Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 282
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 265
Мариета, много хубави есенни цветя!
Носят ми една носталгия за двора на баба и дядо някога преди много години.

Лайт, подкрепям за панталоните - много, много трудно се намират. С дънки, дори и цветни е къде по-лесно.
Лятото се прежалих и купих от новия бранд на Андрюс (не мога да им запомня името) - материята и цвета прекрасни, но аз трудно се възприемам с него и точно 2 пъти го носих.
Изчака ми се чакането, чакам една пратка да ми освободят от митница и веднага ще дойда да се фръцкам (или оплача) тук 😅
Има и 2 панталона, голям риск, никога не съм поръчвала онлайн панталон, та ми е любопитно дали скорострелно ще заминат да ги връщам.

Макадамия, много яка Хелоуин мацка 🥰

# 2 266
  • тук-там
Макадамия, страхотна! Усилията са дали впечатляващ резултат!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 11:43 от mtz

# 2 267
Първото mtz, много свежо става

# 2 268
Първата снимка Mtz

# 2 269
И на мен ми харесва първият вариант повече. Аз днес съм в св. бежово, синьо и оранжево.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 19:33 от pep_si

# 2 270
И аз съм за първата визия Mtz - много свежо в унисон с днешния слънчев ден .....

# 2 271
mtz, с най - добри чувства, но по мое скромно мнение тоалетите не работят добре за хубавата ти фигура.
Кадифеното сако е просто великолепно, но за мен не е на място тук.
Виждам го с дълга рокля, панталон, риза, тънко поло, с тъмносини дънки или панталон, бяло дори, а роклята бих сложила с дълга колкото нея жилетка или лек шлифер, задължително с обувки, за да не се накъсва толкова визията.
Нямам време да открия точно жълто... ако все пак трябва да е някой от тези, то вторият показан

# 2 272
Първата снимка mtz - по-свежа, младежка и разчупена ми е Simple Smile
Pepsi  много добре ти се е получило цветовото съчетание.
Всички момичета които видях, прекрасни сте, пейзажите и цветята са цветен бонус, внасящ много настроение.
За разлика от много от вас, аз не харесвам рокли в подобен стил, който видях на снимките, нито пък крещящи и
 не отиващи си едно с друго цветови съчетания, размъкнати дрехи и ризи закопчани догоре . Всъщност модата ,както и преди съм писала грам не ме вълнува. Особено с днешните унисекс дрехи и джендърски изцепки.
Днес така, преди не можех да приема съчетание на синьо и зелено, но с годините нещата се промениха доста.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 19:11 от Lioness77

# 2 273
Лъвичке, много свежи цветове, и обувчиците мммм и аз днес със зелените патъчки, жълта рокля и зелен шал! Simple Smile

# 2 274
pep_si, страхотно съчетание на цветове Simple Smile
Това вълшебно синьо-лилаво толкова много си пасва с другите два цвята, красота.

silver pearl, зеленото сако и ризата на последната снимка са супер

# 2 275
  • София
Лъвице, тази визия е много, много твоя! И като цветове, и като съчетание на отделните дрехи, кройката на дънките, всичко!
Аз пак да измрънкам, може ли да ги държите маааалко по-дълго тези снимки? Влизала съм снощи, изписали сте 2-3 страници и половината снимки вече ги няма. Трябва да рефрешвам темата през 30 минути, за да ви видя.

# 2 276
Mtz, и аз съм на мнение че тези сака и цветове не са твоите. Бих сложила някакъв друг цвят. Аз съм с подобен цвят коса и бих сложила червено или зелено.
Гледам сега по Нова тв Патарашка облечена в страхотно червено.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 11:13 от G.Savova

# 2 277
  • тук-там
Силвър, права си! Нося го с дълга рокля обичайно. То и днес няма да го нося на практика. Иначе с тази рокля съм съгласна, че не е особено ок. Аз избрах вариант 2, като сакото не го нося Simple Smile

# 2 278
  • София
И от мен една тематична снимка

Много малко снимки видях.
Аз си купих в събота само един пуловер - 60% вълна.

# 2 279
  • София
МТЗ, много хубава прическа. Не видях сакото.
Лъвицв, това зелено ти стои супер.
Аз няма да се гримирам, толкова съм недоспала, че нямам нужда 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт