглобих я, но се оказва, че количката много трудно върви. Отивам да я върна на другия ден като своевременно не мога да отстранят трите колеленца, които са пластмасови. Първо жената на касата ми казва ама Вие защо сте отворили кашона. Аз-в шок, все пак купувам нещо за да го ползвам. Препратиха ме в склада, където издават стоката. Момчето категорично откксза да опита да свали крачета та. Извика управител ката и оная с цялата си наглост ме пита-ама Вие защо сложите колелетата. Ей, от качих направо. Не можели в такъв вид да приемат стоката. Подала съм жалба до КЗП та да видим. Никъде не е упоменато, че веднъж сглобено не се разглобява,а количката струва 69лв.Не са 7лв.за да ги прежаля.

Количка с такива размери би вървяла трудно и с по-хубави колела. Висока и тясна, като я бутате, тя по лесно ще се преобърне, отколкото да се завърти колело. Вижте дали ако я теглите за най-долния рафт ще има разлика. А колелата се вадят с повечко сила.

# 378

Аз от седмица мисля и гледам технически камък,ти сега гранит:joy:Ще се побъркам вече.вчера бях в Турцияи навсякъде  или там където бях ми отваря ха каталози на камък.Цената е около 400 лв за линеен метър.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 23:32 от hblagoeva

# 379
Преди 6 години някъде моят технически камък беше над 9000 лева.  Скъпо удоволствие си е.  Но техническият камък има и класове и ценовата разлика между различните класове е значителна.
А  какво друго може да препоръчате,което да пак така здраво и издръжливо.?
Плот от компакт? Има в Роси и Салекс.

# 380
  • София

Аз от седмица мисля и гледам технически камък,ти сега гранит:joy:Ще се побъркам вече.вчера бях в Турцияи навсякъде  или там където бях ми отваря ха каталози на камък.Цената е около 400 лв за линеен метър.

С две ръце съм "за" естествения гранит. Смятам решението си да сложа такъв плот в кухнята и первази на прозорците за най-умното от всички около обзавеждането - нито го мисля какво ще му стане, като му плясна горещата тенджера отгоре или си нарежа доматите и хляба на него, нито се чудя с какво да го чистя. Пък и за месене е супер.

# 381
  • София
Благодаря ви за мнението за мьомакс!
Причината да се спра на тях, е че ми я препоръча една приятелка, чиято кухня от тях е станала бързо и хубаво (видях я в неделя и ми хареса). Ние сме в София.
Това е г/д визията, която търся:

Идеи към коя компания да се обърна за дизайн и изпълнение, които да са бързи (2месеца) и качествени?

# 382
Ирим имат такъв стил кухня. Готови модули, които ти подреждат на проект спрямо размера. В София вижте на сайта на Ирим, кой дистрибутор Ви е най-близо и се отбийте за проект и оферта.

Икеа Bodbyn е в този стил. Те са MDF боя врати в бяло,сиво и зелено, но трябва да намерите май друг да я сглоби и монтира (или Вие ако имате опит/инструменти), че има лоши мнения за новата фирма за монтаж, а и много се чакало.

# 383
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние правихме долен ред с модули на Ирим с МДФ лице(бежов гланц) Много съм доволна. Сами си ги сглобихме. Като забележка, но не е фрапантно бих сменила само водачите на чекмеджета. Предстои ми на горните шкафове да сменям вратичките, но все още не съм се ориентирала за цвят.

# 384
Здравейте! Кухнята ни ще бъде монтирана през януари и ни предстои избор на фирма за технически камък за плот и гръб. Можете ли да препоръчате такава? За София и района Simple Smile благодаря!

# 385
Моят технически камък е от СКВ (SKV). Добре се справиха - изпълниха нестандартния ми проект, спазиха сроковете, работиха точно и без грешки.

# 386
Супер! А какъв е камъкът? Четох по някви групи във ФБ, че имало значение и от коя държава е - от Турция и Испания били “с ниско качество”. Чудя се дали е вярно

# 387
# 388
Да се обадя набързо
Днес трябваше да освободим хотела и да се нанесем в ремонтирания апартамент
Както и очаквах, майсторите са големи оптимисти и ще са готови сряда другата седмица (ако не се натръшкат от нещо след празниците)

Та плановете са чистене в четвъртък сутринта и нанасяне същия ден следобед
Дано поне този план се окаже реалистичен

Кухнята е почти готова, сложени са временни плотове, нашите ще пристигнат края на януари
В момента шпакловат и боядисват
(Нещо, което според моята логика се прави първо, но шведските майстори правят накрая)
Ето как беше миналия петък

# 389
Още един глас за Stone center. Невероятно професионално се справиха. Дойдоха до Пловдив за размерите, после втори път за монтажа. Всичко е перфектно направено . Сложихме Gris.
https://stonecenter.bg/project/iseo/

Общи условия

Активация на акаунт