Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 268
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 295
Ох, как успявате да изпишете толкова през работно време, момичета Joy Снимки почти не видях.

Сиске, прекрасна си! Винаги много добре изглеждаща и безупречна! Не знам как го правите двете с Ангелчето Flowers Hibiscus Безспорни фаворити сте ми в това отношение. Аз имам дни, в които харесвам това, което виждам в огледалато (точно до входната врата) и излизам с вирнат нос и други дни, в които се самокритикувам наум за резултата, но пак излизам, защото вече закъснявам и нямам време за поравителен Joy

Ал, полата ти стои много добре. Ако спарва, търси друга. Далеч не всички са такива. И аз не съм фен на изкуствената кожа и купувам рядко, но от опит смея да твърдя, че има много голяма разлика между различните видове тъкани/материи, които имитират кожа. Някои наистина са чиста мушама и са буквално неносими.

За разлика от много от вас, аз не харесвам рокли в подобен стил, който видях на снимките, нито пък крещящи и
 не отиващи си едно с друго цветови съчетания, размъкнати дрехи и ризи закопчани догоре . Всъщност модата ,както и преди съм писала грам не ме вълнува. Особено с днешните унисекс дрехи и джендърски изцепки.
Днес така, преди не можех да приема съчетание на синьо и зелено, но с годините нещата се промениха доста.
Лъвице, теб много рядко успявам да видя, но си твърде отличаваща се в добрия смисъл, за да не те запомня. Ярка и прекрасна индивидуалистка си!
Признавам, би ми изглеждала много странно и неестествено, ако се стъкмиш в описаните в поста ти одежди. Също толкова странно и неестествено бих изглеждала аз, ако боядисам коса в твоя огнен цвят, мацна яркото червило, сложа дрънчащите гривни и направя чупката в кръста и муцунката ти за снимки ... чак не мога да си се представя Joy  
Индивидуалните различия са нещо хубаво. Страшно би било, ако започнем да си влияем до степен, да отидем да се "барнем" при един и същи хирург, а след това - да се посъветваме за стайлинг с един и същи стилист. Тогава, не знам как ще отличаваме коя коя е Joy

И понеже пишем много, пък и месецът се претърколи, заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1495866.msg45514879#msg45514879

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 23:45 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт