Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 270
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 250
Марунка,
Защо не си поръчаш с превозвач?
Аз днес бях на есенно преживяване в двора - започнах с някои красоти и приключих с чистене под Аризонските кипариси. Ето малко есен от мен. Цветовете май чудно се вписват!

# 2 251
На Пепси и Копче планинските снимки са прекрасни, а на Ал цветовете много ми харесват, светлосиньо ми е любим цвят, чак се чудя защо имам толкова малко неща в него, но и някак не го срещам често по магазините.
Мерих адски много рокли и нищо не си харесах, официално се отказвам да търся.
Пола и нещо отгоре явно са за мен подходящи и няма да се занимавам повече. Имам някакви от преди, които толкова рядко нося, че са като нови, стигат ми.

Мариета, голяма красота! Обожавам хризантеми, прекрасни са!

# 2 252
  • тук-там
Ал в страхотен тоалет както винаги! При нея и агента усещам фин усет за съчетание на стилове и цветове.
Магни също неотразима, особено в бомбонено розовото.
Аз от месеци насам днес сефте обиколих физически магазини в мол - за жалост нищо не си харесах в ризървд, манго и други. Нямаше цветни палта. Ама така или иначе поръчах първото. Ще кажа как е като пристигне.
Днес на фризьор се освежих в малко по-тъмно (беше изсветляла от слънцето) и подрязах.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 07:47 от mtz

# 2 253
Силвър, какво не хареса на адски многото рокли? Аз като замисля не ходя да търся обикновено сами ме намират. Но сега като те прочетох си давам сметка, че това лято си купих точно една. И един път я облякох 🙄

# 2 254
Аз пък, понеже днес си подреждах гардероба, си дадох сметка, че съм в остър недостиг на панталони.
Рокли, поли и дънки имам достатъчно, блузи, палта и якета - също. Най-лесно ми пасват роклите и тях най-много нося. Целогодишно.
Панталони почти остсъстват и най-рядко купувам, си дадох сметка .... Не, че не обичам да нося. Много трудно си намирам нещо подходящо. Не обичам да ходя по шивачи за корекции. Все гледам да са ми точно. Ако не, не купувам. Явно с панталоните не е възможно .... Зимен един съм купувала миналата година и един по-миналата. Тази година - нищо не харесвам.
Ако някой се интересува, от тази вечер до утре Global Brands Store имат 30% намаление на много от нещата. Кожената пола още я имат. Аз погледнах за панталони, но - нищо интересно.
Поръчах си рокля отново ....
Скрит текст:
Нея поне ще нося. Сега, докато е по-топло с боти и кожено яке. На студено време - с палто/дълга пухенка, жилетка до талията от мерино в черно или бледосиньо и черни ботуши.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:40 от Light Beam

# 2 255
Mtz, страхотно се е получило.😍 Ти не искаше ли къса прическа?
Не съм вадила зимни дрехи, а много ми се носят. Трябва и аз да прегледам от какво имам нужда.
Light мерси, че сподели за полата и блузата. Имам неща от Liu Jo. Дънките и панталоните им са удобни.
Хубава рокля, честита! 👍

# 2 256
Магни, носеше ми се нещо на шарки примерно, ето като този разкош, дето Лайт го е поръчала. Пробвах такива, до под коляното също. На закачалка добре, ама като се облека и ми трябват или кошница и питка в ръцете, или показалка, това е!
mtz, честита прическа, много хубава!

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 21:51 от silver pearl

# 2 257
Лайт, роклята е супер! Simple Smile

# 2 258
Магни, носеше ми се нещо на шарки примерно, ето като този разкош, дето Лайт го е поръчала, пробвах такива, до под коляното също. На закачалка добре, ама като се облека и ми трябват или кошница и питка в ръцете, или показалка, това е!

JoyJoy ох, silver pearl, разсмя ме до сълзи Joy Не съм засичала твои снимки и не мога да си те представя визулално.
На мен такива провансалски изпълнения ми пасват на типажа и телосложението. Чувствам се в кожата си в тях. Друг ми любим тип са по-свободни модели, с дължина малко над коляното.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 00:30 от Light Beam

# 2 259
Лайт, това наистина Е твоята рокля. Чудна!
Силвър, и мен ме разсмя чистосърдечно. Но те разбрах много добре.

# 2 260
Смешно ми е и на мен като се видя.Joy
Лайт, на теб наистина ти отиват! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 21:53 от silver pearl

# 2 261
.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 12:08 от Krotinia

# 2 262
Днес така в офиса / шегичка / - да ви поизплаша малко от сутринта, нали денят е такъв Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 14:19 от macadamia

# 2 263
Уау, Macadamia Scream
Много си адска днес Simple Smile
Ще извадя да препрочета Дървото на вси светии, много любима книжка за днешния празник
Скрит текст:

Добро утро момичета!
Хубава и успешна седмица!
Разкошни хризантеми Heart

Marronka, това яке ми е голяма любов, поизтрито е вече, че годините му са много, но не спирам да го нося.

Silver pearl, няма да ми взимаш показалката сега, че легена с прането за реката е тежък Grinning Joy Разсмя ме, но и аз го  докарвам така с някои модели рокли (дълги и широки без талия, на ситни цветчета и т.н.)
Светло синьо в студен нюанс е разкошен цвят, много нося и много се харесвам с него. Да, по рядко го виждам по магазините и затова попадна ли на нещо хубаво го купувам.

Light Beam, честита рокля! Много е хубава. Ще ти заспи.
За какво са ти панталони? Я колко добре ти стоят рокли и поли Simple Smile
Благодаря за инфото за намалението Flowers Tulip сега ще поръчам маратонки на момчетата.

Mtz, честита прическа! Видях те вчера, много хубав цвят. И аз се подстригах (и потъмних) Ще чакаме снимки с палтото Simple Smile
Гранде комплимент е това за цветовете Simple Smile
Скрит текст:
но аз си знам че съм ливада голяма Grinning

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 09:23 от Al Georgieva

# 2 264

Този пуловер го съчетах с едни сребристи кецове и чанта в цвят патладжан

Общи условия

Активация на акаунт