Френски мадами - пак 3?

• 23 142
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте,френски мами.4ЕСТИТА КОЛЕДА!!!Имам едно въпрос4е към вас и ще съм ви много благодарна,ако ми дадете някакво инфо-майка ми гледаше до сега една баба в Франция,но беше пратена,4рез фирма и й искаха много пари.Някой да може да ми даде някакъв адрес,на който да й потърсим работа?DANKE!

# 76
  • France - Toulouse
Здравейте и от мен!

Минавам на бързо да ви пожелая весело посрещане на Новата Година, бъдете здрави вие и семействата ви, нека 2007 бъде изпълнена само с положителни емоции, много здраве и добро настроение!
Ние утре сутринта потегляме към новогодишен купон и за това малко рано започнах с пожеланията за Новата Година.

@ mystic : българската програма, която гледам е България ТВ, на сателита HotBird, аз те добавих към моя MSN ako искаш мъжа ми да ти обясни каква е точната настройка за този сателит, защото аз нищо не разбирам от настройки на сателитни антени, между другото същата тази програма я има в букета безплатни канали на фрий, аз рядко гледам, но понякога има стари български филми и е хубаво.

# 77
Свети, мерси за отговора, но аз имам HotBird  и с него хващам Тв България само. А преди време тук, мисля че беше мама Щрумпф, каза, че имали пак някакъв сателит, но хващали повече програми. За него исках да знам.

И от мен безпроблемно минаване в Новата година  Wink

# 78
Мистик,
ние сме с Булсатком . Имаме над 40 програми +HBO, Cinemax, Discovery, AXN, CNN... и сме изключително доволни. Сключих договор за 2 години с тях и за смешната цена от 7-8 еvро на месец (плащам наведнъж за 6 месеца напред) се радваме на много добро качество на картина и звук, както и добро обслужване.
Ето им сайта :
http://www.bulsat.com/prices.php
П.П. Мистик, защо не ми отговаряш на ЛС от преди 2 дена? А аз ти затрих телефона....

# 79
Значи сега ще задам един много тъп въпрос, моля да не се смеете.

Аз имам сателитна антена, която е настроена и съответно обърната на честотите на ХотБърд. Но ако примерно извикам техник и му покажа честотите на Булсатком, ще мога ли да го хващам? Или трябва специално от тях да си купя нова чиния? А те нали са в Бг? А аз искам да хващам тези програми тук, те за чужбина стават ли? Говоря за това : http://www.bulsat.com/equipment.php

# 80
Мистик,
ще дам абсолютно непрофесионалното си мнение.
Мисля че трябва да закупиш от тях поне декодер, или да си склжучиш някакъв договор без закупуване на екипировката (нашия е такъв, чинията и декодера не сме го плащали, а след изтичане на договора можем да си ги купим или да ги върнем).
Защо не се обадиш на якой от телефоните в сайта ? много са лжубезни и ще ти отговорят компетентно.

# 81
  • пак на Рив Гош
Едно коледно-новогодишно включване и от мен!

Преди да съм забравила, пожелавам на всички вас, както и на любимите ви хора, преди всичко здраве, много любов, късмет и само положителни емоции! Нека новата да ви донесе много радост и сбъднати пожелания!

Шомонт, къде си да изтипосаш твоето новогодишно пожелание, че много ми хареса оня ден  Joy?

За сателитната телевизия, Мистик - нямам си такава и гледам по Нета, когато скоростта е прилична. Та не мога да съм ти от голяма полза, дори и със съвет...

Мишенце, как се справяш с организацията сама вкъщи? Хвана ли вече ритъма?

Мария, благодаря ти за инфото, Алинея дори и не ги бях чувала, толкова съм "навътре" в нещата  Laughing. Но виж, каталога на Икеа и аз го знам почи наизуст  Laughing Дано да успееш да си починеш по време на ваканцията и да се порадваш на децата. Аз откакто почнах работа пак, жсяка вечер се връщам след 19ч и страдам от остра липса на Клое...

Свети, мерси за пожеланията и да посрещнете много весело новата година!

чумби (извинявай, че с малка буква, ама нещо голямото "ч" не го знам на клавиатурата), отдавна не се беше появявала. Наздраве и на теб и да успееш да намериш време за всичко през новата година!

Абе, я да ви питам нещо, особено тези чиито деца са малко по-големи (т.е. Мишенце, Мария и Надин). От няколко седмици (2-3), Клое почна да развива някаква болезнена нужда от мен, и до тоалетната не ме оставя да отида. Навсякъде иска да е с мен. Вечер досега винаги без проблем заспиваше, сега след като се нагушкаме и си пожелаем лека нощ, около половин час по-кусно се буди с плач и иска мама. Дали е период, дали не сънува кошмари, или просто страда от факта, че ме вижда за малко всеки ден (около 2 часа) и че в този момент съм стресирана на работа... При вас имало ли е такива периоди?

Айде ще ви оставям, че ще ходим да "готвим" за утре вечер при чичко Пикар  Wink То пък днес едно гадно времеее, ужас някакъв, само вали!!!

# 82

Абе, я да ви питам нещо, особено тези чиито деца са малко по-големи (т.е. Мишенце, Мария и Надин). От няколко седмици (2-3), Клое почна да развива някаква болезнена нужда от мен, и до тоалетната не ме оставя да отида. Навсякъде иска да е с мен. Вечер досега винаги без проблем заспиваше, сега след като се нагушкаме и си пожелаем лека нощ, около половин час по-кусно се буди с плач и иска мама. Дали е период, дали не сънува кошмари, или просто страда от факта, че ме вижда за малко всеки ден (около 2 часа) и че в този момент съм стресирана на работа... При вас имало ли е такива периоди?

