Нашите кухни - тема 92

• 47 792
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,
Някой правил ли е кухня по поръчка от мьомакс? Можете ли да ме ориентирате колко са скъпи по скалата 1 до 5 и ако някой, поръчвал от тях - може да сподели за колко време стават?
Извинявам се, може и да е говорено преди, но спешно трябва да си направя кухнята и имам срок от 2 месеца...  (Г-образна 3 х 2 метра) и нямам време да се ровя назад в темите...

Благодаря предвартително Sweat Smile

# 361
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз не препоръчвам Мьомакс за покупки. Отношението им е отвратително. Не е във връзка за кухня ама не вярвам за кухните да имат читава политика.

# 362
И аз не препоръчвам Мьомакс, некомпетентни служители, които с незнанието си подвеждат клиентите! Лъжат за наличности и срок на доставка! Няколко пъти се разкарвахме напразно, защото една служителка казва едно, друга казва друго! При възможност ги избягвайте, мнението ми е за магазина в Бургас!

# 363
Аз пък съм от Варна. Купих си сервизна количка, която да ползвам между пералнята и мивката. Сглобих я, но се оказва, че количката много трудно върви. Отивам да я върна на другия ден като своевременно не мога да отстранят трите колеленца, които са пластмасови. Първо жената на касата ми казва ама Вие защо сте отворили кашона. Аз-в шок, все пак купувам нещо за да го ползвам. Препратиха ме в склада, където издават стоката. Момчето категорично откксза да опита да свали крачета та. Извика управител ката и оная с цялата си наглост ме пита-ама Вие защо сложите колелетата. Ей, от качих направо. Не можели в такъв вид да приемат стоката. Подала съм жалба до КЗП та да видим. Никъде не е упоменато, че веднъж сглобено не се разглобява,а количката струва 69лв.Не са 7лв.за да ги прежаля.

# 364
Не разбрах каква е тази количка, а защо от пералнята до мивката? Такова движение никога не ми е трябвало, чак количка?
Купи си метални колелца и си я ползвай.. явно пластмасовите, за гладки повърхности като плочки или паркет, нямат достатъчно сцепление, че да вървят.

# 365
Не мога да ги извадя човек тези пусти колела. Надявам се на добра развръзка. Мивката ми е лята и под нея имам голям шкаф, та затова реших, че мога да оползотворя тези 30см. празно място.

# 366
Не мога да ги извадя човек тези пусти колела. Надявам се на добра развръзка. Мивката ми е лята и под нея имам голям шкаф, та затова реших, че мога да оползотворя тези 30см. празно място.
https://moemax.bg/product-84314050036
Ако това е количката (по описанието) би трябвало колелцата да са на резба и да се навиват.
Другият вариент е да са на нитове и да се набиват. Но дори така пак трябва да има опция за издърпване (с клещи).
Подобни сменях на едно бюро с метална рамка, та смених 2-3 вида колелца, докато нацеля височината Simple Smile

# 367
Да, същия артикул е. Влизат със щракване.

# 368
Значи се вадят с дърпане. и ги заменяш с по-хубави.

# 369
Ама защо да си ги заменя жената?
Платила е пари за това, то не работи.
Връща го и приключва.
А не се набутва с още

# 370
Аз пък съм от Варна. Купих си сервизна количка, която да ползвам между пералнята и мивката.
Това е по-скоро стелажче предназначено да стои на едно място въпреки колелцата, те са колкото да си го наместиш някъде не да изминава дълги разстояния редовно. Аз не бих разчитала на такива  колелца ако ще се мести непрекъснато, или ще запецват или ще се счупят, търси нещо с метални колелца.

# 371
Връща го и приключва.
А не се набутва с още

- Защото принципно и трябва такова нещо и ще и върши работа.
- Защото е купено от физически магазин, а не онлайн и не може да се върне без причина.
- Защото реално май няма дефект и не искат да и го вземат обратно.

При това положение ако иначе е каквото иска, но колелата не са подходящи за нейния под, може да си го оправи и да го ползва.

# 372
Връща го и приключва.
А не се набутва с още

- Защото принципно и трябва такова нещо и ще и върши работа.
- Защото е купено от физически магазин, а не онлайн и не може да се върне без причина.
- Защото реално май няма дефект и не искат да и го вземат обратно.

При това положение ако иначе е каквото иска, но колелата не са подходящи за нейния под, може да си го оправи и да го ползва.
Проблема е, че не го искат с колела😊 иначе проблем няма-нищо, че ми задаваха тъпи въпроси. Опитах се и пред управител ката-ами не се получава. Няма вадене, сигурно по-лесно ще се счупи от колкото да се извади. 😊Аз няма да го местя всеки ден, но проблема е, че нямам думи. С това си отношение не могат да ме спечелят за клиент, та било то и за една игла.

# 373
  • на земята
Здравейте,искам да направя с вас една консултация.
Вашето мнение за плот от технически гранит.2 см
Кухнята не е много голяма,каза ми майстора ,че техническия гранит  ще се използва за гръб и за плот.
С изрязването на плота за вградените котлони,мивка,заобляне всичко там което е нужно цената ще е 7 233 лв/Струва ми се много скъпо за тази кухня и то само плот и гръб без дървената част.Какво мислите?
Благодаря ви много

# 374
Преди 6 години някъде моят технически камък беше над 9000 лева.  Скъпо удоволствие си е.  Но техническият камък има и класове и ценовата разлика между различните класове е значителна.

Общи условия

Активация на акаунт