Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 220
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 205
Ал, на мен точно палтото ми харесва най-много от поръчката ти. Цветовата комбинация е странна на пръв поглед, но всъщност е красива. Полата също ми харесва и мисля, че ще ти стои добре. Само ризата не бих носила, но аз по принцип не съм фен на ризите с копчета и не съм критерий.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 22:19 от Light Beam

# 2 206
Мими, да ти кажа само че ти и Копче сте хората зад тази поръчка от Reserved Simple Smile
Ще видим като пристигне

Light Beam, защо не харесваш ризи с копчета? Мисля ще ти стоят. На мен са ми важна част от гардероба и нося често - със сако, жилетка, под пуловер, с дънки, с кожено яке, с пола, с всичко практически....
Палтото е интересно, очаквам с любопитство как ще изглежда, защото го има само онлайн. Яката и маншетите много ми харесват Sparkling Heart

Лилаво, цикламено, виолетово синьо, тъмно червено, петролено синьо.... са ми много любими цветове
Много красива селекция Agent Provocateur

# 2 207
  • Sofia
Страхотни цветови комбинации, Агент! Kissing Heart
Ще ползвам  някои идеи.

# 2 208
  • София
Дез, много красиви снимки! 😍

Агент, надписите на Резървд в сайта им, понякога са потресаващи. Гугъл транслейт от полски е.🤭

Гледах палта днес в единствения магазин за вълнени палта, който уважавам от години много - в София! Елизабет на Витошка до Бюти Зоун. Страхотни модели, цветове, кройки и материи! Цената им категорично няма да платя, обаче! Над 400 лв в момента! 🫣

Аз днес на РД на обяд у свеки и на съботно кафе с приятелката ми-така:
Скрит текст:

Георгиева, червеното яке от Манго го имам. Показвала съм. Много е хубаво!

# 2 209
Страхотни съчетания, Агент!

# 2 210
Елизабет, имат страхотни палта и материите са страхотни!
Миналата седмиза се разделих с едно бяло и едно сиво, носила съм ги 6-8 години и вече се позахабиха. Бялото ми беше любимо, остана ми още едно бяло на Андрюс!
Магазина на Елизабет при нас отдавна го затвориха...!
Ал, непременно да се снимаш с палтото, като кройка е супер, но яката и маншетите ми идват в повече...каква е материята?

# 2 211
Подкрепям. Много хубави комбинации.

# 2 212
Аз не издържах и си поръчах роклята на Мохито! Wink

Ако не ми хареса с портмоненцето ще я нося с тънък черен колан! Надолу велурени черни високи ботуши и кожено яке!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 23:16 от mimi.7299

# 2 213
Мими, изкуствена козинка.
https://www.reserved.com/bg/bg/palto-s-visoko-sadarzhanie-na-valna-8987t-89x
Ще отива на новата ти рокля, разкошен цвят е  Simple Smile
Ще се снимам, обещавам Simple Smile

От Vayana имам едно любимо палто с дължина над коляното, малко в стил Аря Старк, 100% вълна и хастар вискоза, в Елизабет не съм влизала никога - ще се поправя тия дни

# 2 214
За козинката е ясно, че е изкуствена, палтото с 70 %вълна - добре!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 22:33 от mimi.7299

# 2 215
  • Варна
Ал, аз пък тъкмо за ризата щях да пиша, че най-много ми допадна от новите неща! Simple Smile А също и десена на ръкава, който се подава в снимката с роклята и палтото Simple Smile

От снимките на Агента въздишам по всичко, което съдържа оранжево. Най-много по комбинацията, която са избрали за мъжкия манекен Rolling Eyes

# 2 216
Мими, ще ядеш бой! 🤣🤣🤣Майтпя се. Чета Манго и гледам роклята ми харесва  в хубав зелен цвят, който  ще ми ходи на очите. И си казах снощи минах през Манго и не я видях, сигурно я има само онлайн. Тя била от Mohito. 😂
И Mohito няма при мен. Ще погледна онлайн, ама си трябва мерене според мен. Да не зейнат копчета на бюста.

Ал, козинката се маха, ако ти писне. Честити придобивки! 🤗

Агентче, интересни предложения. Толкова да ми харесва този тиквен цвят, а толкова да не ми отива. Не съм по смелите комбинации, но трябва да пробвам.

Я кажете, набелязали ли сте си нещо за ЧП?

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 23:07 от cloè

# 2 217
Козинката на Ал пише, че се маха, да, и щи си се получи едно супер палто!
Ще мерим пустите рокли, ако не стават ще ги връщаме Cloe! Wink Редактирах на Мохито, и без тва Мангото не го обичам, как се е получило? Wink
Лайт така и не каза откъде е пуловера? Hands Pray

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 23:18 от mimi.7299

# 2 218
Да, да видях, че козинката се маха. Затова писах, че като й писне може да я сваля.

Последно онлайн тюлена пола поръчвах от Асос преди години. И какво се бях отплеснала 5 размера по-голяма бях поръчала. Ходих и стеснявах при шивач, не ми се занимаваше да връщам.

И на мен ми хареса пуловера на Light. 😍
Reserved и Mohito, какви марки са? Не съм виждала реален магазин тук. За Коледа, ако не сте овършали всичко като се прибера ще мина да ги посетя. 😅😅

И в Манго има находки кожените якета от ест. кожа. 😍😘

Това изгледах

За страхливите като мен

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 23:33 от cloè

# 2 219
  • тук-там
И аз подпалих и гледах палта днес. Сложих си 4 в любими. Не мога да реша Confounded

Общи условия

Активация на акаунт