Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 274
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 235
Десигуалската рокля е по-красива облечена, отколкото на снимка.

# 2 236
Ал, да мисля, че платът е същия!
Мариета много е красива роклята!
Туй Liu Jo даже не бях го чувала, сега ще го прегледам!
Аз съм в Сарафово!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 09:51 от mimi.7299

# 2 237
Благодаря за добрите думи.
Също се подстригах.
Този винен цвят чорапогащник явно така съм го била харесала, та се оказа че съм си купила два!

# 2 238
  • тук-там
Момичета, благодаря ви за мненията! И на мен страшно ми харесва първото и изобщо нямаше да се колебая и да търся други, но има само XS останал. Ще се хвърлям. Дано ми стане Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 15:56 от mtz

# 2 239
Или аз се сбабичосвам и смалявам  или почти всички марки вече си шият дрехите големи, но ХS отдавна не са толкова малки, колкото бяха някога Joy
Вземай смело. Според мен ще ти стане.

# 2 240
  • София
Или аз се сбабичосвам и смалявам  или почти всички марки вече си шият дрехите големи, но ХS отдавна не са толкова малки, колкото бяха някога Joy
Покрай джендър тренда напоследък, има такава тенденция! На принципа, на когото му стане! 😎

Мими, така вече може! Това е друго вече! Признава се! Laughing

Мариета, много хубава рокля!
Довечера съм на театър в театър Възраждане на Отмяна.
Отивам на фитнес сега.
Иначе се насладихме днес с децата + гадже на хубаво време и природата на Княжевска Витоша!

# 2 241
Чета ви, гледам с огромен интерес всичко което споделяте- снимки, линкове, предложения, палта, пуловери, палта, рокли, ботуши, палта и ми е едно такова топло и уютно по тениска и дънки. Ние сме на пикник

# 2 242
  • София
Всичко показано от Агента ми хареса адски много!
И на Ал ми харесаха шарениите, много мой тип принтове. Откъде са ризата и полата, да видя няма ли рокли в подобен принт?

# 2 243
Klemy, на мига давам линк, от Reserved са, само онлайн https://www.reserved.com/bg/bg/zheni/kolektsiya/blanca-miro-x-reserved

Много беше топло, не бях тичала на 30 октомври по къс клин и спортен сутиен.

Магни, хапни нещо изпечено и за мен 🙃

Една софийска цветна витрина днес
Скрит текст:
и моят семпъл избор днес след спорта
Скрит текст:

# 2 244
  • Русе
И на мен ми е много интересна и ми харесва полата на Ал.
От палтата на mtz и първото и четвъртото ми харесват.

# 2 245
Много хубави снимки качвате, хубава есен е навсякъде явно.
Дез, прекрасна градина!
На Надя запомних полата, дето и стои по - добре отколкото на манекенката, не видях всички снимки, но които мернах ми харесаха много - всички изглеждате свежи и доволни. Flowers Hibiscus
Купих си палто - овърсайз, разбира се, видях че не ги долюбвате, но на мен са ми любими, ще го снимам.
От тези на mtz едно бяло ми хареса.
Аз се прибрах миналата седмица, прекарах най - хубавата си почивка!
От летището отидох на среща със стари приятелки на спа и селски туризъм.
Виждаме се рядко, понеже сме пръснати в различни държави и беше просто прекрасно, имам нови бръчки от смях! Grinning Времето беше страхотно за плаж и разходки.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 14:04 от silver pearl

# 2 246
И аз харесах първото палто от показаните от mtz.
Хубави шарени неща показвате, но аз не мога да се възприема. На друг човек ми харесва, но на мен твърдо не.
Хубав избор, Ал! 🤗
Silver pearl, ние може и да ги не харесваме, но на теб да ти стои прекрасно палтото.
Звучи страхотно, браво това са незаменими моменти.

# 2 247
С най-голямо удоволствие, Ал!
Страшно харесвам лудите ви цветни комбинации. Никога не съм обичала зимата, избрах си топъл остров да живея, а сега ви гледам и завиждам ( хич нечистосърдечно).
За палтата е абсолютно вярно, че могат да изкарат години ако са много и се редуват. Или както в моя случай седят в гардероба. Имам черно вълнено дълго, съвсем класическа кройка. Обличам два пъти на сезон, вече е на 10 години и не е мръднало. Ако намеря снимка ще покажа ( май не са първи път 😂 ) Късо до средата на дупето нося с дънки. Но цветово съм страшно ограничена ( ментално) А някой се косеше за колан на яке в долната част - аз го махнах и разших гайките.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:04 от MagniМ

# 2 248
Чудни снимки и на дами и на природа Simple Smile. Днес бяхме по нова за нас еко пътека. "Поглед към девет планини" - Черна гора, Витоша, Верила, Голо бърдо, Рила, Пирин, Коньовска, Земенска и Пенкьовска планина.
Признавам си за поне 2 планини не бях и чувала, че ги имаме Simple Smile
Dez, супер предложения си ни отправила. Одобрявам "моето" и нося подобни цветове. Обикновено за себе си добавям и нещо в студената гама,  за баланс, че изцяло в топли цветове "прегарям".
Благодарности на Agent Provocateur за изчерпателната информация, която качва за мързеливките като мен Simple Smile. Повече такива "чаршафи" със сигурност биха обогатили темата.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 23:13 от pep_si

# 2 249
Ясно, плащам си данъка за "любимо" палто Wink
Оглеждам се за нови и търся някой да ми докара от UK - влюбена съм в класиките на Ted Baker & Karen Millen,  като повече клоня към цветовете и моделите на първите.

Ал, много ми харесва коженото ти яке въпреки че малко си показала,  си личи каква прелест е! Голяма съм фенка на кожените, сега дори обмислям дали да не си взема червено кожено сако... харесах едно и или ще свърши докато му се чудя, или ще прекаля отново с кредитната карта този месец.

Общи условия

Активация на акаунт