Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 407
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 110
Уникален е шоколада. И аз взех. Има вкус на тези коледните сладки с канела.
Почти се разплаках. Съжалявам.

Мама и баба (вече покойни) бяха протестанти и на село в църквата за Коледа ни изпращаха всяка година от Германия помощи. В пакета винаги имаше едни канелени бисквити с форма на вятърна мелница. Тогава (да кажем между 2000 г. и 2007-2008 г.) никъде в България не откривах да се продават свободно тези бисквитки. След години (преди 2 години може би) видях, че ги пуснаха в Билата. Ето сега и този шоколад е направен от тях. Тази полегнала бисквита на опаковката е вятърна мелница.

Ще си взема шоколада и може да си поплача докато го ям. Вкусът на бисквитките ще ми върне онези спомени с църквата и мама и баба. Разчувствах се. Благодаря ви за споделената опаковка. И да, бисквитите са чудесни. Не се съмнявам че и шоколадът с тях е супер.

# 1 111
Пилешките хапки от Американската седмица стават ли? И изобщо има ли нещо от нея което да е добро 😂 че май не съм чела хубави отзиви за нея🤣
Ами зависи. Около нас тия продукти мога да си ги купя от други магазини на по-добро качество и тази седмица не я уважавам в Л. Но ако около вас нямат конкуренция то да, струва си да се опита и хич не са зле и няма ни един продукт за който да определя като лош.
Измежду всичко, купих и крем от кестени. Опитах го така, от буркана. Не е лошо, но ми е малко като промит на вкус.
Та реших да питам, вие за какво го ползвате?
За сладкиши! Или просто му добави захар и ванилия.
Но в една друга верига, ако се върне нещо за ядене и пиене, директно се бракува. Глупаво е да се изхвърли нещо, заради такава грешка.
Хич не е глупаво като се имат предвид случаите на отравяне на храни в други държави, а и не знаеш как е съхранявано, някъде може да са го опикали мишки, не знаеш, после ще ти хареса ли да си купиш същия върнат продукт? Въпрос на здравни стандарти е, все пак здравето е по-важно от един продукт.

# 1 112
Ефибуш, казах, че е глупост да се върне продукт, следователно да се бракува. Хайде, ако беше заради срок на годност или грешна цена, или пък друга основателна причина, разбирам. Всеки прави грешки като пазарува, ама такива съвети не са ок.

# 1 113
Ето това са бисквитите в шоколада. Ако видите да ги продават в Била или Лидл си вземете.

# 1 114
  • София
Тази вечер обикалях щанда с шоколадите за новия, но няма... При нас продължава да е много празно в този сектор.
Тези бисквити не са ли същите на вкус като коледните по 400 гр., които са в момента в Лидл?

# 1 115
  • София
Тази вечер обикалях щанда с шоколадите за новия, но няма... При нас продължава да е много празно в този сектор.
Тези бисквити не са ли същите на вкус като коледните по 400 гр., които са в момента в Лидл?
Не е при шоколадите, а при седмичните акции.

# 1 116
  • София
Мерси, въобще не съм ги видяла вчера. Купих от онези в прозрачната опаковка, които ги има всяка година. Утре пак. 😃

# 1 117
  • Sofia
Аха, при американските неща.

# 1 118
Доколкото помня беше към 1.29 ябълката с джинджифил, няма как да е била чак на 50 ст. Харесвам го и аз, имам все по някое кенче от него вкъщи. Ще погледна на каква цена съм го купувала преди.
П.п. На 1.79 откривам в бележките си, с оферти съм го вземала на 1.16 лв за бр.

Имах предвид, че беше намалено от 1.29 на нещо доста по-малко като съм го взимала, но не помня вече. Не знам дали и го нямаше за 1ст. веднъж. Повече от това не бих дала за това количество, въпреки че ми харесва.

П.С. Не знаех, че ги бракуват. Специално ликьора нито е отварян,  има бандерол, нито се съхранява в хладилник. За месото, млечните и яйцата съм съгласна. Няма да го връщам, ще си го изпием с кафето, голяма работа Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 23:27 от Raffaella_

# 1 119
  • Sofia
Днес гледах яйцата 10бр. Л - 4.49лв, а Л свободни - 4.99лв.
Мас имаше - 8.99лв

# 1 120
Йованка, ето така изглеждат

# 1 121
  • Г. О.
Здравейте. При вас има ли от солетите в голяма опаковка, на цена 0,69лв?

# 1 122
и аз вчера се стъписах с яйцата, че все купуваме домашни и не знаех какво чудо са станали. ужас!
взех от пържения лук от американската седмица. от нас твърдо не, отвратителен ми е. в кофата.

# 1 123
А, гаден е, гаден...аз преди две години взех по препоръка оттук...въртях го, суках го...и бай бай му казах. ...на лукчето пърженото....

# 1 124
Захаросаните кестени са ужасни. Сега се чудя и тях какво да ги правя. Намерих една рецепта за чийзкейк с тях. Но съм в дилема дали да инвестирам още куп продукти, ако накрая всичко ще замине в кофата. Никак не обичам да изхвърлям храна. Пфуууу. Всеки път си казвам, че не трябва да купувам неща, които не съм опитвала. Обаче пусто любопитство....

Да ви питам, някъде има ли гьоза изобщо? В неделя сутрин в нашия Лидл имаше едно отворено кашонче и общо 7 пакета в него. Реших, че още не са ги заредили, защото тъкмо подреждаха хладилниците с нещата за следващата седмица и не взех. Сега няма ни гьози, ни етикет. Да е било само това кашонче цялото зареждане ли?

Общи условия

Активация на акаунт