Да,
спомням си го този период. бяхме за 2 месеца в Бг точно около 2-рия рожден ден на Бобо. Точно както го описваш - някаква болезнена привързаност, ходехме си заедно залепени като гербови марки. Аз реших че е заради смяната на обстановката, заради стреса от дългата ваканция...ама си е период и отминава.
Сега сме в друг период - периода на голямото мрънкане и тръшкане. "Ужасните две" или "бебешки пубертет" - така съм срещала да го наричат. Не се издържа, ей ! Нека някой да ми каже че свършва, че аз края не му виждам. А и комбинацията бебе+тръшкащо се дете е върха направо.

Мами, някой може ли да ми каже каква температура се приема за необезпокоителна при съвсем малки бебета?
Ники има 2 дена около 37,5 в комбинация със сополи и кашлица. Мисля че съм го простудила тия дни...ама знам ли. Нямам опит с болни бебета, баткото ни вдигна температура за пръв път на 18 месеца.

# 83
  • пак на Рив Гош
Ох, благодаря ти, Мишенце, поне да се успокоя, ч не съм сама, че почнах вече да се притеснявам. И се подогтвям психически за бебешкия пубертет...  Laughing

За температурата, тукашните педиатри казват, че е обезпокоително висока над 38.5° и едва тогава препоръчват да даваш Долипран и Адвил. Ама аз лично давам лекарства на Клое при Т° към 37.8 - 38°С (нищо че не съм лекар, за мен 38°С си е висока температура).

# 84
Сурва весела година, догодина до амина!   madnoel People Santa  madnoel
ПЛАНИНИИ от здраве и късмет! smile3521
 Път постлан със рози... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Виното - във двойни дози... Wine Glass
 Донасита секс - във всички пози. luvbed
Туй желаеме ви АЗ preggo и добрия Дядо Мраз santa2!! :
Весели празници!!!! newsm68 newsm44

Ami da vi e 4estita 2007  godina.

# 85
Майчета,

желая ви от все сарце щастлива, весела, ползотворна и защо не плодоносна 2007ма година.
Бадете живи, здрави, усмихнати и касметлийки.
Целувки от нас.

# 86

Поздравявам всички Ви с НОВАТА 2007- нека тя ви донесе много здраве,
 много любов в сърцата,
 много радост в душата,
..... абе от всичко по много!

# 87
Темата ни позатихна, та да взема да внеса малко веселба в нея...Да доразкажа за моите преживелици с френските пощи и Хронопост...
Предполагам че някои от вас си спомнят как се оплаквах че Хронопост ми загубиха едно спешно писмо с документ вътре. След като писмото не пристигна за 5-6 дена (при декларирани от Хронопост 1-2 дена за доставка) , вдигнах патардия в пощата и се започна едно подхвърляне на топката между тях и Хронопост. Така няколко дни...скъсаха ми нервите. Междувременно си извадих пак документа (оригинала на акта за раждане на Ники), пратих го пак до БГ и зачаках новата доставка. Наистина беше спешно. Е, познайте - и второто писмо се забави, аз вече мнооого притеснена....изпускам всякакви срокове и всичко се обърква. През това време текат някакви странни телефонни обаждания от Хронопост към мен, задават ми едни и същи въпроси по няколко пъти различни техни служители, а аз също им се обажда няколко пъти докато най-накрая се добрах до службата отговорна за рекламациите. С тях се разбрахме че ми дължат освен връщане на парите за пратките, и обезщетение за претърпените неудобства. Трябваше само да пратя бележките на адреса им и те се заемат. да, ама им издирвах адреса още 4-5 дена ( казаха ми че го имало на сайта, ама го нямаше...а те са повече от десетина служби за рекламации в цялата страна). Междувременно първото писмо пристигна в Бг след 24 дневно пътуване, второто и то пристигна - за 18 дена.
Сега двете бележки са вече пратени за рекламация и аз организирам залагания - за колко дена ще има реакция от тяхна страна и дали изобщо ще получа нещо от тях...
Толкова за ефикасността на Хронопост - забавят но не забравят ....
 newsm62

# 88
Здравейте, девойки, и успешно начало на новата година!

Поздравявам ви с ей този кукер - да изгони всички стари и неприятни неща и да отвори място за нови емоции през новата година

Много ми хареса пожеланието на Шомон  newsm10 - Шомон, ти ли го измисли?

Мишенце, никак не е весела твоята история, направо са за разстрел тези Хронопост! Преследвай ги до дупка!
Сега се сетих, че веднъж трябваше да изпращаме важни документи до САЩ и  направихме проучване на всички куриери. Най-ненадеждна изглеждаше Хронопост, макар че е може би най-евтина. Изпратихме ги с ТНТ - бая скъпо излезе, но пък пристигнаха навреме.

А вие усещате ли как започват да говорят малко повече за България по медиите? За съжаление, все завършват с историята за българския чадър и тайните служби, но поне може би ще започнат французите да не ни бъркат с румънците, кой знае...

# 89
Момичета, извинявайте че се намесвам в темата ви, но не искам да се набивам на очи като пускам нова. Живея в БГ, но кандидатствам за работа във френска компания . Минах подбор по документи, интервю и изпити по английски и френски. При което съм една от двете кандидатки, които ще се явят на второто интервю, с един от "висшите мениджъри на компанията", както ми казаха. Не съм живяла във Франция, и не познавам френските нрави и порядки, макар и да съм ходила там. Освен това за пръв път кандидатствам за работа - досега съм работила в семейния бизнес. Моля ви за съвет, всичко което ви хрумне, някакви френски особености, които би било добре да знам, етикет, отношение към работата... изобщо съвети приемам всякакви, и съм ви предварително много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт